"""" آقايان و خانمها """""
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: 15616
- سپاسهای دریافتی: 81 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:
Shadow, طرز تفكر ما كه معلومه اميد وارم بقه دوستام هم به جمع ما اضافه بشن
نامه قبل از ازدواج : از همان نگاه اول چنان در قلبم نفوذ کردی که با هیچ ابزاري
نتوانستم تو را از قلبم بیرون بکشم و چنان آتشی در قلبم افروختی
که با یک سد آب هم نمیشد این آتش را خاموش کرد.
این قلب من که بزور می طپید با دیدن روی زیبایت چنان به طپش افتاد که گوی سال ها
از طپیدن جا مانده به یکباره بیدار شده است. نمیدانم چرا هر وقت تو را میبینم
زبانم ترمز میکند و بدنم همچون بید به لرزه میافتد؟
نامه بعد از ازدواج : از همان نگاه اول باید حدس میزدم
که با چه موجود خطرناکی میخوام ازدواج کنم.
عشقی که بین ما بود گرمی اش به اندازه نور شمع هم نبود فقط الکی میسوزوند.
من اون روزا به بیماری طپش قلب مبتلا بودم
ولی از رو سادگی فکر میکردم از عشق تو قلبم تند تند میزنه.
تازه لرزش تنم هم بخاطر دیدن چهره ترسناک تو بود.
از بچه گی هم که لکنت زبان داشتم نتونستم حرف دلمو برات بگم.
حیف حیف که خیلی دیر شده

نامه قبل از ازدواج : از همان نگاه اول چنان در قلبم نفوذ کردی که با هیچ ابزاري
نتوانستم تو را از قلبم بیرون بکشم و چنان آتشی در قلبم افروختی
که با یک سد آب هم نمیشد این آتش را خاموش کرد.
این قلب من که بزور می طپید با دیدن روی زیبایت چنان به طپش افتاد که گوی سال ها
از طپیدن جا مانده به یکباره بیدار شده است. نمیدانم چرا هر وقت تو را میبینم
زبانم ترمز میکند و بدنم همچون بید به لرزه میافتد؟
نامه بعد از ازدواج : از همان نگاه اول باید حدس میزدم
که با چه موجود خطرناکی میخوام ازدواج کنم.
عشقی که بین ما بود گرمی اش به اندازه نور شمع هم نبود فقط الکی میسوزوند.
من اون روزا به بیماری طپش قلب مبتلا بودم
ولی از رو سادگی فکر میکردم از عشق تو قلبم تند تند میزنه.
تازه لرزش تنم هم بخاطر دیدن چهره ترسناک تو بود.
از بچه گی هم که لکنت زبان داشتم نتونستم حرف دلمو برات بگم.
حیف حیف که خیلی دیر شده
به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
- محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 186 بار
سلام
دو نكته در مورد ازدواج است كه عرض مي كنم البته شوخي است به كسي بر نخورد.
1) آدم براي خوردن يك ليوان شير نمي ره يه گاو بخره كه هر روز صبح يك ليوان شير بخورد. پول گاو رو نگه دار هر وقت خواستي يك ليوان شير تازه بخور.
2) ********************.
Mahdi1944: طرح اينگونه موضوعات مجاز نيست
دو نكته در مورد ازدواج است كه عرض مي كنم البته شوخي است به كسي بر نخورد.
1) آدم براي خوردن يك ليوان شير نمي ره يه گاو بخره كه هر روز صبح يك ليوان شير بخورد. پول گاو رو نگه دار هر وقت خواستي يك ليوان شير تازه بخور.
2) ********************.
Mahdi1944: طرح اينگونه موضوعات مجاز نيست
Don't play games with the ones who love you
-
- تماس:
بهتره به اين نكته اشاره بشه كه مطالب اين تاپيك طنزه و گرنه كسي شكي نداره كه زن و مرد توزندگي بايد مكمل هم باشند و باهم زندگي رو به تعالي برسونن و در كنار هم بچه هاي صالح و خوب رو به جامعه تحويل بدن و .... پس من از دوستاني كه مطلب مينويسن خواهش ميكنم اين نكته رو رعايت كنند .
1-دختر ها خيلي دوست دارند جاي پسر ها باشند اما پسر ها اصلاً دوست ندارند جاي دختر ها باشند
2-اگر يه دختر يک مشکل غير قابل حل داشته باشه از خونه فرار ميکنه اما يه پسر اگر يک مشکل غير قابل حل داشته باشه اعضاي خانواده اش رو از خونه فراري ميده!
3-يه دختر اگر دو تا مشکل غير قابل حل داشته باشه خودکشي ميکنه اما يه پسر اگر دو تا مشکل غير قابل حل داشته باشه اعضاي خانواده اش رو ميکشه
4-يه پسر اگر 3 تا مشکل غير قابل حل داشته يه هفته افسرده ميشه بعد با 3 تا مشکل کنار مياد و زندگيش رو ميکنه اما تا کنون دختري که 3 تا مشکل داشته باشه ديده نشده چون همشون در مرحله دو تا مشکل خودکشي ميکنند و به سه تا نميرسه مشکلاتشون!!!
