"""" آقايان و خانمها """""
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
مردان مخلوقات پيچيدهاي هستند
تحليلي بر رابطه مرد و زن و طرز تفکر مردان
اگر با او خوب رفتار کنيد، او به شما خواهد گفت که اسير عشق او شدهايد.
اگر خوب رفتار نکنيد، او به شما خواهد گفت که مغرور و متکبر هستيد.
اگر با او بحث کنيد، او شما را لجوج و خيرهسر خواهد خواند.
اگر آرام باشيد (بحث نکنيد)، او شما را خنگ خواهد خواند!
اگر از او باهوشتر باشيد، او خود را ميبازد.
اما اگر او از شما باهوشتر باشد، او قطعا شخص بزرگي است!
اگر او را دوست نداشته باشيد، او براي بدست آوردن شما تلاش خواهد کرد.
اگر عاشق او باشيد، او تلاش خواهد کرد تا از دست شما فرار کند!؟
اگر با او درباره مشکلاتتان صحبت کنيد، او به شما خواهد گفت اين حرفها آزار دهنده است.
اگر درباره مسائل خود با او صحبت نکنيد، او خواهد گفت که شما به او اعتماد نداريد.
اگر شما قرار خود را با او لغو کنيد، شما غير قابل اعتماد خواهيد بود.
اما اگر او اينکار را بکند، حتما با مشکلي مواجه شده است!
اگر شما سيگار بکشيد، شما دختر خيلي خيلي بدي هستيد.
اما اگر او سيگار بکشد، او يک آقا (مرد بزرگ) خواهد بود!
اگر شما امتحانتان را خوب بدهيد، شما شانس داشتهايد.
و اگر نتايج امتحانات او خوب باشد، به خاطر هوش بالا و استعدادش هست!
اگر او را آزار دهيد، شما شخص ظالم و بيرحمي هستيد.
اگر او شما را آزار دهد، شما آدم خيلي حساسي هستيد!
خلاصه آنکه:
چيزهاي ساده ميتوانند در عين حال پيچيده نيز باشند.
چيزهاي ضعيف ميتوانند در عين حال قدرتمند نيز باشند.
چيزهاي مغشوش نيز ميتوانند در عين حال مطلوب باشند
اگر با او خوب رفتار کنيد، او به شما خواهد گفت که اسير عشق او شدهايد.
اگر خوب رفتار نکنيد، او به شما خواهد گفت که مغرور و متکبر هستيد.
اگر با او بحث کنيد، او شما را لجوج و خيرهسر خواهد خواند.
اگر آرام باشيد (بحث نکنيد)، او شما را خنگ خواهد خواند!
اگر از او باهوشتر باشيد، او خود را ميبازد.
اما اگر او از شما باهوشتر باشد، او قطعا شخص بزرگي است!
اگر او را دوست نداشته باشيد، او براي بدست آوردن شما تلاش خواهد کرد.
اگر عاشق او باشيد، او تلاش خواهد کرد تا از دست شما فرار کند!؟
اگر با او درباره مشکلاتتان صحبت کنيد، او به شما خواهد گفت اين حرفها آزار دهنده است.
اگر درباره مسائل خود با او صحبت نکنيد، او خواهد گفت که شما به او اعتماد نداريد.
اگر شما قرار خود را با او لغو کنيد، شما غير قابل اعتماد خواهيد بود.
اما اگر او اينکار را بکند، حتما با مشکلي مواجه شده است!
اگر شما سيگار بکشيد، شما دختر خيلي خيلي بدي هستيد.
اما اگر او سيگار بکشد، او يک آقا (مرد بزرگ) خواهد بود!
اگر شما امتحانتان را خوب بدهيد، شما شانس داشتهايد.
و اگر نتايج امتحانات او خوب باشد، به خاطر هوش بالا و استعدادش هست!
اگر او را آزار دهيد، شما شخص ظالم و بيرحمي هستيد.
اگر او شما را آزار دهد، شما آدم خيلي حساسي هستيد!
خلاصه آنکه:
چيزهاي ساده ميتوانند در عين حال پيچيده نيز باشند.
چيزهاي ضعيف ميتوانند در عين حال قدرتمند نيز باشند.
چيزهاي مغشوش نيز ميتوانند در عين حال مطلوب باشند
- تماس:
چند كلمه از بزرگاني در مورد زن
1- يك زن چيزي جز شوهرش نمي خواهد ولي وقتي كه به او رسيد همه چيز ميخواهد.
«اخوان»
2- زنان به خوبي مردان ميتوانند اسرار را حفظ كنند ولي به يكديگر ميگويند تا در حفظ آن شريك باشند.
«فئودور داستايوسكي»
3- زنها مثل ماهي هستند. بدست آوردن آنها آسان و نگهداشتن آنها مشكل است.
«ولتر»
4- زن اگر موافق باشد رحمت الهي است والا بلاي آسماني.
«روشني»
5- حرف زدن زياد خانمها اعجاز و گوش كردن مردان كرامت است.
«هیتلر»
6- اختلاف زن و مرد در اين است كه مردان هميشه آينده را مينگرنند و زنان گذشته را بخاطر ميآورند.
«داریوش کبیر»
7- زن مخلوقي است كه عميقتر ميبيند و مرد مخلوقي است كه دورتر را ميبيند. عالم براي مرد يك قلب است و قلب براي زن عالمي است.
«گرابه»
8- زنهايي كه سر پيري مقدس و مؤمن ميشوند چيزي را به خدا تقديم مي كنند كه از بخشيدن آن به شيطان شرم دارند.
«ابو علی سینا»
9- زبان زن به منزله شمشير اوست. هميشه آن را بكار ميبرند تا زنگ نزند.
