مفتخریم اعلام کنیم که [External Link Removed for Guests] , برای کسانی که مشکل مالی دارند و توانایی پرداخت هزینه سایت شخ رو ندارند,هاست رایگان واگذار میکنم.
توضیحات اولیه :
ما 3تا سرور داریم
سرور اول : آپاچی + دایرکت ادمین - این سرور برای سایت هایی ایمن و سایت هایی که امنیت برایشان مهم است می باشد.مثل تیم های امنیتی یا سایت های خبری سایبری یا هر سایت دیگه ای که کلا امنیت براش مهم هستش.چون در این سرور بیشتر فعالیت ما بر روی امنیت بوده.چون تیم امنیتی خودمان بر روی این سرور بوده و سایت های مهم دیگر هم داخل این قسمت هستش.
در این سرور بازدید بسیار بالا جوابگو نیست.
سرور دوم : آپاچی و انجنیکس - که برای سایت های نسبتا سنگین و پربازدید می باشد.
سرور سوم : کلا برای سایت های پربازدید می باشد.
حالا طی توضیحاتی که از لحاظ سرورها دادیم,
[External Link Removed for Guests],به افرادی که توانایی پرداخت هزینه سایت را ندارند و یا بخاطر هزینه های سنگین هاستینگ ها,نمیتوانند سایت شخصیشان را بچرخوانند,هاست رایگان واگذار میکند.
مقدار فضا, 1 گیگ الی 3 گیگ می باشد.( حالا یکم بالا پایینش مشکلی نیست )
مقدار فضای 3 گیگ و به بالاتر,و یا سایت هایی که کمی سنگین هستند,شرایطی رو داره.اونم اینه که یا هزینه خیلی ناچیزی رو پرداخت میکنن به سایت محک,یا به خودمون میدن و یا به مدیران و اعضای تیم امنیتی IeDb.ir/acc که فعال باشند داده میشه
چون خودمون طمع بی پولی و همچنین طمع هزینه های بیش از حد و سنگین بودن این هزینه هارو چشیدیم.
بخاطر همین میخواهیم یک کار خیر را انجام بدیم که الان 3 روزه تاپیک داخل سایت خودمون زده شده و دوستان تبلیغ کردند و به دیگران اعلام کردند که تا الان بالای 15 سایت به صورت رایگان انتقال داده شده به سرور ما.
از این سایت هم تشکر میکنم بابت اینکه اجازه داده این پست رو بزنیم تا کاری که در توان ما هست رو انجام بدیم.
دوستان و وب مستر هایی که سایت دارند اما واقعا توانایی پردات هزینه را ندارند و یا میخواهند سایت را بالا بیاورند,با ما در تماس باشید که ایمیل و شماره تماس رو میذارم که راحت تر بتونیم انجام وظیفه کنیم.
این هم پیشاپیش عیدی از طرف تیم ما به تمامی کاربران.
این هاست ها هیچ شرایط خاص یا سنگین یا ... نداره.
کیفیت و آپتایم و پشتیبانی هم تضمینی و پشتیبانی تلفنی هستش.
نکته: هرگونه فعالیت های زیر ممنوع می باشد : تست امنیت ( حتی به صورت یهویی

توضیحات تکمیلی را در سایت اصلی خودمون ببینید و توضیحات رو کامل بخونید :
[External Link Removed for Guests]
توضیحات در لینک بالا گفتم
راه های ارتباطی :
شماره تماس : 09215355621
ایمیل : iedb.team@gmail.com
امیدوارم که این کار خیر,به جاهای باریک کشیده نشه.
موفق باشید.