دعا گنجينه هاي عرشي - نجات از گرفتاري هاي زندگي و روحي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3436 بار
سپاس‌های دریافتی: 5879 بار

دعا گنجينه هاي عرشي - نجات از گرفتاري هاي زندگي و روحي

پست توسط shafagh »

بسم الله الرحمن الرحيم

دعا :

آرامش روح می آورد ، روح و جسم را تزکیه و پاك می نماید ، روح واراده را تقویت می کند ، مشکلات و موانع را بر
طرف می نماید ، شفاي امراضِ صعب العلاج است ، رفع بلا و عذاب و نقمت و بد بختیها نموده و درهاي رحمت و برکات
حق را باز و مفتوح می نماید .

انسان ، قبل از دعا قلبی آکنده از اضطراب و دلی پر از انده و زبانی حاکی از آه و ناله دارد ، ولی وقتی رو بخدا می کند و
نیازهایش را به درگاه حق مطرح می نماید ، قلبی مطمئن تر از همیشه براي زندگی می یابد .

انسان ، بعداز دعا ، حالت عرفانی و روح سخنوري با خدا را می یابد ، چون ارتباط با خالق ، قلب را هدف دار می نماید و از
گناهان دور می کند و به همین خاطر است که آثار تقوي در صورت داعیان حق جلوه گرتر است .

شفاي درد دردمندان والیتام بخش زخمداران ماءیوس از زندگیست ، علاج دردهاي ناعلاج است ، دارو و درمان و شفاي دل ماءیوس است ، داروي شفا بخش دل نالان و امید دل ناامیدان است و داروي بزرگ عمومی براي شفاي تمامی دردهاست.

بلاهاي آسمانی و عذابهاي زمینی را بر میدارد و بقول حضرت سجادیه علیه السلام که می فرماید : ((دعابلاي نازل شده و نازل نشد ه را دفع می کند . ))

شکنجه و عذاب بتوسط نیایش و دعا بر طرف می شود و در اثر رگبار دعاهاي مخلصانه در رحمت بسوي خلق مفتوح و
زندگی انسانها مملّو از نعمات و برکات الهی می گردد .

بر اثر دعا چه کمبودها و ناداري ها و فقر و ضعفهاي مادي و معنوي بر طرف می شود و چه رَحمات و برکاتِ واسعه اي بجاي
آنها قرار می گیرند .

حضرت صادق آل محمد (ص ) می فرماید :
((برشما باد به دعا کردن ، براستی هیچ عبادتی مثل دعا انسان را بخدا نزدیک تر نمی کند . ))

نقل از : كتاب ختوم  و اذكار

بنده همين الان اين كتاب را دانلود كردم و هنوز ان را نخوانده ام اگرچه گنجينه هاي دعاهاي ديگري دارم كه به فضل و منت الهي انها را مي خوانم و اثرات نجات بخش انها را تجربه كرده ام. متاسفانه بنده توفيق خواندن نماز هاي نافله و خصوصا نماز شب را ندارم اما در عوض شيفته ي دعا هايي هستم كه مثل اب حيات مي باشند و در وصف اثرات عظيم و بركات انها نه علم كافي دارم و نه زبانم ياري ميدهد ولي هرجا كه دعايي ببينم پس از مطالعه اي سطحي و (اگر بتوانم) تطبيق ان با دعاهاي  اصيل و معتبر ان را مثل گنجي براي خودم حفظ ميكنم كه هريك از اين دعاها اثرات و  ره اوردهاي خاصي دارند و بهر حال توصيه مي كنم دوستان گرامي از دعاها كه واسطه ي بين انسان و رحمت و فضل الهي هستند و به مقام و مرتبه و كرامت محمد و ال محمد (ص) در نزد خداوند تبارك و تعالي بما رسيده اند غافل نباشند.

اما انطور كه از همين مقدمه ي تشريح و تكريم دعا كه در ابتدا اوردم بر مي ايد بايست كتاب ادعيه خوبي باشد ضمن انكه  داستان هايي جالبي هم در ان درج شده است. البته عرض كردم من اين كتاب را هنوز مطالعه نكرده ام و در مورد نويسنده يا مولف ان هم اطلاعاتي ندارم تا نظري بدهم . بنده موكدا متوسل هستم به مجموعه دعايي كه جمع اورندگان و مولفان انها  علماء بزرگ و مشهور اسلام همچون سيد ابن طاووس (رضوان الله تعالي عليه) بوده اند.

ادرس دانلود اين كتاب 

[External Link Removed for Guests]

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
سپاس‌های ارسالی: 4736 بار
سپاس‌های دریافتی: 8760 بار

Re: دعا گنجينه هاي عرشي - نجات از گرفتاري هاي زندگي و روحي

پست توسط MOHAMMAD_ASEMOONI »

با سلام خدمت همگی
.
اینها رو همیشه به خاطر داشته باشید :

1- خدای متعال در قرآن کریم که آخرین اتمامِ حجتِ خالق , مالک و فرمانروای مطلق آسمانها با همه ی انسانهاست میفرماید :

وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ
.
اگر بندگانم در مورد من پرسیدند من نزدیکم
, اجابت میکنم دعای کسی که دعا کند (به درگاه من)
.

پس نیازی نیست که برید اماکن مقدسه ای مثل شیراز و قم و مشهد و کربلا و نجف و سامرا و مدینه و مکه تا خدای متعال دعای شما رو بشنوه .
خدای متعال همه جا هست و بینا و شنواست .
.

حضرت یونس ع در شکم نهنگ دعا کرد به درگاه خدای متعال (سورة الانبیاء - آیة 87)
.
2- خدا را میتونید آرام و حتی بیصدا و با تواضع و فروتنی و احترام و ترس و امید صدا بزنید و خواسته هاتون رو از بخواید .
.
3- از خدا چیزهای غیر منطقی و ظالمانه درخواست نکنید مثل مرگِ کسی که شما به ناحق ازش خوشتون نمیاد
.
4- دعاهای قرآنی (الادعیة القرآنیة) بهترین دعاهاست .
.
[External Link Removed for Guests]
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های خودرو
صرفه‌جویی دهها میلیونیِ هزینه‌های زندگی
برنامه‌های کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیه‌های بسیار مهم امنیتی
توصیه‌های بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهای‌نصب،عیب‌یابی،تعمیر،هشدارها،توصیه‌ها)

دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست. 
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست

اگه باور نمی‌کنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: تبریز
سپاس‌های ارسالی: 1772 بار
سپاس‌های دریافتی: 846 بار

Re: دعا گنجينه هاي عرشي - نجات از گرفتاري هاي زندگي و روحي

پست توسط ho3ein2000 »

MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده: پنج‌شنبه ۱ آذر ۱۳۹۷, ۱۰:۲۱ ب.ظبا سلام خدمت همگی
.
3- از خدا چیزهای غیر منطقی و ظالمانه درخواست نکنید مثل مرگِ کسی که شما به ناحق ازش خوشتون نمیاد
.
4- دعاهای قرآنی (الادعیة القرآنیة) بهترین دعاهاست .
.
:razz: :razz: :razz: :razz: :smile:

خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”