«خودم»
10- چنين است طبيعت زن: دوستت ندارد تا دوستش داري و چو دوستش نداري دوستت دارد.
«ميگوئل بوفلر»
11- شاهراه موفقيت پر است از زنهايي كه شوهران خويش را به پيش ميبرند.
«توماس دوار»
12- زنها پنجاه برابر بيشتر به ازدواج اهميت ميدهند تا به منصب وزارت.
«قمیشی»
13- زن گردنبند است. دقت كن چه چيزي را به گردن ميآويزي.
«امام جعفر صاذق»
14- مردان آفريننده كارهاي بزرگند و زنان بوجود آورنده مردان.
«رومن رولان»
15- دو چيز را دوست دارم و نميخواهم آني از آن منفك شوم . زن و عطر را.
«حضرت محمد (ص)»
16- زنها هرگز نميگويند ترا دوست دارم ولي وقتي از تو پرسيدند مرا دوست داري بدان كه درون آنها جاي گرفتهاي.
«لارو شفوكو»
17- من زني را كه از خانه براي شكايت از شوهرش بيرون ميآيد دشمن دارم.
«حضرت محمد (ص)»
18- آسياب و ساعت و زن هميشه نيازمند تعمير هستند.
«پروربس»
19- نه گفتن زن به معني پاسخ منفي نيست.
«اس – پي – سيدني»
20- زنان اميال خود را بهتر از مردان پنهان ميكنند. اما مردان بهتر از زنان اميال خود را كنترل ميكنند.
«ريچارد استل»
21- به قول قديميها : زن بلاست ولي هيچ خونهاي بي بلا نباشه.
«زکریا رازی»
22- زن گله، هر كي ندونه خله.
«اين آخري رو خودم گفتم!»
«اخوان»
2- زنان به خوبي مردان ميتوانند اسرار را حفظ كنند ولي به يكديگر ميگويند تا در حفظ آن شريك باشند.
«فئودور داستايوسكي»
3- زنها مثل ماهي هستند. بدست آوردن آنها آسان و نگهداشتن آنها مشكل است.
«ولتر»
4- زن اگر موافق باشد رحمت الهي است والا بلاي آسماني.
«روشني»
5- حرف زدن زياد خانمها اعجاز و گوش كردن مردان كرامت است.
«هیتلر»
6- اختلاف زن و مرد در اين است كه مردان هميشه آينده را مينگرنند و زنان گذشته را بخاطر ميآورند.
«داریوش کبیر»
7- زن مخلوقي است كه عميقتر ميبيند و مرد مخلوقي است كه دورتر را ميبيند. عالم براي مرد يك قلب است و قلب براي زن عالمي است.
«گرابه»
8- زنهايي كه سر پيري مقدس و مؤمن ميشوند چيزي را به خدا تقديم مي كنند كه از بخشيدن آن به شيطان شرم دارند.
«ابو علی سینا»
9- زبان زن به منزله شمشير اوست. هميشه آن را بكار ميبرند تا زنگ نزند.
«خودم»
10- چنين است طبيعت زن: دوستت ندارد تا دوستش داري و چو دوستش نداري دوستت دارد.
«ميگوئل بوفلر»
11- شاهراه موفقيت پر است از زنهايي كه شوهران خويش را به پيش ميبرند.
«توماس دوار»
12- زنها پنجاه برابر بيشتر به ازدواج اهميت ميدهند تا به منصب وزارت.
«قمیشی»
13- زن گردنبند است. دقت كن چه چيزي را به گردن ميآويزي.
«امام جعفر صاذق»
14- مردان آفريننده كارهاي بزرگند و زنان بوجود آورنده مردان.
«رومن رولان»
15- دو چيز را دوست دارم و نميخواهم آني از آن منفك شوم . زن و عطر را.
«حضرت محمد (ص)»
16- زنها هرگز نميگويند ترا دوست دارم ولي وقتي از تو پرسيدند مرا دوست داري بدان كه درون آنها جاي گرفتهاي.
«لارو شفوكو»
17- من زني را كه از خانه براي شكايت از شوهرش بيرون ميآيد دشمن دارم.
«حضرت محمد (ص)»
18- آسياب و ساعت و زن هميشه نيازمند تعمير هستند.
«پروربس»
19- نه گفتن زن به معني پاسخ منفي نيست.
«اس – پي – سيدني»
20- زنان اميال خود را بهتر از مردان پنهان ميكنند. اما مردان بهتر از زنان اميال خود را كنترل ميكنند.
«ريچارد استل»
21- به قول قديميها : زن بلاست ولي هيچ خونهاي بي بلا نباشه.
«زکریا رازی»
22- زن گله، هر كي ندونه خله.
«اين آخري رو خودم گفتم!»
- تماس:
زن در ضربالمثلهاي ملل
زنان سوژه ضربالمثلهاي متعددي هستند و اين مطلب تنها مربوط به ايران نيست. نگاهي داريم به چند ضرب المثل درباره زنان از کشورهاي مختلف جهان:
انگليسي:
زن شري است مورد نياز.
زن فقط يک چيز را پنهان نگاه ميدارد آنهم چيزي است که نميداند.
هلندي:
وقتي زن خوب در خانه باشد، خوشي از در و ديوار مي ريزد.
استوني:
از خاندان ثروتمند اسب بخر و از خانواده فقير زن بگير.
فرانسوي:
آنچه را زن بخواهد، خدا خواسته است.
انتخاب زن و هندوانه مشکل است.
بدون زن، مرد موجودي خشن و نخراشيده بود.
آلماني:
کاري را که شيطان از عهده بر نيايد زن انجام ميدهد.
وقتي زني ميميرد يک فقته از دنيا کم ميشود.
کسي که زن ثروتمند بگيرد آزادي خود را فروخته است.