5-دخترا از پسرا موهاشون کوتاهتره!
6-دخترا مي خوان سر پسرا کلاس بزارن اما در نهايت سر خودشون کلاه ميره ولي پسرا مي خوان سر هر موجود زنده اي که ميبينن کلاه بزارن و در نهايت موفق ميشن
7-اگر به يه دختر بگي دوست دارم فکر ميکنه تو چقدر خوبي و عاشقت ميشه اما اگر به يه پسر بگي دوست دارم فکر ميکنه تو چقدر بي جنبه و جوات هستي دست به هر کاري ميزنه تا از شرت خلاص شه!
8-نقطه قوت پسرا چشماشونه اما نقطه قوت دخترا چشم و گوش ابرو و دماغ و دهن و .........هست.
9-دخترا با اينکه بيشتر از پسرا قوانين راهنمايي و رانندگي رو رعايت ميکنن اما خيلي بيشتر از پسرا تصادف ميکنن و در هر تصادف رد پاي يک دختر به چشم مي خوره.
10-دخترا فکر مي کنن بهترين راه براي بهترين راه براي داشتن يک رابطه خوب و مداوم صداقت و راستگويي هستش ولي پسرا مطمئن هستند بهترين راه دروغگويي و گرفتن سوتي از طرف مقابله!
حالا خود دانيد . صلاح كار خويش خسروان دانند
منبع : gplpesar_9
1-دختر ها خيلي دوست دارند جاي پسر ها باشند اما پسر ها اصلاً دوست ندارند جاي دختر ها باشند
2-اگر يه دختر يک مشکل غير قابل حل داشته باشه از خونه فرار ميکنه اما يه پسر اگر يک مشکل غير قابل حل داشته باشه اعضاي خانواده اش رو از خونه فراري ميده!
3-يه دختر اگر دو تا مشکل غير قابل حل داشته باشه خودکشي ميکنه اما يه پسر اگر دو تا مشکل غير قابل حل داشته باشه اعضاي خانواده اش رو ميکشه
4-يه پسر اگر 3 تا مشکل غير قابل حل داشته يه هفته افسرده ميشه بعد با 3 تا مشکل کنار مياد و زندگيش رو ميکنه اما تا کنون دختري که 3 تا مشکل داشته باشه ديده نشده چون همشون در مرحله دو تا مشکل خودکشي ميکنند و به سه تا نميرسه مشکلاتشون!!!
5-دخترا از پسرا موهاشون کوتاهتره!
6-دخترا مي خوان سر پسرا کلاس بزارن اما در نهايت سر خودشون کلاه ميره ولي پسرا مي خوان سر هر موجود زنده اي که ميبينن کلاه بزارن و در نهايت موفق ميشن
7-اگر به يه دختر بگي دوست دارم فکر ميکنه تو چقدر خوبي و عاشقت ميشه اما اگر به يه پسر بگي دوست دارم فکر ميکنه تو چقدر بي جنبه و جوات هستي دست به هر کاري ميزنه تا از شرت خلاص شه!
8-نقطه قوت پسرا چشماشونه اما نقطه قوت دخترا چشم و گوش ابرو و دماغ و دهن و .........هست.
9-دخترا با اينکه بيشتر از پسرا قوانين راهنمايي و رانندگي رو رعايت ميکنن اما خيلي بيشتر از پسرا تصادف ميکنن و در هر تصادف رد پاي يک دختر به چشم مي خوره.
10-دخترا فکر مي کنن بهترين راه براي بهترين راه براي داشتن يک رابطه خوب و مداوم صداقت و راستگويي هستش ولي پسرا مطمئن هستند بهترين راه دروغگويي و گرفتن سوتي از طرف مقابله!
حالا خود دانيد . صلاح كار خويش خسروان دانند
منبع : gplpesar_9
- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
-
- تماس:
ARMIN, من تو پست اول منبع رو ننوشته بودم و پست رو ارسال كردم و بلا فاصله از منوي بالا استپ رو زدم و منبع
رو اضافه كردم و دوباره ارسال كردم . اصلا متوجه نشدم كه توي اون 2-3 ثانيه يك بار پست من ثبت شده . در اينجا بخاطر
اينكه اين كار من ( ارسال دو پست پشت سرهم ) طبق قوانين سايت اشتباه مي باشد از همه اعضاء و مديران عذر خواهي
ميكنم.
رو اضافه كردم و دوباره ارسال كردم . اصلا متوجه نشدم كه توي اون 2-3 ثانيه يك بار پست من ثبت شده . در اينجا بخاطر
اينكه اين كار من ( ارسال دو پست پشت سرهم ) طبق قوانين سايت اشتباه مي باشد از همه اعضاء و مديران عذر خواهي
ميكنم.