آیا این ایه شریفه قرآن به انفجار بیگ بنگ اشاره دارد؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1776
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3434 بار
سپاس‌های دریافتی: 5873 بار

آیا این ایه شریفه قرآن به انفجار بیگ بنگ اشاره دارد؟

پست توسط shafagh »

قران کتابی اسمانی است که خود اثبات کننده حقانیت خود است. آیات قران بگونه ای است که با هیچ نوشته ای قابل قیاس نبوده و معجزه بودن قرآن با خواندن و مطالعه ان بر هر صاحب اندیشه ای آشکار می شود. قزآن اقیانوسی بی نهایت است که در قالب یک کتاب بر بشر نازل و ظاهر گردیده است؛ اقیانوسی که کران ان در فوق بیکران اسمان ناپیداست. قران کریم ابعاد و وجوه متعددی دارد اگرچه همگی در یک مسیر و جهت به شناخت بیشتر خدا منتهی می شوند که یک بعد ان اشارات و توضیحات علمی قران است که غالبا مستتر است و با تفکر و اندیشه ممکن است برای اهل علم مکشوف گردد.
تا بحال موارد متعددی اتفاق افتاده که یک دانشمند غربی یا شرقی با مطالعه قران و رسیدن به همان ایاتی که اشاره به اسرار خلقت زمین، موجودات و از جمله انسان داشته است به حقانیت و اسمانی بودن قران پی برده و به اسلام ایمان اورده است.
بعنوان مثال در جایی خواندم یکی از همین دانشمندان که مسیحی بوده و بعد از این واقعه مسلمان می شود، حین مطالعه در قران به این آیه مبارکه میرسد:" بَلَى قَادِرِينَ عَلَى أَن نُّسَوِّيَ بَنَانَهُ ". این ایه ادامه ایاتی است که خداوند متعال در ان ها انسان های شکاک و بی اعتقاد را مذمت می کند که چطور ایمان نمی اوردند که او تنها خالق و حاکم جهان است و قادر است در روز حسابرسی انسان را دوباره زنده کند. معنی ایه مذکور این است : " بله ما قادریم که حتی سر انگشتان او را بسازیم". ان دانشمند ناگهان با خواندن این ایه قلبش متحول می شود و اولین چیزی که بخاطرش می اید اینکه چرا قران سر انگشتان را مثال زده در حالیکه اعضای پیچیده تری از سر انگشتان مثل چشم هم در بدن انسان وجود دارد؟ چرا قران سرانگشتان را بعنوان شاهد بر قدرت و توانایی خداوند در دوباره زنده ساختن بشر مثال اورده؟ مگر در سر انگشتان چه راز مهمی نهفته است؟ این دانشمند که اتفاقا یکی از مطالعات او بررسی پاترن ها در انگشت نگاری بوده و اینکه اثر انگشت هر انسان با انسان دیگر متفاوت است و امکان تشابه اثر انگشت دو انسان در طول تاریخ وجود نداشته حقیقت علمی اشاره خداوند در قران را در می یابد و می فهمد مقصود الهی ان بوده که به ادمی بویژه اهل دانش بفهماند خداوند قادر است میلیارد ها انسان تاریخ را با همان اثر انگشت فبلی اشان دوباره زنده کند و ازجهتی قران چیزی را در 1400 قبل بیان کرده که تنها در دو قرن اخیر توسط اهل فن کشف شده و بکار گرفته شده است و هیچ دانشمندی تا قبل از ان به وجود پاترن اثر انگشت انسان ها و تفاوت بدون استثنای انها پی نبرده بود. همین نکته بر ایمان ان دانشمند افزوده بود.

بهرحال تفکر در قران چیزی است که سفارش خداوند در قران است و همچنین پیامبر اسلام(ص) و امامان معصوم (س) هم در این مورد سفارش های متعدد داشته اند. حتی در یک حدیث است که یکساعت تفکر بهتر از هزار سال عبادت است(خاصتا که ان تفکر در ایات قران باشد). خداوند برحمت و کرم خود نوع بشر را دعوت کرده بیاید و از این اقیانوس زلال و گوارا سیراب شود. فکر یک انسان بهرقدر که بلند پرواز و رفیع باشد محو و متحیر از قران می شود و روح انسان که همیشه تشنه و نارام است و بدنبال علم و کمال مطلق سرگردان است با رسیدن به قران سیراب شد و از علوم و حکمت های والا متنعم می گردد و البته این بشرطی خواهد بود که در قران تفکر کند و با ایمان خود از ان تبعیت نماید.

