[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
sara, اره منم موافقم من فکر مي کنم تازه بر عکس هم هست
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
سلام
elahe خیلیم دلتون بخواد ما که قصدمون از سوار شدن خیر بود می خواستیم بار ترافیکو کم کنیم
حالا دیگه عمرا برای کاهش بار ترافیکی سوار ماشین خانوما بشیم
elahe,من که به خاطر جونم هم که شده کاری به کار ترافیک ندارم
و عمرا سوار ماشینی که رانندش خانوما باشن نمیشم
براي غلبه بر ظلمت كافي است چراغ روشن كنيم ، چون نمي توان ظلمت را روشن كرد .
سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی
[External Link Removed for Guests] *****
وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]
مطلب جالب و زیبایی بود و از محسناتی که آقایان همیشه دارند
صحبت شده تا خانوما متوجه بشن
براي غلبه بر ظلمت كافي است چراغ روشن كنيم ، چون نمي توان ظلمت را روشن كرد .
سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی
[External Link Removed for Guests] *****
وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]