آنکه را خدا زن داد، صبر همه داده.
گريه زن، دزدانه خنديدن است.
يوناني:
شرهاي سهگانه عبارتند از: آتش، طوفان، زن.
براي مردم مهم نيست که زن بگيرد يا نگيرد، زيرا در هر دو صورت پشيمان خواهد شد.
گرجيها:
اسلحه زن اشک اوست.
ايتاليايي:
اگر زن گناه کرد، شوهرش معصوم نيست.
زناشويي را ستايش کن اما زن نگير.
زن و گاو را از شهر خودت انتخاب کن
انگليسي:
زن شري است مورد نياز.
زن فقط يک چيز را پنهان نگاه ميدارد آنهم چيزي است که نميداند.
هلندي:
وقتي زن خوب در خانه باشد، خوشي از در و ديوار مي ريزد.
استوني:
از خاندان ثروتمند اسب بخر و از خانواده فقير زن بگير.
فرانسوي:
آنچه را زن بخواهد، خدا خواسته است.
انتخاب زن و هندوانه مشکل است.
بدون زن، مرد موجودي خشن و نخراشيده بود.
آلماني:
کاري را که شيطان از عهده بر نيايد زن انجام ميدهد.
وقتي زني ميميرد يک فقته از دنيا کم ميشود.
کسي که زن ثروتمند بگيرد آزادي خود را فروخته است.
آنکه را خدا زن داد، صبر همه داده.
گريه زن، دزدانه خنديدن است.
يوناني:
شرهاي سهگانه عبارتند از: آتش، طوفان، زن.
براي مردم مهم نيست که زن بگيرد يا نگيرد، زيرا در هر دو صورت پشيمان خواهد شد.
گرجيها:
اسلحه زن اشک اوست.
ايتاليايي:
اگر زن گناه کرد، شوهرش معصوم نيست.
زناشويي را ستايش کن اما زن نگير.
زن و گاو را از شهر خودت انتخاب کن
- تماس:
شيوع يك بيماري شديدا خطرناك در اي
در سال ۱۹۶۰ اولين نشانه هاي يک بيماري مزمن و بسيار خطرناک در تعدادي از زنان و دختران در منطقهاي در غرب آفريقا مشاهده شد. از همان زمان پزشکان نقاط مختلف دنيا شروع به تحقيق و مطالعه روي اين بيماري، عوارض آن، و احتمالا راههاي پيشگيري يا درمان اين بيماري خطرناک کردند. از آن زمان تا کنون هنوز هيچ درماني براي اين بيماري پيدا نشده... در فاصلهي سالهاي 1980 تا1990 با مهاجرت غير قانوني تعداد زيادي از اين بيماران به نقاط مختلف دنيا، متاسفانه اين بيماري در همهي اروپا و نقاطي از آمريکا به سرعت شيوع پيدا کرد به طوريکه دولتها احساس خطر جدي کردند و گروههايي از دانشمندان براي يافتن راههاي درمان اين بيماري مخوف و لاعلاج بيش از پيش مصمم شدند.
البته اين بيماري به دليل مسايل مذهبي و سنتي کمتر گريبانگير کشورهاي شرقي شد. ولي متاسفانه در طي چند سال اخير با حرکت اين کشورها به سمت تکنولرژي روز! به طرز وحشتناکي در حال گسترش است. طبق آمار منتشر شده توسط مسوولين در هر ثانيه 5 نفر در دنيا به اين بيماري دچار مي شوند. و از نظر ميزان خطرناک بودن (براي خود بيمار و البته اطرافيانش) آن را با سرطان مغزي مقايسه مي کنند. اين بيماري (مخصوصا در کشورهاي جهان سوم) بيشتر مورد استقبال دختران جوان، دم بخت (و اصطلاحا ترشيده!) قرار گرفته است.
دانشمندان نام اين بيماري را Hanging گذاشتهاند. (ترجمهي فارسي: آويزان شدن)
در راستاي طرح اطلاعرساني عمومي و به منظور جلوگيري از شيوع هر چه بيشتر اين بيماري در بين دختران عزيز، روشهاي شناخت افراد مبتلا شده، عوارض جانبي و راههاي پيشگيري از آلوده شدن به اين ويروس در زير ميآيد:
مهمترين مسئلهاي که بايد در مورد اين بيماري بدونين اينه که معمولا دخترها اين بيماري رو ميگيرن ولي صدمهي اصلي اون به پسرها بر ميگرده. معمولا باعث ايجاد حالتهاي عجيب در پسرها ميشه.
دختري که به بيماري Hanging دچار شده باشه، تمام سعي و تلاش خودشو ميکنه تا طعمهاي مناسب پيدا کنه. (البته پسر!) بعد بلافاصله بهش ميچسبه و آويزونش ميشه. (براي همين گاهي از اين بيماري با عنوان Gliadin :به معني چسب ياد مي کنند) بقيشو ديگه خودتون ميدونيد!
دلايل شيوع:
از مهمترين علل شيوع اين ويروس ميتوان از زيادتر بودن جمعيت دخترها نسبت به پسران (که عامل اصلي ايجاد رقابت نا سالم(!) در يافتن طعمه است) و کمبودهاي روحي و عاطفي نام برد.
روش تشخيص فرد آلوده:
به سادگي مي توان اين گونه دختران را تشخيص داد. متاسفانه اين مورد آنقدر زياد هست که بهتر بود ميگفتم: روش تشخيص دختران سالم!
