"""" آقايان و خانمها """""
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
سلام
مطالب خيلي جالب بود با اينکه 90% مطالب طنز بود و بنده از نظرات تعدادي از دوستان مخصوصا elahe ، Mahdi1944 و
Farha3614 خيلي خوشم اومد چون با ديد باز و بدون شوخي نظر دادند و در کل مطالبشون خيلي مفيدتر بود.
شماها خيلي اين مسئله رو کش دادين چون همونطور که خودتون گفتين "نازکترين کتاب دنيا رازهايي هستن که
مردها در مورد زنها ميدونن و زنها عجيبترين موجودات هستن " هر کسي اومده 1000 تا نظر جداگانه اي داده بابا بيچاره اين
مرد وقتي اين مطالب رو ميخونه سرش گيج ميره که در آينده چطور ميخواد با طرفش جور دربياد!من هم خودم قبول دارم زنها
خيلي عجيب غريبند گاهي وقتا خودم با اينکه دخترم نميدونم چطوري باهشون رفتار کنم چه برسه به مردها
ولي اينها اصلا مهم نيستن چون شما با محبت کردن و با گفتن کلماتي نظير دوستت دارم که معجزه آفرين ترين کلمه اي هستش
میتونین زنها رو از اين رو به اونرو ميکنه پس چرا اين همه خودتون رو ...
مطالب خيلي جالب بود با اينکه 90% مطالب طنز بود و بنده از نظرات تعدادي از دوستان مخصوصا elahe ، Mahdi1944 و
Farha3614 خيلي خوشم اومد چون با ديد باز و بدون شوخي نظر دادند و در کل مطالبشون خيلي مفيدتر بود.
شماها خيلي اين مسئله رو کش دادين چون همونطور که خودتون گفتين "نازکترين کتاب دنيا رازهايي هستن که
مردها در مورد زنها ميدونن و زنها عجيبترين موجودات هستن " هر کسي اومده 1000 تا نظر جداگانه اي داده بابا بيچاره اين
مرد وقتي اين مطالب رو ميخونه سرش گيج ميره که در آينده چطور ميخواد با طرفش جور دربياد!من هم خودم قبول دارم زنها
خيلي عجيب غريبند گاهي وقتا خودم با اينکه دخترم نميدونم چطوري باهشون رفتار کنم چه برسه به مردها
ولي اينها اصلا مهم نيستن چون شما با محبت کردن و با گفتن کلماتي نظير دوستت دارم که معجزه آفرين ترين کلمه اي هستش
میتونین زنها رو از اين رو به اونرو ميکنه پس چرا اين همه خودتون رو ...
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
خانوم زهرا خواهش ميكنم تمام خانوم ها رو جمع نبنديد به فكر شخصيتون تنها كلمه دوستت دارم و ...نميتونه حلال مشكلات باشه تن ادمي به عقلي كه درش هست ارزشمند كلمات را ميتوان سلاخي كرد و معاني از انها يافت اما گاه مشكلاتي كه پيش ميايد تنها با زبان رفع و رجوع نميشود بلكه اين ادراك متقابل است كه ميتواند معجزه افرين باشد شما وقتي ماهيت اب را درك كنيد انتظار اتش افروختن از ان را نخواهيد داشت مرد وقتي زن را درك كند يا بالعكس توقعاتشان از هم معقول خواهد بود
بدرود
بدرود
-
- سپاسهای ارسالی: 434 بار
- سپاسهای دریافتی: 553 بار
من خودم تجربه زندگي مشترک رو ندارم اما فکر مي کنم اگر دو طرف يک کم کوتاه بيان و طرف مقابلشون هم از اين کار اون ها سوئ استفاده نکنه همه چي حل بشه
زندگي که ميدون جنگ نيست مي تونيم با هم تمرين کنيم (حتما ديدين ورزشکار ها براي اين که توي بازي ها برنده بشن با هم تمرين مي کنن که نقاط ضعف همديگه رو کم رنگ کنن ) براي اين که توي زندگي مون هميشه برنده باشيم