در قران ایات متعددی راجع به اسرار خلقت است که بشر مقداری از ان را تا کنون کشف کرده است. قران کریم همچنین به بعض علوم و اسرار جهان که نیز تا بحال کشف نشده اشاره دارد. مثلا به " بسط عالم" یا همان حادثه بیگ بنگ در اصطلاح غربی. من با تفکراتی که قبلا در ایات شریفه قران داشتم این ایه را کشف کردم که به احتمال زیاد در مورد حادثه بسط جهان یا همان بیگ بنگ است. البته توضیح کوتاهی هم نوشتم و تصاویری هم بر مبنای ان ساختم ولی فعلا به ذکر خود ایه شریفه بسنده شده و از توضیح علمی قضیه واقع صرفنظر می شود.

لازم بتوضیح است بنده تخصصی در تفسیر قران ندارم و اگر اکنون هم مطلبی را می نویسم فقط استناد به ایاتی از قران کریم است که به بعض مسائل علمی در مورد خلقت اسمان و زمین و موجودات اشاره دارد.
 يَوْمَ نَطْوِي السَّمَاء كَطَيِّ السِّجِلِّ لِلْكُتُبِ كَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِيدُهُ وَعْدًا عَلَيْنَا إِنَّا كُنَّا فَاعِلِينَ 

روزى كه آسمان را همچون در پيچيدن صفحه نامه‏ ها در مى ‏پيچيم همان گونه كه بار نخست آفرينش را آغاز كرديم دوباره آن را بازمى‏گردانيم وعده ‏اى است بر عهده ما كه ما انجام‏ دهنده آنيم (104)

انچه استنباط اینجانب از این ایه مبارکه بوده انست که نامه ها در قدیم بشکل طومار بوده اند و بسط جهان نیز بهمان شکل انجام گرفته است یعنی چیزی شبیه به باز شدن یک طومار . لذا عالم از نظر طولی و فیزیکی یک ابتدا و یک انتها دارد که بالا یا ابتدای طومار و پایین یا انتهای طومار است. براساس فرضیه بیگ بنگ، جهان ( ستارگان، سیارات، کهکشان ها، غبارهای کیهانی سیاهچاله ها، سیاره های یخی و یگر اجرام شناخته و ناشناخته) روزی از یک محل فوق العاده عظیم بعنوان نقطه شروع، شروع به گسترش کرده و تا موقعیت امروزی بسط یافته است. و بر طبق تفسیر علمی بنده، قران کریم ان انفجار را نه بصورت یک انفجار همه سویه بلکه بشکل باز شدن یک طومار توصیف نموده است که احتمالا یک محور جهان ثابت و محور دیگر همچون صفحه ای حول نقطه شروع خود و باگردش به دور ان باز و منبسط شده است و روزی نیز بهمان شکل (طوماری) بسته شده و قیض می گردد. در حالیکه دانشمندان امروزی تا بحال نتوانسته اند شکل خاصی را برای جهان قائل شوند و یا تصوری جامع و کامل از حادثه بیگ بنگ بسازند. بر مبنای همین ایه شریفه می توان تصوری کلی از جهان و نحوه بسط و گسترش ان بدست اورد.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 7545
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۶ آذر ۱۳۸۷, ۴:۲۰ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: آیا این ایه شریفه قرآن به انفجار بیگ بنگ اشاره دارد؟

پست توسط sinaset »

با سلام
البته جای بحث و گفتگو در رابطه با قرآن کریم در انجمن و بالاتر از ان در جامعه واقعا خالی و امیدواریم که یک روز چنین اتفاق بی نهایت زیبا در جامعه اتفاق بی افتد.
--
نکته که شما اشاره کردید،ممکن است چنین باشد. اما نکته بالاتر که در رابطه با قران باید ذکر شود. اگر خدا می خواست،بجایی قران کریم،یک کتاب علمی از جهان هستی می فرستاد تا مردم با دیدنش حیرت کنند!،اما خدا می دانست چنین چیزی برای کسانی که به دنبال اشکال گیری و بهانه جویی هستن فایده ی ندارد! اما کشف رازها هستی و نشان دادن زیبایی ها قران ، کاری بسیار عالی و پراجر می باشد (بخصوص عصرحاضر که فکرها بشدت به پوچی و مسائل شهویی و .. رفته است )

نظریه بیگ بنگ، می تواند صحیح باشد، اگر واقعا جهان هستی به طریق که این نظریه گفته شده به وجود امده باشد (یعنی طی مکانیزمی حدود 14 میلیارد ساله) در نوع خود واقعا بی نظیر می باشد .
اما نظریه بیگ بنگ 100 هنوز به طور کامل ثابت نشده و هنوز بحث هایی زیادی در رابطه با ان وجود دارد .
در این نظریه گفته شده که کل هستی از یک توپ کوچک که در یک دست جا می شود،به وجود امده است . که مواد تشکیل دهند این توپ مواد بسیاربسیار پرقدرتی بودن که بعد از انفجار بسیار بزرگ در فضا پخش شدن و بعدهم باقی ماجرا ... (که این قسمت ان با ایه که شما اشاره کردید،می تواند شبیه به هم باشن)