اينگونه دخترا (Hanged Girls) آنچنان خودشونو گريم ميکنن، که اگه يه بار بدون گريم ببينيشون مطمئنم که اونها رو نخواهيد شناخت! خودشونو با کرم پودر و رژلب (مايع و جامد) و ماتيک و ريمل و سايه و رژ گونه خفه ميکنن. چيزي رو که از قلم ننداختم ؟ وااااااااااي اين يکي ديگه يه فاجعهي انساني است: مژهي مصنوعي!!! معععععععععع (با لهجه بررهاي بخوانيد)
مضرات اين بيماري براي پسران و دختران:
دختر آلوده، عواقب روحي بسيار بدي براي پسران به دنبال دارد. معمولا پسراني که اعصاب و ارادهي ضعيفتري دارند، علي رغم ميل باطني تسليم دختر ميشوند (که معمولا اين دوستيها دوام زيادي ندارد و انتقال علاقه کاملا يک طرفه و از جانب دختر خواهد بود) بعد از مدت کوتاهي دختر چون هيچ محبتي از سوي پسر نميبينه ناچار از زندگي پشيمون ميشه و به پشت بام مراجعه مي کنه! (براي خودکشي)
روش شيوع آلودگي:
دختر آلوده به اين ويروس بعد از يافتن به پسر با شرايط خوب سعي ميکنه خودش رو يه جوري مطرح کنه. خوب مهمترين و سختترين قسمت کار همينه. پسرا از اين جور دخترا خوششون نمياد. مطمئن باش اگه بي مقدمه به يه پسر ابراز علاقه کني بهت جواب رد ميده (مگر اينکه قصد سو استفاده داشته باشه) پس بايد از راههاي ديگه وارد شد. در نتيجه دختر بايد طوري خودش رو تغيير بده (اين نتيجهي يه نوع احساس کمبوده) تا پسر ازش خوشش بياد! پس به انواع لوازم گريم روي مياره تا ظاهرش رو درست کنه. غافل از اينکه اين ظاهر (تازه اونم از نوع تقلبيش!) به هيچ وجه نميتونه دليل ايجاد يه دوستي محکم باشه. خلاصه سعي در به دست آوردن دل پسر ميکنه. بعضي از دخترا واقعا آنقدر ناشيانه اين کارو انجام ميدن که آدم خندش ميگيره.
راه پيشگيري:
فکر مي کنم تنها راه پيشگيري اين بيماري و نجات جان هزاران تن از پسران بي گناه (آخي... بميرم!) که طي ساليان دراز تحت آزار و اذيت دختران Hang شده قرار گرفتن همين باشه. البته اين فعلا فقط در حد يه نظريه است. همون طور که گفتم هنوز درمان قطعي براش پيدا نشده.
البته اين بيماري به دليل مسايل مذهبي و سنتي کمتر گريبانگير کشورهاي شرقي شد. ولي متاسفانه در طي چند سال اخير با حرکت اين کشورها به سمت تکنولرژي روز! به طرز وحشتناکي در حال گسترش است. طبق آمار منتشر شده توسط مسوولين در هر ثانيه 5 نفر در دنيا به اين بيماري دچار مي شوند. و از نظر ميزان خطرناک بودن (براي خود بيمار و البته اطرافيانش) آن را با سرطان مغزي مقايسه مي کنند. اين بيماري (مخصوصا در کشورهاي جهان سوم) بيشتر مورد استقبال دختران جوان، دم بخت (و اصطلاحا ترشيده!) قرار گرفته است.
دانشمندان نام اين بيماري را Hanging گذاشتهاند. (ترجمهي فارسي: آويزان شدن)
در راستاي طرح اطلاعرساني عمومي و به منظور جلوگيري از شيوع هر چه بيشتر اين بيماري در بين دختران عزيز، روشهاي شناخت افراد مبتلا شده، عوارض جانبي و راههاي پيشگيري از آلوده شدن به اين ويروس در زير ميآيد:
مهمترين مسئلهاي که بايد در مورد اين بيماري بدونين اينه که معمولا دخترها اين بيماري رو ميگيرن ولي صدمهي اصلي اون به پسرها بر ميگرده. معمولا باعث ايجاد حالتهاي عجيب در پسرها ميشه.
دختري که به بيماري Hanging دچار شده باشه، تمام سعي و تلاش خودشو ميکنه تا طعمهاي مناسب پيدا کنه. (البته پسر!) بعد بلافاصله بهش ميچسبه و آويزونش ميشه. (براي همين گاهي از اين بيماري با عنوان Gliadin :به معني چسب ياد مي کنند) بقيشو ديگه خودتون ميدونيد!
دلايل شيوع:
از مهمترين علل شيوع اين ويروس ميتوان از زيادتر بودن جمعيت دخترها نسبت به پسران (که عامل اصلي ايجاد رقابت نا سالم(!) در يافتن طعمه است) و کمبودهاي روحي و عاطفي نام برد.
روش تشخيص فرد آلوده:
به سادگي مي توان اين گونه دختران را تشخيص داد. متاسفانه اين مورد آنقدر زياد هست که بهتر بود ميگفتم: روش تشخيص دختران سالم!