زندگي که ميدون جنگ نيست مي تونيم با هم تمرين کنيم (حتما ديدين ورزشکار ها براي اين که توي بازي ها برنده بشن با هم تمرين مي کنن که نقاط ضعف همديگه رو کم رنگ کنن ) براي اين که توي زندگي مون هميشه برنده باشيم
- محل اقامت: چهارراه تحویلی
- سپاسهای ارسالی: 705 بار
- سپاسهای دریافتی: 160 بار
- تماس:
fereshteh blue نوشته شده: اگر دو طرف يک کم کوتاه بيان و طرف مقابلشون هم از اين کار اون ها سوئ استفاده نکنه همه چي حل بشه
سلام
من هم موافقم وفکر میکنم واسه کوتاه اومدن سهم مرد ها خیلی بیشتر از زن هاست یعنی مثلا اگر زن شما 1بار کوتاه اومد شما خودتو موظف بدونی که در مسایل بعدی 3بار کوتاه بیای یا برعکس شما در ازای 3بار کوتاه اومدن فقط توقع 1بار کوتاه اومدن از طرف خانم تون رو داشته باشید البته اعداد رو فرضی گفتم ونمی خوام بگم در گذشت کردناتون حساب و کتاب کنیدولی مرد ها باید سعی کنن در اینگونه موارد کمتر حساس شن وبیشتر کوتاه بیان
البته در مورد جملات معجزه آسا هم بگم که در 80 % کارها برای طرفین کاربرد دارد ومابقی رو باید با عملکرد و خلاقیت پیش برد
علی یارتون
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
-
Mamal_Moj, عزيز
من با اين قسمت صحبت هاتون کاملا مخالفم
به نظر من توي زندگي اين خانوم هان که بيشتر کوتاه ميان البته من قصدم اين نبوده که بگم کي بايد بيشتر کوتاه بياد خوب آخه اين طوري که دوباره زندگي به آدم تلخ مي شه به نظر من هر کس زندگي شو بيشتر دوست داره اونه که بيشتر کوتاه مياد
من با اين قسمت صحبت هاتون کاملا مخالفم
فکر میکنم واسه کوتاه اومدن سهم مرد ها خیلی بیشتر از زن هاست یعنی مثلا اگر زن شما 1بار کوتاه اومد شما خودتو موظف بدونی که در مسایل بعدی 3بار کوتاه بیای
به نظر من توي زندگي اين خانوم هان که بيشتر کوتاه ميان البته من قصدم اين نبوده که بگم کي بايد بيشتر کوتاه بياد خوب آخه اين طوري که دوباره زندگي به آدم تلخ مي شه به نظر من هر کس زندگي شو بيشتر دوست داره اونه که بيشتر کوتاه مياد
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
fereshteh blue, دوست عزيز منظور Mamal_Moj اين نبود که مردها بيشتر کوتاه ميايند بلکه منظور ايشون اين بود که مردها بايد بيشتر کوتاه بيايند.
با حرف Zahra1365, هم کاملا موافقم.زن ها واقعا که شخصيت پيچيده اي دارند.
fereshteh blue, جان با حرفت کامل موافقم.کوتاه امدن و از سر تقصيرات يکديگر گذشتن و به هم خرده نگرفتن ميتونه زندگي رو براي هر دو طرف لذت بخش کنه.چيزي که در خيلي از زندگي ها رعايت نميشه و باعث عذاب کشيدن طرفين از زندگي مشترک ميشه.
با حرف Zahra1365, هم کاملا موافقم.زن ها واقعا که شخصيت پيچيده اي دارند.
من خودم تجربه زندگي مشترک رو ندارم اما فکر مي کنم اگر دو طرف يک کم کوتاه بيان و طرف مقابلشون هم از اين کار اون ها سوئ استفاده نکنه همه چي حل بشه
fereshteh blue, جان با حرفت کامل موافقم.کوتاه امدن و از سر تقصيرات يکديگر گذشتن و به هم خرده نگرفتن ميتونه زندگي رو براي هر دو طرف لذت بخش کنه.چيزي که در خيلي از زندگي ها رعايت نميشه و باعث عذاب کشيدن طرفين از زندگي مشترک ميشه.
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
-
اگه پسرا نبودن.............
