دعوت به همکاری در مجله

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2158 بار
سپاس‌های دریافتی: 1253 بار

دعوت به همکاری در مجله

پست توسط m-249 »

سلام
سال هاست که در این انجمن حضور دارم. تقریبا دوران دبیرستان من بود که با این سایت آشنا شدم و بعد عضو شدم با ذوق و شوق فراوان. بیشتر مقالات نظامی رو دنبال میکردم تا اینکه کم کم شروع کردم به نوشتن در موضوع مورد علاقه ی خودم
سعی کردم سهمی در این کار داشته باشم. فکر میکردم این کار آینده ی روشنی رو پیش روی من میزاره. باور من تحقق یافت و حد اقل برای من که آینده ی روشنی پیش رو گزاشت.
چند سالیه که به دلیل توسعه فضاهای مجازی مثل تلگرام و اینستاگرام دیگه انجمن هایی مثل سنترال عزیز رونق نداره.
و من تصمیم گرفتم دوستان رو در اون آینده ی روشنی که پیش روی من قرار گرفته سهیم کنم
با چند نفر دیگر از دوستان مثل خودم دانشجوی پزشکی یا دکترای روانشناسی و... تصمیم گرفتیم موسسه ی مشاوره ای راه اندازی کنیم برای پیشرفت دانش آموزان و قشر تولید کننده ی کشور
که همچینین این موسسه مجوز انتشار مجله هم به صورت فروش در شعبات داره
در همین جهت ما به تعدادی از افراد برای یاری در نوشتن مقالات نیاز مندیم
به این صورت که از عزیزانی که در زمینه ای تخصص داشته باشن دعوت میکنیم تا فعلا ماهانه مقالاتی رو برای ما ارسال کنند. مخصوصا اگر افراد خودشون ایده ای در اون زمینه داشته باشن.
این زمنیه ها ممکنه از پزشکی و روانشناسی تا مهارت تعمیر یک تلوزیون تا روش های حل مکعب روبیک و تا معرفی تکنولوژی روز متفاوت باشه
در مورد باقی شرایط به صورت فردی توضیح خواهم داد.
لطفا در صورت تمایل به همین پروفایل بنده پیام بدید

با تشکرتصویر
دردت چه بود که تمام شب
سر را به سنگ میزدی و می گرسیتی ؟
چه گویم که گفتنش برایم قصه ای کهنه است
سر کوفتن و گریستن از برای مردن است

دست مزن! چشــــم،ببستم دو دست_____راه مرو!چشم،دوپایم شکست
حرف مزن! چشم،قطع نمودم سخن_____نطق مکن!چشم،ببستم دهن
هیچ نفهم! این سخن عنوان مــــکن_____ خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم،کـور شوم،کـــــــــــر شوم_____ لیک محال است که من خر شوم
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”