اينگونه دخترا (Hanged Girls) آنچنان خودشونو گريم ميکنن، که اگه يه بار بدون گريم ببينيشون مطمئنم که اونها رو نخواهيد شناخت! خودشونو با کرم پودر و رژلب (مايع و جامد) و ماتيک و ريمل و سايه و رژ گونه خفه ميکنن. چيزي رو که از قلم ننداختم ؟ وااااااااااي اين يکي ديگه يه فاجعهي انساني است: مژهي مصنوعي!!! معععععععععع (با لهجه بررهاي بخوانيد)
مضرات اين بيماري براي پسران و دختران:
دختر آلوده، عواقب روحي بسيار بدي براي پسران به دنبال دارد. معمولا پسراني که اعصاب و ارادهي ضعيفتري دارند، علي رغم ميل باطني تسليم دختر ميشوند (که معمولا اين دوستيها دوام زيادي ندارد و انتقال علاقه کاملا يک طرفه و از جانب دختر خواهد بود) بعد از مدت کوتاهي دختر چون هيچ محبتي از سوي پسر نميبينه ناچار از زندگي پشيمون ميشه و به پشت بام مراجعه مي کنه! (براي خودکشي)
روش شيوع آلودگي:
دختر آلوده به اين ويروس بعد از يافتن به پسر با شرايط خوب سعي ميکنه خودش رو يه جوري مطرح کنه. خوب مهمترين و سختترين قسمت کار همينه. پسرا از اين جور دخترا خوششون نمياد. مطمئن باش اگه بي مقدمه به يه پسر ابراز علاقه کني بهت جواب رد ميده (مگر اينکه قصد سو استفاده داشته باشه) پس بايد از راههاي ديگه وارد شد. در نتيجه دختر بايد طوري خودش رو تغيير بده (اين نتيجهي يه نوع احساس کمبوده) تا پسر ازش خوشش بياد! پس به انواع لوازم گريم روي مياره تا ظاهرش رو درست کنه. غافل از اينکه اين ظاهر (تازه اونم از نوع تقلبيش!) به هيچ وجه نميتونه دليل ايجاد يه دوستي محکم باشه. خلاصه سعي در به دست آوردن دل پسر ميکنه. بعضي از دخترا واقعا آنقدر ناشيانه اين کارو انجام ميدن که آدم خندش ميگيره.
راه پيشگيري:
فکر مي کنم تنها راه پيشگيري اين بيماري و نجات جان هزاران تن از پسران بي گناه (آخي... بميرم!) که طي ساليان دراز تحت آزار و اذيت دختران Hang شده قرار گرفتن همين باشه. البته اين فعلا فقط در حد يه نظريه است. همون طور که گفتم هنوز درمان قطعي براش پيدا نشده.
- تماس:
آقايان و خانمها
در آغاز خلقت، آفريدگار جهان چون به خلقت زن رسيد، ديد مصالح سفت و سخت را در آفرينش مرد به کار برده و ديگر چيزي نمانده است. در کار خود واله گشت و پس از انديشهاي چنين کرد: گردي رخسار از ما، تراش تن از پيچک، چسبندگي از پاپيتال، لرزش اندام از گياه، نازکي از ني، شکوفائي از غنچه، سبکي از برگ، پيچ و تاب از خرطوم پيل، چشم از غزال، نيش نگاه از زنبور، شادي از نيزهي نور خورشيد، گريه از ابر، سبک سري از نسيم، بزدلي از خرگوش، غرور از طاووس، نرمي از آغوش طوطي، سختي از خاره، شيريني از انگبين، سنگ دلي از پلنگ، گرمي از آتش، سردي از برف، پرگويي از زاغ، زاري از فاخته، دو رويي از لکلک و وفا از مرغابي نر گرفت و به هم سرشت و زن را ساخت و به مردش سپرد.
پس از هفتهاي، مرد نزد خدا باز آمد و گفت: «خدايا اين که به من دادهاي زندگي بر من تباه کرده، پيشهاش پرگويي است. دمي مرا به خود وا نميگذارد، آزارم ميدهد، مدام نوازش ميخواهد، دوست دارد هميشه سرگرمش کنم، بيخود ميگريد، تنها کارش بيکاري است. آمدهام پساش دهم . زندگي با او امکانپذير نيست. از من باز ستانش.»
خداوند فرمود: «باشد» و زن را پس گرفت .
پس از هفتهاي ديگر مرد دوباره نزد خدا شد و گفت: «خداوندا... تنهاي تنها شدهام. به ياد ميآورم چگونه برايم آواز ميخواند، ميرقصيد، از گوشهي چشم نگاهام ميکرد، يه تنم ميچسبيد، خندهاش گوشم را نوازش ميداد، تناش خرم و ديدارش دل نواز بود»
«او را به من باز پس ده»
خداوند فرمود: «باشد» و زن را به او پس داد.
پس از سه روز، بار ديگر مرد نزد خدا شد و گفت: «خدايا! نميدانم چگونه است... اما گويا زحمت او بيش از رحمت اوست.»
«پس کرم کن و او را باز از من پس گير »
خداوند فرمود: «دور شو! بس است هر چه گفتي. برو با او بساز»
پس از هفتهاي، مرد نزد خدا باز آمد و گفت: «خدايا اين که به من دادهاي زندگي بر من تباه کرده، پيشهاش پرگويي است. دمي مرا به خود وا نميگذارد، آزارم ميدهد، مدام نوازش ميخواهد، دوست دارد هميشه سرگرمش کنم، بيخود ميگريد، تنها کارش بيکاري است. آمدهام پساش دهم . زندگي با او امکانپذير نيست. از من باز ستانش.»
خداوند فرمود: «باشد» و زن را پس گرفت .
پس از هفتهاي ديگر مرد دوباره نزد خدا شد و گفت: «خداوندا... تنهاي تنها شدهام. به ياد ميآورم چگونه برايم آواز ميخواند، ميرقصيد، از گوشهي چشم نگاهام ميکرد، يه تنم ميچسبيد، خندهاش گوشم را نوازش ميداد، تناش خرم و ديدارش دل نواز بود»
«او را به من باز پس ده»
خداوند فرمود: «باشد» و زن را به او پس داد.
پس از سه روز، بار ديگر مرد نزد خدا شد و گفت: «خدايا! نميدانم چگونه است... اما گويا زحمت او بيش از رحمت اوست.»