سلام به همه ی عزیزان
چند وقتیه که بیشتر تاپیک ها مربوط به جنگ احتمالی و ابزار آلات جنگی شده گفتم شاید یکی مثل من علاقه مند به صلح باشه گفتم شاید یه لبخندی بر لبانتان نقش ببندد
البته پیشاپیش از کسانی که ممکن ناراحت بشن ( آقایون محترم ) عذر خواهی می کنم مطلب فقط جنبه ی شوخی و طنز داره البته دوست ندارم این جا تبدیل به صحنه ی جنگ بشه
اگه پسرا نبودن کي مامانا رو دق مي داد؟
اگه پسرا نبودن کي خونه رو مي کرد باغ وحش؟
اگه پسرا نبودن تو دانشگاه استاد کيو ضايع مي کرد؟
اگه پسرا نبودن دخترا به چي مي خنديدن؟
اگه پسرا نبودن دخترا کيو سر کار مي ذاشتن؟
اگه پسرا نبودن دخترا کيو تيغ مي زدن؟
اگه پسرا نبودن کي تو کلاس مي رفت گچ مي ياورد؟
اگه پسرا نبودن کي اشغالا رو مي ذاشت جلوي در؟
چند وقتیه که بیشتر تاپیک ها مربوط به جنگ احتمالی و ابزار آلات جنگی شده گفتم شاید یکی مثل من علاقه مند به صلح باشه گفتم شاید یه لبخندی بر لبانتان نقش ببندد
البته پیشاپیش از کسانی که ممکن ناراحت بشن ( آقایون محترم ) عذر خواهی می کنم مطلب فقط جنبه ی شوخی و طنز داره البته دوست ندارم این جا تبدیل به صحنه ی جنگ بشه
اگه پسرا نبودن کي مامانا رو دق مي داد؟
اگه پسرا نبودن کي خونه رو مي کرد باغ وحش؟
اگه پسرا نبودن کي تو کلاس مي رفت گچ مي ياورد؟
اگه پسرا نبودن کي اشغالا رو مي ذاشت جلوي در؟
- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
فکر کنم الان دقیقا برعکس این چیزهایی که شما فرمودید هست.
مخصوصا موارد زیر:
الان من هر چی میشنوم از تیغ زدن دخترا هست نه پسرا
اگه دخترا نبودن کی یه ساعت جلوی اینه وامیستاد ؟
اگه دخترا نبودن پسرا به کی متلک می گفتن ؟
اگه دخترا نبودن کی به مامان جون کمک می کرد ؟
اگه دخترا نبودن پسرا صبح تا شب با کی حرف می زدن؟
اگه دخترا نبودن کی ناز می کرد ؟
اگه دخترا نبودن کی از سوسک می ترسید ؟
اگه دخترا نبودن کی جیغ می زد ؟
اگه دخترا نبودن کی خواهرشوهر می شد ؟
اگه دخترا نبودن جراحان پلاستیک ، دماغ کیو عمل می کردن ؟
اگه دخترا نبودن کی عزیز بابا بود ؟
اگه دخترا نبودن به کی می گفتن صغری ؟
اگه دخترا نبودن کی مانتوی تنگ می پوشید ؟
ببخشید.فقط مقابله به مثل بود.البته بعضی هاش ضایع بود که من سانسورش کردم.امیدوارم ایت تاپیک به جنگ بین پسرها و دختر های انجمن تبدیل نشه و فقط در حد طنز بمونه.چون خیلی باحاله.
یا علی
مخصوصا موارد زیر:
الان من هر چی میشنوم از تیغ زدن دخترا هست نه پسرا
اگه دخترا نبودن کی یه ساعت جلوی اینه وامیستاد ؟
اگه دخترا نبودن پسرا به کی متلک می گفتن ؟
اگه دخترا نبودن کی به مامان جون کمک می کرد ؟
اگه دخترا نبودن پسرا صبح تا شب با کی حرف می زدن؟
اگه دخترا نبودن کی ناز می کرد ؟
اگه دخترا نبودن کی از سوسک می ترسید ؟
اگه دخترا نبودن کی جیغ می زد ؟
اگه دخترا نبودن کی خواهرشوهر می شد ؟
اگه دخترا نبودن جراحان پلاستیک ، دماغ کیو عمل می کردن ؟
اگه دخترا نبودن کی عزیز بابا بود ؟
اگه دخترا نبودن به کی می گفتن صغری ؟
اگه دخترا نبودن کی مانتوی تنگ می پوشید ؟
ببخشید.فقط مقابله به مثل بود.البته بعضی هاش ضایع بود که من سانسورش کردم.امیدوارم ایت تاپیک به جنگ بین پسرها و دختر های انجمن تبدیل نشه و فقط در حد طنز بمونه.چون خیلی باحاله.
یا علی
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم