کمک در تعبیر خواب

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

کمک در تعبیر خواب

پست توسط hamedmohaba »

باسلام، من برای خواستگاری بین دو گزینه گیر کردم یکی از موارد فامیل خودمان هست ولی اطرافیان درموردشان زیاد حرف خوب نمیزنند و میگویند مشکل دارند ولی مورد دوم از خانواده خوب و صالح هستند اما غریبه هستند.
حالا دیشب بعد نمازصبح خواب دیدم تو اب تقریبآ کدر رنگ سد شنا میکنیم با پدرم که تمساح های کوچک 20 سانتی زیادی هم بودند بعد ما فهمیدیم و فرار کردیم تو این فاصله یکی از اقوام صالح و مومن وخوش قلب اونجا بودن در مورد دختر دومی که خواستگاری کردم پرسیدم گفت دختر زیاد خوبی نیست وولگرده، وقتی رفتیم بالا باهاش دیدم دوتا ماهی تقریبآ بزرگ که تازه صیدشده بودند کنار خانه باغ بود که من یکم اب گذاشتم که ماهی دهنشو بکنه توش و نمیره که یهو تمساح بزرگتر اومد کنار خانه باغ منم از ترش شرت شنا که خیس بود کنارم بود انداختم رو سرش دیگه اروم گرفت یه گوشه ولی باز تکان میخورد اما زیاد خطر نداشت با چشم بسته اخرسرم برگشتم شرتمم اونجا دیگه گذاشتم روسرش.
ازتون ممنون میشم در تعبیر از خواب مرا کمک کنید
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

Re: کمک در تعبیر خواب

پست توسط Mahdi1944 »

توضیه میکمنم به کتابهای تعبیر خواب رجوع کنید، ضمن اینکه خواب‌ها همیشه تعبیر ندارند و شرایط خاصی دارند که در این کتابها وجود داره، خواب یه مواردی مثل زمان، غذا، بیماری، درگیری فکری و غیره وابسته هست و اغلب خوابها عواملی مانند این دارند و نیازی نیست فکرتون رو درگیر کنید، چون جزو خوابهای صادقه نیستند. برنامه‌های اندرویدی در این مورد هم وجود دارند، برای مثال در مورد تمساح ظاهرا مربوط به فریب توسط نزدیکان و خطر هست،‌ اما شرایط خواب رو هم باید در نظر بگیرید، پس فکر میکنم بهتره خودتون برنامه‌هایی مثل khabgozar و امثال اون رو دانلود و درک درستی از ماهیت خواب و دیگر موارد مرتبط به اون به دست بیارید. ضمن اینکه شاید نیاز نباشه این مسائل رو با جزئیات در یک محیط عمومی مطرح کنید (برخی عقیده دارند خواب رو نباید عمومی مطرح کرد)
پیشنهاد من اینه که صدقه بدید و خودتون رو درگیر نکنید :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4737 بار
سپاس‌های دریافتی: 8761 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

سلام
بنده هم یه چیزهائی میدونم که شاید به درد بخور باشه
حیوان درنده دشمن هست (بدخواه)
وقتی حمله میکنه یعنی قصد ضربه زدن داره
وقتی بر او غالب میشید یعنی نمیتونه بهتون صدمه بزنه
ماهی یعنی پول یا مال و اموال
ماهی بزرگ یعنی پول یا مال زیاد
ماهی حرام گوشت یعنی پول حرام یا مال حرام
ماهی حلال گوشت یعنی پول حلال
صید ماهی یعنی به دست آوردن پول و مال که اگر حلال گوشت باشه (فَلس دار ) یعنی پول حلال به دست میارین
اگر دیدین داخل آب ماهی حرام هست اما شما صیدش نمیکنید چون حرام گوشت هست , این یعنی فرصت پیش میاد برای کسب مال حرام اما ازش میگذرید
برعکسش هم درسته
دیدن ماهی زیاد در آب یعنی فرصت زیاد برای کسب مال
ماهی کوچک یعنی پول کم و بزرگ یعنی زیاد
آب دریا و رودخانه و اینها یعنی دنیای اطرافمون
آب کدر شاید یعنی آشفتگی در زندگی و یا وجود فساد در اطرافتون
=============================
نصیحت بنده ی مخلص
فامیل بودن یا غریبه بودن مهم نیست
صالح بودن اهمیت داره
هم شما و هم اونها حق دارند طرفِ دیگر رو تحت مراقبت و نظارت قرار بدند تا مطمئن بشند چیز مهمی رو مخفی نمیکنه
مشترک این تاپیک بشین چون اطلاعات به درد بخوری در اون نوشتم و باز هم مینویسم
topic-t117878.html
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”