«پس کرم کن و او را باز از من پس گير »
خداوند فرمود: «دور شو! بس است هر چه گفتي. برو با او بساز»
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:
- تماس:
-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:
- تماس:
ازدواج در ضرب المثل هاي جهان
لطفا این تایپیک را قاطی مبحث خانوم ها و آقایان نکنید
١-هنگام ازدواج بيشتر با گوش هايت مشورت كن تا با چشم هايت.( ضرب المثل آلمانی)
٢ - مردی كه به خاطر " پول " زن می گيرد، به نوكری می رود. ( ضرب المثل فرانسوی )
۳- لياقت داماد ، به قدرت بازوی اوست . ( ضرب المثل چينی )
۴- زنی سعادتمند است كه مطيع " شوهر" باشد. ( ضرب المثل يونانی )
٥- زن عاقل با داماد " بی پول " خوب می سازد. ( ضرب المثل انگليسی )
٦- زن مطيع فرمانروای قلب شوهر است. ( ضرب المثل انگليسی )
٧- زن و شوهر اگر يكديگر را بخواهند در كلبه ی خرابه هم زندگی می كنند. ( ضرب المثل آلمانی )
٨ - داماد زشت و با شخصيت به از داماد خوش صورت و بی لياقت . ( ضرب المثل لهستانی )
٩- دختر عاقل ، جوان فقير را به پيرمرد ثروتمند ترجيح می دهد. ( ضرب المثل ايتاليايی)
١٠ -داماد كه نشدی از يك شب شادمانی و عمری بداخلاقی محروم گشته ای .( ضرب المثل فرانسوی )
١١- دو نوع زن وجود دارد؛ با يكی ثروتمند می شوی و با ديگری فقير. ( ضرب المثل ايتاليايی )
١٢- در موقع خريد پارچه حاشيه آن را خوب نگاه كن و در موقع ازدواج درباره مادر عروس تحقيق كن . ( ضرب المثل آذربايجانی )
١٣- برا ی يافتن زن می ارزد كه يك كفش بيشتر پاره كنی . ( ضرب المثل چينی )
١٤- تاك را از خاك خوب و دختر را از مادر خوب و اصيل انتخاب كن . ( ضرب المثل چينی )
١٥- اگر خواستی اختيار شوهرت را در دست بگيری اختيار شكمش را در دست بگير. ( ضرب المثل اسپانيايی)
١٦- اگر زنی خواست كه تو به خاطر پول همسرش شوی با او ازدواج كن اما پولت را از او دور نگه دار . ( ضرب المثل تركی )
١٧- ازدواج مقدس ترين قراردادها محسوب می شود. (ماری آمپر)
١٨- ازدواج مثل يك هندوانه است كه گاهی خوب می شود و گاهی هم بسيار بد. ( ضرب المثل اسپانيايی )
١٩- ازدواج ، زودش اشتباهی بزرگ و ديرش اشتباه بزرگتری است . ( ضرب المثل فرانسوی )
٢٠- ازدواج كردن وازدواج نكردن هر دو موجب پشيمانی است . ( سقراط )
٢١- ازدواج مثل اجرای يك نقشه جنگی است كه اگر در آن فقط يك اشتباه صورت بگيرد جبرانش غير ممكن خواهد بود. ( بورنز )
٢٢- ازدواجی كه به خاطر پول صورت گيرد، برای پول هم از بين می رود. ( رولاند )
٢٣- ازدواج هميشه به عشق پايان داده است . ( ناپلئون )
٢٤- اگر كسی در انتخاب همسرش دقت نكند، دو نفر را بدبخت كرده است . ( محمد حجازی)
٢٥- انتخاب پدر و مادر دست خود انسان نيست ، ولی می توانيم مادر شوهر و مادر زنمان را خودمان انتخاب كنيم . ( خانم پرل باك )
٢٦- با زنی ازدواج كنيد كه اگر " مرد " بود ، بهترين دوست شما می شد . ( بردون)
٢٧- با همسر خود مثل يك كتاب رفتار كنيد و فصل های خسته كننده او را اصلاً نخوانيد . ( سونی اسمارت)
٢٨- برای يك زندگی سعادتمندانه ، مرد بايد " كر " باشد و زن " لال " . ( سروانتس )
٢٩- ازدواج بيشتر از رفتن به جنگ " شجاعت " می خواهد. ( كريستين )
٣٠- تا يك سال بعد از ازدواج ، مرد و زن زشتی های يكديگر را نمی بينند. ( اسمايلز )
٣١- پيش از ازدواج چشم هايتان را باز كنيد و بعد از ازدواج آنها را روی هم بگذاريد. ( فرانكلين )
٣٢- خانه بدون زن ، گورستان است . ( بالزاك )
٣٣- تنها علاج عشق ، ازدواج است . ( آرت بوخوالد)
٣٤- ازدواج پيوندی است كه از درختی به درخت ديگر بزنند ، اگر خوب گرفت هر دو " زنده " می شوند و اگر " بد " شد هر دو می ميرند. ( سعيد نفيسی )
٣۵- ازدواج عبارتست از سه هفته آشنايی، سه ماه عاشقی ، سه سال جنگ و سی سال تحمل! ( تن )
٣٦- شوهر " مغز" خانه است و زن " قلب " آن . ( سيريوس)
٣٧- عشق ، سپيده دم ازدواج است و ازدواج شامگاه عشق . ( بالزاك )
٣٨- قبل از ازدواج درباره تربيت اطفال شش نظريه داشتم ، اما حالا شش فرزند دارم و دارای هيچ نظريه ای نيستم . ( لرد لوچستر)
