بمبگذاران حوادث تروريستي سال گذشته اهواز در يك برنامه تلويزيوني به ارتباط با بيگانگان اعتراف و ضمن عذرخواهي و ابراز ندامت نسبت به اعمال جنايتكارانهاي كه انجام دادهاند، سرنوشت خود را مايه عبرت توصيف كردند.
به گزارش خبرنگار «بازتاب» در خوزستان، در برنامه تلويزيوني «جلوه هاي توهم»كه شب گذشته از سيماي مركز خوزستان پخش شد، تروريستهاي دستگير شده در حالي كه در پايان اعتراف خود گريه كرده، از اعمال ننگين خود ابراز پشيماني ميكردند، علي مطيرينژاد معروف به سيدنصار سرگروه اين تيم تروريستي گفت: من نهايت حكم و سرنوشت خود را ميدانم، ولي بايد بگويم كه اشتباه كردم كه آدمهاي بيگناه را كشتم و حق بيتالمال را ضايع كردم. آمدم جلو تلويزيون تا بگويم ديگران از سرنوشت ما عبرت بگيرند.
مالك بنيتميم معروف به ابونزار نيز گفت به مردم اهواز به خصوص مردم عرب توصيه ميكنم فريب افرادي مثل من را نخورند. او در اين تصاوير و در پاي سخنانش به گريه افتاد.
«ماجد آلبوغبيش» معروف به «ابوجليل» نيز در حالي كه گريه كرده و بر سينه خود ميكوبيد، گفت؛ من از كساني كه از جهل من ضربه خورده و مجروح شدند و يا حتي به شهادت رسيدند، عذرخواهي ميكنم. وي گفت جواني خودتان را نابود نكنيد. به من نگاه كنيد و ببينيد چگونه به ذلت و خواري افتادم. هيچ چيز نيز به دست نياوردم. او كه به شدت گريه ميكند، ميافزايد: نبايد زياد ادا داشته باشيم، همه ما مسلمان هستيم و يك دين داريم. محمد چعبپور، معروف به ابوعمار نيز در حالي كه به شدت مغموم است ميگويد: از كساني كه به آنها ظلم كردم، تقاضاي بخشش دارم و پشيمان هستم. كاري كه ما كرديم، شايسته بخشايش هم نيست. قاسم سلامات معروف به ابوعلي نيز در حالي كه به شدت گريه ميكند اظهار ندامت كرده و ميگويد؛ من شش بچه دارم.
«عبدالامير فرج الله چعب» نيز كه به ابوياسر معروف است، سخنان خود را با ندامت و گريه به پايان ميرساند. او ميگويد؛ من گول خوردم و هم اكنون، بسيار پشيمان و نادم هستم. و دوست دارم يك طور جبران نمايم. ما واقعا خواب بوديم.
عبدالله سليماني از خانوادههاي شهدا و مجروحين اين حوادث، طلب عفو و بخشش ميكند و خلف خنفري معروف به ابوطارق هم، از خانواده هاي شهدا و جانبازان حوادث تروريستي سال گذشته خوزستان، به شدت معذرت خواهي ميكند و از خداوند براي خود طلب مغفرت ميكند.
عليرضا عساكره معروف به ابوحسن نيز با گريه ابراز ندامت كرده و گفت؛ اشتباه كردم و راهي را كه انتخاب كرده بودم، راهي خطا بود. تمامي اين تروريستها، به ارتباط تشكيلات خود با خارج از كشور و ضد انقلاب نيز اقرار و اعتراف كردند.
فيلم جلوههاي توهم كه به معرفي اعضاي گروهك تروريستي محيالدين آل ناصر، عامل اصلي حوادث تروريستي سال گذشته خوزستان پرداخت، ابعاد تبليغات فتنهجويانه افراد خود فروخته را هم به نمايش گذاشت.
بنا به اين گزارش، اين گروهك سعي در فيلمبرداري از اقدامات خود كرده و سپس با انجام مراحلي بر روي فيلمها، آنها را به عنوان تبليغات خود در خوزستان منتشر ميكردند.
در سه مورد انفجار مقابل فرمانداري اهواز، اداره كل منابع طبيعي استان خوزستان و تأسيسات نفتي، اين گروه موفق به فيلمبرداري شده و همچنين با تقليد از برخي جريانات تروريستي منطقه و با هدايت حبيب بنگان، مسئول اين گروهك، افراد در پوشش نظامي و با صورتهاي پوشيده و با در دست داشتن پرچم اقدام به اعلام موجوديت و تهديد ميكردند. در تبليغات اين گروه، سرودها و شعرهايي استفاده مي شد كه در عراق ساخته و تحويل آنها شده است، اما مهمترين نكته، عدم توجه مردم خوزستان به ويژه عشاير عرب استان به اينگونه تبليغات بود. به طوري كه تروريستها را در عدهاي قليل قرار داده كه مجبور بودند براي فيلم تبليغاتي خود جا و لباس عوض كنند.
يكي ديگر از تروريستها مي گويد: نهايي شدن برنامه، به عهده عوامل خارج از كشور و هم چنين چراغ سبز حبيب بنگان معروف به ابو محسن، فرمانده گروه بمب گذار بود، كه هم اينك تحت تعقيب است.
بمب گذاران فريب خورده اهواز در تلويزيون گريه كردند
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
بمب گذاران فريب خورده اهواز در تلويزيون گريه كردند
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
تروريستهاي دستگير شده در حالي كه در پايان اعتراف خود گريه كرده، از اعمال ننگين خود ابراز پشيماني ميكردند،
اين گريه از روي ندامت و پشيماين نبوده :
يا اشك تمساح بوده
يا به خاطر بلاهايي بوده كه سرشون اومده

...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....