ثبت نام یارانه

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 58 بار

ثبت نام یارانه

پست توسط saeedp96 »

سلام وقت بخیر و خدا قوت وقبول طاعات عبادات

من برای یکی از اقوام که چند سال پیش یارانه اش قطع شده است می‌خوام از طریق سایت رفاهی ثبت نام کنم ولی کد ملی وسریال شناسنامه وارد می کنم پیام اطلاعات در سیستم ثبت نشده است می‌دهد.این بنده خدا کارگر ساختمان هست برخی مواقع کار داره برخی مواقع هم نه.یارانه خودش قطع شده ولی خانومش یارانه میگیره.ایا باید برن فرماندهی استان تهران در میدان فاطمی تهران یا اصلا آقا میشه میره تحت سرپرستی خانمش قرار بگیره؟
ممنون میشم راهنمای کنید.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 1772 بار
سپاس‌های دریافتی: 846 بار

Re: ثبت نام یارانه

پست توسط ho3ein2000 »

با سلام
جواب پاسخ شما قطعی نیست
چون اگر مرد خانواده سرپرست باشه ویارانه قطع بشه برای تمام اعضای تحت تکفل نیز قطع میشود
و اما اگر خانومش سرپرست خانواده بوده باز هم امکان قطع یارانه افراد تحت تکفل بدون قطع یارانه
سرپرست ممکن نیست مگر برای فرزندانی که ازدواج یا اعضایی که فوت میکنند
جهت پیگیری از طریق فرمانداری اقدام کنید
موفق باشید
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4785 بار
سپاس‌های دریافتی: 7076 بار

پست توسط bamn »

به نظر بنده هم این مورد خیلی عجیبه و باید حتماً پیگیری بشه ، چون اینطور که شما نوشتید احتمالاًاز ثبت احوال اطلاعات غلط به ستاد هدفمندی یارانه ها رسیده و اونها تصور کردند فامیل شما خانومش را طلاق داده یا خدای نکرده فوت کرده!!! فقط در این دو حالت امکان دارد که یارانه فرد قطع شده باشد اما یارانه همسرش قطع نشده باشد!
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 58 بار

پست توسط saeedp96 »

ممنون از دو بزرگواربابت پاسخ دهی.والا این بنده خدا قبل از اینکه ازدواج کنند از لحاظ دریافت یارانه تحت سرپرست برادر بزرگشون بوده مادر وپدر شون فوت کردند.وقتی ازدواج کردند دیگه از سرپرستی بردار شون نیومدند بیرون.چند سال پیش هم که اعلام کردند بیاین سایت رفاهی اطلاعات خانواده رو وارد کنید. گویا رفتن کافی نت برادر بزرگو ثبت شده ولی این بنده خدا اسم شو ثبت نکردن (سهوا).بعد از چند مدت که اعلام کردند افرادی که نتونستند بیان فرمانداری تهران.اینا تنبلی کردن نرفتند .الانم با توجه به وضعیتشون نیازمند این یارانه هستن.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دکمه سپاس کجاست؟ یکی بگه مرسی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4785 بار
سپاس‌های دریافتی: 7076 بار

پست توسط bamn »

اینطور که شما نوشته بودید بنده فکر کردم زوج پیری هستند چون معمولاً اینطور مسائل برای افراد پیر پیش می آید . جوان ها که باید حواسشان جمع باشد . اشتباه سهوی و بعد هم تنبلی ، اینها توجیهاتی نیستند که دل دولت فعلی را بلرزانند! فکر نمی کنم در حال حاضر چاره ایی برای حل مشکل ایشان وجود داشته باشد اما باز هم اگر بتوانند به فرمانداری مراجعه کرده و پرس و جویی بکنند بهتر است .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4725 بار
سپاس‌های دریافتی: 8755 بار

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

saeedp96 نوشته شده:سلام وقت بخیر و خدا قوت وقبول طاعات عبادات

من برای یکی از اقوام که چند سال پیش یارانه اش قطع شده است می‌خوام از طریق سایت رفاهی ثبت نام کنم ولی کد ملی وسریال شناسنامه وارد می کنم پیام اطلاعات در سیستم ثبت نشده است می‌دهد.این بنده خدا کارگر ساختمان هست برخی مواقع کار داره برخی مواقع هم نه.یارانه خودش قطع شده ولی خانومش یارانه میگیره.ایا باید برن فرماندهی استان تهران در میدان فاطمی تهران یا اصلا آقا میشه میره تحت سرپرستی خانمش قرار بگیره؟
ممنون میشم راهنمای کنید.

سلام
احتمالاً ایشون مقیم یکی از کشورهای جنوب خلیج فارس هستند
2 سال پیش قرار شده یارانه ی تمام خارج نشینان قطع بشه و قطع شد
در کویت هم خیلیها رو میشناسم که یارانه هاشون قطع شد اما یارانه های زن و بچه هاشون که ایرانند قطع نشد
بعدش دولت گفت هر کسی به قطع یارانه اش اعتراض داره از اول خرداد تا آخر خردادِ 94 وقت داره که بره به سایت یارانه و اعتراض بده
همه ی کسانی که خارج نشین بودند در اونطرف آب اعتراضشون قبول شد و یارانشون دوباره پرداخت شده
اونهائی که اعتراض ندادند یارانشون هم دیگه قطع شده تا الان
در قبل از انتخابات با چند کارگر در کویت صحبت میکردیم که به کی رای بدیم به کی رای ندیم
یکیشون گفت به روحانی رای نمیدم چون یارانم رو قطع کرد
بقیه بهش گفتند خودت نرفتی دنبالش وگرنه در اخبارها گفتند یک ماه فرصت اعتراض دارید و اعتراضهای اونطرف آبیها هم تقریباً همه پذیرفته شد
حالا ایشون هم شاید ماجراش همینه
باید برند فرمانداری یا دفتر پیشخوان یا ستاد یارانه و اونجا پیگیری کنند
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”