٣٩- مردانی كه می كوشند زن ها را درك كنند ، فقط موفق می شوند با آنها ازدواج كنند. ( بن بيكر)
٤٠- با ازدواج ، مرد روی گذشته اش خط می كشد و زن روی آينده اش . ( سينكالويس)
٤١- خوشحالی های واقعی بعد از ازدواج به دست می آيد . ( پاستور )
٤٢- ازدواج كنيد، به هر وسيله ای كه می توانيد. زيرا اگر زن خوبی گيرتان آمد بسيار خوشبخت خواهيد شد و اگر گرفتار يك همسر بد شويد فيلسوف بزرگی می شويد. ( سقراط)
٤٣- قبل از رفتن به جنگ يكی دو بار و پيش از رفتن به خواستگاری سه بار برای خودت دعا كن . ( يكی از دانشمندان لهستانی )
٤٤- مطيع مرد باشيد تا او شما را بپرستد. ( كارول بيكر)
٤٥- من تنها با مردی ازدواج می كنم كه عتيقه شناس باشد تا هر چه پيرتر شدم، برای او عزيزتر باشم . ( آگاتا كريستی)
٤٦- هر چه متأهلان بيشتر شوند ، جنايت ها كمتر خواهد شد. ( ولتر)
٤٧- هيچ چيز غرور مرد را به اندازه ی شادی همسرش بالا نمی برد، چون هميشه آن را مربوط به خودش می داند . ( جانسون )
٤٨- زن ترجيح می دهد با مردی ازدواج كند كه زندگی خوبی نداشته باشد ، اما نمی تواند مردی را كه شنونده خوبی نيست ، تحمل كند. ( كينهابارد)
٤٩- اصل و نسب مرد وقتی مشخص می شود كه آنها بر سر مسائل كوچك با هم مشكل پيدا می كنند. ( شاو)
٥٠- وقتی برای عروسی ات خيلی هزينه كنی ، مهمان هايت را يك شب خوشحال می كنی و خودت را عمری ناراحت ! ( روزنامه نگار ايرلندی )
٥١ – هيچ زنی در راه رضای خدا با مرد ازدواج نمی كند. ( ضرب المثل اسكاتلندی)
٥٢ – با قرض اگر داماد شدی با خنده خداحافظی كن . ( ضرب المثل آلمانی )
٥٣ – تا ازدواج نكرده ای نمی توانی درباره ی آن اظهار نظر كنی . ( شارل بودلر )
٥٤ – دوام ازدواج يك قسمت روی محبت است و نُه قسمتش روی گذشت از خطا . ( ضرب المثل اسكاتلندی )
٥٥ – ازدواج پديده ای است برای تكامل مرد. ( مثل سانسكريت )
٥٦ – زناشويی غصه های خيالی و موهوم را به غصه نقد و موجود تبديل می كند . (ضرب المثل آلمانی )
٥٧ – ازدواج قرارداد دو نفره ای است كه در همه دنيا اعتبار دارد. ( مارك تواين )
٥٨ – ازدواج مجموعه ای ازمزه هاست هم تلخی و شوری دارد. هم تندی و ترشی و شيرينی و بی مزگی . (ولتر )
٥٩ – تا ازدواج نكرده ای نمی توانی درباره آن اظهار نظر كنی. ( شارل بودلر )

١-هنگام ازدواج بيشتر با گوش هايت مشورت كن تا با چشم هايت.( ضرب المثل آلمانی)
٢ - مردی كه به خاطر " پول " زن می گيرد، به نوكری می رود. ( ضرب المثل فرانسوی )
۳- لياقت داماد ، به قدرت بازوی اوست . ( ضرب المثل چينی )
۴- زنی سعادتمند است كه مطيع " شوهر" باشد. ( ضرب المثل يونانی )
٥- زن عاقل با داماد " بی پول " خوب می سازد. ( ضرب المثل انگليسی )
٦- زن مطيع فرمانروای قلب شوهر است. ( ضرب المثل انگليسی )
٧- زن و شوهر اگر يكديگر را بخواهند در كلبه ی خرابه هم زندگی می كنند. ( ضرب المثل آلمانی )
٨ - داماد زشت و با شخصيت به از داماد خوش صورت و بی لياقت . ( ضرب المثل لهستانی )
٩- دختر عاقل ، جوان فقير را به پيرمرد ثروتمند ترجيح می دهد. ( ضرب المثل ايتاليايی)
١٠ -داماد كه نشدی از يك شب شادمانی و عمری بداخلاقی محروم گشته ای .( ضرب المثل فرانسوی )
١١- دو نوع زن وجود دارد؛ با يكی ثروتمند می شوی و با ديگری فقير. ( ضرب المثل ايتاليايی )
١٢- در موقع خريد پارچه حاشيه آن را خوب نگاه كن و در موقع ازدواج درباره مادر عروس تحقيق كن . ( ضرب المثل آذربايجانی )
١٣- برا ی يافتن زن می ارزد كه يك كفش بيشتر پاره كنی . ( ضرب المثل چينی )
١٤- تاك را از خاك خوب و دختر را از مادر خوب و اصيل انتخاب كن . ( ضرب المثل چينی )
١٥- اگر خواستی اختيار شوهرت را در دست بگيری اختيار شكمش را در دست بگير. ( ضرب المثل اسپانيايی)
١٦- اگر زنی خواست كه تو به خاطر پول همسرش شوی با او ازدواج كن اما پولت را از او دور نگه دار . ( ضرب المثل تركی )
١٧- ازدواج مقدس ترين قراردادها محسوب می شود. (ماری آمپر)
١٨- ازدواج مثل يك هندوانه است كه گاهی خوب می شود و گاهی هم بسيار بد. ( ضرب المثل اسپانيايی )
١٩- ازدواج ، زودش اشتباهی بزرگ و ديرش اشتباه بزرگتری است . ( ضرب المثل فرانسوی )
