راههای خانگی موثر درمان زوکام و سرماخوردگی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

راههای خانگی موثر درمان زوکام و سرماخوردگی

پست توسط Natural_environment1 »

در اینجا قصد دارم چند مورد کاملا موثر برای درمان زوکام و سرماخوردگی رو برای شما تشریح کنم چون خود من بدلیل ضعیف بودن سیستم ایمنی بدنم بیشتر وقتها دچار سرماخوردگی، آنفولانزا و زوکام میشم این موارد رو در خونه، خودم بکار میگیرم
همه ما در زمان سرماخوردگی و شروع عفونت در بدن سریع به سراغ آنتی بیوتیک ها و دیگر داروهای خشک کننده ی عفونت میریم در حالی که موارد به مراتب قوی تر از آنتی بیوتیک ها و پنی سیلین های مصرفی ما در خانه های ما هم وجود داره

سیر
سیر یکی از قوی ترین آنتی بیوتیک و چرک خشک کن های موجود در بین داروهای شیمیایی و طبیعی هست که حتی پنی سیلین های با دوز بالا هم توان رقابت با اون رو از نظر قدرت و زمان تاثیر ندارند سیر جز قوی ترین آنتی بیوتیک های طبیعی محسوب میشه که با چند بار مصرف همراه با غذا باعث از بین رفتن کامل عفونت بدن میشه. همچنین مصرف اون بصورت خام توصیه میشه

زنجبیل
زنجبیل هم در دسته آنتی بیوتیک های طبیعی قدرتمند قرار میگیره که با مصرف روزانه اون میشه چرک و عفونت ناشی از سرماخوردگی های شدید و خفیف رو درمان کرد اما این خوراکی کمی خطرناک هست و نباید در مصرف اون زیاده روی بشه چون در صورت زیاده روی باعث بالا رفتن دمای بدن، تب، و بالا رفتن فشار میشه که برای افراد مسن خطرناک هست پس نباید در مصرف این ماده زیاده روی بشه. پودر این خوراکی رو میشه با چای مخلوط، دم و میل کرد.

پیاز
پیاز یکی از بهترین و قوی ترین داروهای ضد عفونی کننده و ضد باکتری به حساب می یاد که باید در هر وعده همراه با غذا بصورت خام خورده بشه. همچنین اگر میخواید شما هم بدلیل وجود ویروس های سرماخوردگی موجود در هوای خونه و یا اتاق بیمار مریض نشید میتونید یک پیاز رو خرد و کمی له کنید و در مجاورت هوای اون قسمت قرار بدید. پیاز تمام ویروس ها و میکروب های موجود در هوای اون قسمت از خونه رو جذب و از بین می بره. اگر سالم و تمیز بودن هوای خونه براتون خیلی مهم هست اسپند هم همین خاصیت ضد عفونی کننده و از بین برنده ویروس های موجود در هوا رو داره

فلفل تازه تند
فلفل تازه تند هم یکی از ضد عفونی کننده های طبیعی هست که باعث از بین رفتن عفونت و ویروس های موجود در دهان، گلو، معده و دیگر دستگاههای بدن میشه

معجزه عسل

یافته‌های مركز پزشكی امارات متحده عربی نشان‌داد كه فعالیت میكروبی عوامل بیماری‌زایی نظیر ای‌كولای‌ (‌عامل مسمومیت غذایی و اسهال‌)، باكتری گرم منفی سودوموناس آئروژینوزا ‌(‌عامل عفونت مجاری ادرار، سیستم تنفسی، التهاب، آماس پوست، عفونت بافت‌های نرم، استخوان، مفاصل، معده و روده) و هموفیلوس آنفلوآنزا‌ (‌عامل عفونت خونی، سینه پهلو، عفونت گوش، سینوزیت و مننژیت‌) در حین مصرف عسل بشدت كاهش پیدا می‌كند.

دوستان توجه داشته باشند که در زمان سرماخوردگی از اکثر این موارد استفاده کنند و برای بهبودی سریعتر تنها و تنها به یکی از موارد اکتفا نکنند.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”