بطور کلی همانجور که اشاره کردم،نظر بیگ بنگ هنوز کامل شده نیست و جایی بحث زیادی دارد،اما ایده اولیه و کشف ان جالب و تا حدودی باور پذیر می باشد (البته گفتم جایی بحث زیاد دارد،بخصوص در رابطه با بوجود امدن انسان )

باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Junior Poster
Junior Poster
پست: 151
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۱, ۷:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3027 بار
سپاس‌های دریافتی: 299 بار

Re: آیا این ایه شریفه قرآن به انفجار بیگ بنگ اشاره دارد؟

پست توسط varyag »

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و تشکر بابت بحث زیبای دوستان
به نظر بنده حقیر قرآن کتابی نیست که ما نظریه هایی که هنوز نمیتوان به قطع به درستی آن ها اعتماد کرد را با آن بسنجیم و از یک نظریه به صحت و حقانیت قرآن برسیم بلکه قرآن کتاب و معیاریست که باید به کمک حقانیت آن درستی و یا نادرستی نظریه هارا از آن اثبات کرد....
موفق باشید
افتادگی آموز گر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
نردبان این زندگی ما و منی ست ____عاقبت این نردبان بشکستنیست
لاجرم آن کس که بالاتر نشست ______استخوانش سخت تر خواهد شکست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1776
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3434 بار
سپاس‌های دریافتی: 5873 بار

Re: آیا این ایه شریفه قرآن به انفجار بیگ بنگ اشاره دارد؟

پست توسط shafagh »

با سلام خدمت دوستان گرامی

آیه شریفه بصراحت راجع به انبساط جهان اشاره دارد مثل باز شدن طوماری که حالت پیچیده شده دارد باز می شود و لذا سوای نظریه دانشمندان که با محدویت بسیاری در مورد شناخت جهان مواجه هستند و با استناد به قول خداوند عز جلاله برای اینجانب یقین است که مسئله بوجود امدن جهان و کائنات به همین ترتیبی است که ذکر شده است و جای هیچ شکی نیست. لطفا یک بار دیگر به ایه کریمه دقت کنید :

يَوْمَ نَطْوِي السَّمَاء كَطَيِّ السِّجِلِّ لِلْكُتُبِ روزی که اسمان همچون طوماری در هم می پیچیم

همانطور که می دانید معانی قران بسیار دقیق، عمیق و معجزه اسا است. عبارت مقدسه كَطَيِّ السِّجِلِّ لِلْكُتُبِ در این ایه صراحت دارد و واضح است و بازگو کننده حقیقت خلقت جهان است بهمان شکلی که خداوند تبارک و تعالی با این عبارت توصیف می فرماید، همچون طومار.


به این تصویر که شکل یک طومار را نشان می دهد دقت کنید. شکل باز شدن طومار را که با فلش مشخص شده را مشاهده نمایید:


[External Link Removed for Guests];



حالا به این شکل که یک گالکسی یا کهکشان را نشان می دهد نگاه کنید که چگونه شبیه باز شدن همان طومار است.

[External Link Removed for Guests];


انچه بر اساس صراحت ایه مبارکه و تفسیر عقلانی و علمی ما نوع بشر بر می اید خلقت جهان و انبساط ان بهمین شکل کهکشان بوده است اما در مقیاسی فوق العاده عظیم و غیر قابل تصور. بعبارتی دیگر جهان قبل از گسترش بشکل یک طومار بسته بوده است که تمام مواد تشکیل دهنده جهان در یک فضای محدود ( محدود نسبت به فضای فوق العاده بزرگی که امروز جهان در ان انبساط یافته) قرار داشته است. اما به تبع واقعیت اول چنان بر می اید که یک انرژی فوق العده عظیم اسمانی جهان را به حرکت و چرخش واداشته و بر اثر همان اصول فیزیکی حاکم جهان بصورت چرخشی و شبیه به همان تصویر کهکشان شروع به انبساط در فضای بیکران نموده است.
نکته دیگری که از ایه شریفه مکشوف می شود انکه جهان روزی بشکل اول خود باز خواهد گشت بدان معنا که بعد از گسترش اولیه قبض خواهد شد.


يَوْمَ نَطْوِي السَّمَاء كَطَيِّ السِّجِلِّ لِلْكُتُبِ كَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِيدُهُ وَعْدًا عَلَيْنَا إِنَّا كُنَّا فَاعِلِينَ

روزى كه آسمان را همچون در پيچيدن صفحه نامه‏ ها در مى ‏پيچيم همان گونه كه بار نخست آفرينش را آغاز كرديم دوباره آن را بازمى‏گردانيم وعده ‏اى است بر عهده ما كه ما انجام‏ دهنده آنيم
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”