٢٠- ازدواج كردن وازدواج نكردن هر دو موجب پشيمانی است . ( سقراط )
٢١- ازدواج مثل اجرای يك نقشه جنگی است كه اگر در آن فقط يك اشتباه صورت بگيرد جبرانش غير ممكن خواهد بود. ( بورنز )
٢٢- ازدواجی كه به خاطر پول صورت گيرد، برای پول هم از بين می رود. ( رولاند )
٢٣- ازدواج هميشه به عشق پايان داده است . ( ناپلئون )
٢٤- اگر كسی در انتخاب همسرش دقت نكند، دو نفر را بدبخت كرده است . ( محمد حجازی)
٢٥- انتخاب پدر و مادر دست خود انسان نيست ، ولی می توانيم مادر شوهر و مادر زنمان را خودمان انتخاب كنيم . ( خانم پرل باك )
٢٦- با زنی ازدواج كنيد كه اگر " مرد " بود ، بهترين دوست شما می شد . ( بردون)
٢٧- با همسر خود مثل يك كتاب رفتار كنيد و فصل های خسته كننده او را اصلاً نخوانيد . ( سونی اسمارت)
٢٨- برای يك زندگی سعادتمندانه ، مرد بايد " كر " باشد و زن " لال " . ( سروانتس )
٢٩- ازدواج بيشتر از رفتن به جنگ " شجاعت " می خواهد. ( كريستين )
٣٠- تا يك سال بعد از ازدواج ، مرد و زن زشتی های يكديگر را نمی بينند. ( اسمايلز )
٣١- پيش از ازدواج چشم هايتان را باز كنيد و بعد از ازدواج آنها را روی هم بگذاريد. ( فرانكلين )
٣٢- خانه بدون زن ، گورستان است . ( بالزاك )
٣٣- تنها علاج عشق ، ازدواج است . ( آرت بوخوالد)
٣٤- ازدواج پيوندی است كه از درختی به درخت ديگر بزنند ، اگر خوب گرفت هر دو " زنده " می شوند و اگر " بد " شد هر دو می ميرند. ( سعيد نفيسی )
٣۵- ازدواج عبارتست از سه هفته آشنايی، سه ماه عاشقی ، سه سال جنگ و سی سال تحمل! ( تن )
٣٦- شوهر " مغز" خانه است و زن " قلب " آن . ( سيريوس)
٣٧- عشق ، سپيده دم ازدواج است و ازدواج شامگاه عشق . ( بالزاك )
٣٨- قبل از ازدواج درباره تربيت اطفال شش نظريه داشتم ، اما حالا شش فرزند دارم و دارای هيچ نظريه ای نيستم . ( لرد لوچستر)
٣٩- مردانی كه می كوشند زن ها را درك كنند ، فقط موفق می شوند با آنها ازدواج كنند. ( بن بيكر)
٤٠- با ازدواج ، مرد روی گذشته اش خط می كشد و زن روی آينده اش . ( سينكالويس)
٤١- خوشحالی های واقعی بعد از ازدواج به دست می آيد . ( پاستور )
٤٢- ازدواج كنيد، به هر وسيله ای كه می توانيد. زيرا اگر زن خوبی گيرتان آمد بسيار خوشبخت خواهيد شد و اگر گرفتار يك همسر بد شويد فيلسوف بزرگی می شويد. ( سقراط)
٤٣- قبل از رفتن به جنگ يكی دو بار و پيش از رفتن به خواستگاری سه بار برای خودت دعا كن . ( يكی از دانشمندان لهستانی )
٤٤- مطيع مرد باشيد تا او شما را بپرستد. ( كارول بيكر)
٤٥- من تنها با مردی ازدواج می كنم كه عتيقه شناس باشد تا هر چه پيرتر شدم، برای او عزيزتر باشم . ( آگاتا كريستی)
٤٦- هر چه متأهلان بيشتر شوند ، جنايت ها كمتر خواهد شد. ( ولتر)
٤٧- هيچ چيز غرور مرد را به اندازه ی شادی همسرش بالا نمی برد، چون هميشه آن را مربوط به خودش می داند . ( جانسون )
٤٨- زن ترجيح می دهد با مردی ازدواج كند كه زندگی خوبی نداشته باشد ، اما نمی تواند مردی را كه شنونده خوبی نيست ، تحمل كند. ( كينهابارد)
٤٩- اصل و نسب مرد وقتی مشخص می شود كه آنها بر سر مسائل كوچك با هم مشكل پيدا می كنند. ( شاو)
٥٠- وقتی برای عروسی ات خيلی هزينه كنی ، مهمان هايت را يك شب خوشحال می كنی و خودت را عمری ناراحت ! ( روزنامه نگار ايرلندی )
٥١ – هيچ زنی در راه رضای خدا با مرد ازدواج نمی كند. ( ضرب المثل اسكاتلندی)
٥٢ – با قرض اگر داماد شدی با خنده خداحافظی كن . ( ضرب المثل آلمانی )
٥٣ – تا ازدواج نكرده ای نمی توانی درباره ی آن اظهار نظر كنی . ( شارل بودلر )
٥٤ – دوام ازدواج يك قسمت روی محبت است و نُه قسمتش روی گذشت از خطا . ( ضرب المثل اسكاتلندی )
٥٥ – ازدواج پديده ای است برای تكامل مرد. ( مثل سانسكريت )
٥٦ – زناشويی غصه های خيالی و موهوم را به غصه نقد و موجود تبديل می كند . (ضرب المثل آلمانی )
٥٧ – ازدواج قرارداد دو نفره ای است كه در همه دنيا اعتبار دارد. ( مارك تواين )
٥٨ – ازدواج مجموعه ای ازمزه هاست هم تلخی و شوری دارد. هم تندی و ترشی و شيرينی و بی مزگی . (ولتر )
٥٩ – تا ازدواج نكرده ای نمی توانی درباره آن اظهار نظر كنی. ( شارل بودلر )