"""" آقايان و خانمها """""

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
esmail1, دستت درد نکنه. واقعا جالب بود. اي کاش بانوان ايران زمين نيز اين چنين به اين مسائل پايبند باشند نه اين که روز به روز به تعداد دختراني که الکل مي نوشند و سيگار مي کشند در جامعه زياد بشود.
Don't play games with the ones who love you
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

پست توسط agheleh »

esmail1,
خيلي خوب بود . فکر مي کنم نيازي نيست شرمنده آقايون باشي. چون کيفيت مهمتر از کميت هست. من ترجيح مي دادم به جاي اين 28 تا اون 18 تا رو داشتم :-)
نبودن، هرگز به تلخی از دست دادن یک بودن نیست.
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

من که این افراد رو میبینم مخصوصا کسانی که تو خارج هستند و اینجوری پایبند به مسجد و قران خوندن و... هستند واقعا میخوام اب بشم برم تو زمین از خجالت. واقعا ما کجای کاریم :sad:
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط Reibon2002 »

:smile: :smile:

من نخوندم !! :) مرثي ! :) :-)
Free! Download Center
[External Link Removed for Guests]
&
P30Forum ... where you not Alone :
New Member
محل اقامت: 3416886111

پست توسط javad_shafee »

اگه اينا نشانگر مردي يا زن بودن باشد بيشتر مردها زن و بيشتر زن ها مرد بودند
:-o
جواد شافعي از قزوين
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 80 بار
تماس:

پست توسط Elahe »

Reza6662, من اگه بودم مثل نروژ عمل مي کردم :o
 [FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life  
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: بغل خونه همسايمون
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار
تماس:

طلايي: ده‌هزار تذکر به زنان و مرد

پست توسط arian »

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ از تداوم طرح ارتقاء سلامت و امنیت اجتماعی خبر داد و افزود: با وجود گذشت یک هفته از اجرای طرح ارشادی سلامت و امنیت اجتماعی ، در مجموع 3 هزار واحد صنفی مورد بازدید قرار گرفته و 290 مورد تذکر به صنوف مختلف داده شده است.

به گزارش مهر ، سردار مرتضی طلایی در جمع مسئولان اداره مبارزه با مفاسد اجتماعی افزود: 90 درصد واحدهای صنفی با علاقه مندی جهت های قبلی خود را تغییر داده و به شرایط مورد انتظار رسیده اند.

وی ادماه داد: در مجموع طی هفته گذشته 10 هزار مورد تذکر به زنان و مردان داده شد و هیچ گونه برخورد و مقاومتی بین مردم و ماموران مشاهده نشد که این امر نشانگر پذیرش افکار عمومی است.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ تاکید کرد: این طرح مقطعی و یک هفته ای نیست و برنامه ها به گونه ای طراحی شده است که این طرح به منظور نشان دادن بیشتر آثار مثبت و تجارب حاصل شده به سمت اجرای پیوسته برود.

سردار طلایی در ادامه گفت: دستاوردها و اقدامات مسئولان در طول این یک هفته از سوی مردم مناسب ارزیابی شده و فضای محیطی ، در حد خوبی تغییر یافته است.

وی تصریح کرد: از یک هفته قبل از شروع این طرح فعالیت رسانه های غربی نظیر ****این طرح را از پیش شکست خورده اعلام کردند و این نشانگر آن است که آنان از کار منطقی ، کارشناسانه و حکیمانه پلیس آگاهی داشتند و موضع گیریهای منفی آنان نیز به همین دلیل بوده است.

سردار طلایی گفت: در هفته گذشته و پس از اعلام تدوین این طرح ، اقدامات سوء یا فعالیتهای سوء که علیه پلیس و افکار عمومی انجام می گرفت خنثی شد و این به دلیل رضایتمندی ، حمایت و استقبال عمومی مردم از این برنامه ها در سطح جامعه بوده است.

وی گفت: برخی از افراد از این طرح خوششان نیامده و قرار بر این نیست که پلیس کاری انجام دهد که همه خوششان بیاید.
سردار طلایی افزود: برخی از ارزشها و هنجارها برای مردم از چنان اهمیتی برخودار است که به چالش کشاندن آنها کلیه جوامع حتی جوامع غیر دینی را تحت تاثیر قرار می دهد و مثال ممنوعیت استفاده از شلوار جین در دانشگاه های کانادا یکی از این موارد است.

وی با بیان اینکه کنترل اجتماعی باید به جای اقدامات پلیسی اعمال شود ، گفت: در راستای ارشاد اجتماعی ، تبلیغات درست در وهله اول ارشاد و تذکر عندالزوم از طریق نیروی انتظامی و در شرایط اقتضا رسیدگی به این امور در مراحل قضائی مرحله آخر چنین طرحی است و مردم همان گونه که دستگیری قاچاقچیان ، مجرمان ، سارقان را از وظایف پلیس می دانند ، باید زمانی که کیان و اخلاق جامعه بخواهد هم ، به پلیس حق بدهند.

سردار طلایی گفت: تمام اقدامات ناجا برابر خواست عمومی جامعه است و چنانچه کسانی در این باره تردید دارند می توانند با مراجعه به دفتر نیروی انتظامی آمار تماس را دریافت کنند.
تا حالا به معني کلمه مادر دقت کردي
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

arian,
3 بار منزل ما دزد آمد. دريغ از توجه پاسگاه انتظامي شماره . . .
من فکر مي کنم اين آقايان يا خيلي بيکار تشريف دارند يا با مردم دشمني. :-?
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: بغل خونه همسايمون
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار
تماس:

پست توسط arian »

ماشيني رو كه پيدا كردند بهتون پس دادند؟
تا حالا به معني کلمه مادر دقت کردي
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

arian بله و البته در اين مورد واقعا تلاش خودشون رو کردند (شيراز دزد برد و جيرفت پيداش کردند :? )
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

پست توسط Leila »

تلاش كه مي كنن ولي نه اونجوري بايد و شايد
بعضي از كاراشون با موفقيت انجام مي شه بيضي هم بي نتيجه :-(
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Mahdi1944,
حرف و حديث از اين نيرو زياده. البته منکر افراد زحمت کش به خصوص مبارزه کننده ها با قاچاقچيان مواد مخدر نيستم.
فکر مي کنم مسائل خيلي خيلي مهمتري از تاري موي زنان وجود داره. :-o
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”