دوستان برای راه اندازی فست فود در تهران نیاز به مشاوره و خرید تجهیزات دارم. یک سری سایت برای اینکار پیدا کردم اما نمیدونم واقعا نیاز هست برای راه اندازی فست فود مشاوره بگیرم؟ و اینکه تجهیزات رو مستقیما خودم بیارم؟ از فروشندگان داخلی بخرم؟ یا دست دوم بردارم؟ لطفا هر اطلاعات یا سایتی رو در این زمینه میشناسین بهم معرفی کنین
من اینا رو از گوگل پیدا کردم
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
آهان راستی نظرتون در مورد خرید برند فست فود چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین اگر چیزی میدونین
راهنمایی برای راه اندازی فست فود
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
- پست: 3658
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
- سپاسهای ارسالی: 4800 بار
- سپاسهای دریافتی: 7090 بار
Re: راهنمایی برای راه اندازی فست فود
با سلام .
انشالله که در کارتان موفق باشید . بنده که هیچ تخصصی در این خصوص ندارم تنها نکته ایی که به ذهنم رسید این است که آیا مراحل دریافت پروانه کسب را آغاز کرده اید یا قصد دارید پس از خرید تجهیزات اقدام کنید؟ چون تا جایی که اطلاع دارم مراحل دریافت پروانه کسب برای صنوفی که مستقیماً اقدام به عرضه غذای تبخ خود می کنند کمی با صنوف دیگر متفاوت است و بخصوص گرفتن جوازهای بهداشتی اش کمی سخت و زمان بر می باشد . اگر هنوز اقدام نکرده اید حتماً در این خصوص پرس و جو و اقدام کنید چون برای گرفتن مجوز از بهداشت علاوه بر بهداشت محل کار و کارکنان و دوره های آموزشی بهداشتی که باید پشت سر گذاشته باشند حتی محیط پیرامون محل کسب شما هم ارزیابی می گردد .
انشالله که در کارتان موفق باشید . بنده که هیچ تخصصی در این خصوص ندارم تنها نکته ایی که به ذهنم رسید این است که آیا مراحل دریافت پروانه کسب را آغاز کرده اید یا قصد دارید پس از خرید تجهیزات اقدام کنید؟ چون تا جایی که اطلاع دارم مراحل دریافت پروانه کسب برای صنوفی که مستقیماً اقدام به عرضه غذای تبخ خود می کنند کمی با صنوف دیگر متفاوت است و بخصوص گرفتن جوازهای بهداشتی اش کمی سخت و زمان بر می باشد . اگر هنوز اقدام نکرده اید حتماً در این خصوص پرس و جو و اقدام کنید چون برای گرفتن مجوز از بهداشت علاوه بر بهداشت محل کار و کارکنان و دوره های آموزشی بهداشتی که باید پشت سر گذاشته باشند حتی محیط پیرامون محل کسب شما هم ارزیابی می گردد .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات
-
- پست: 53
- تاریخ عضویت: یکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۶, ۱۱:۴۸ ب.ظ
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
- تماس:
Re: راهنمایی برای راه اندازی فست فود
به این تجهیزات نیاز دارمvolghan نوشته شده: دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۸, ۵:۱۶ ق.ظ دوستان برای راه اندازی فست فود در تهران نیاز به مشاوره و خرید تجهیزات دارم. یک سری سایت برای اینکار پیدا کردم اما نمیدونم واقعا نیاز هست برای راه اندازی فست فود مشاوره بگیرم؟ و اینکه تجهیزات رو مستقیما خودم بیارم؟ از فروشندگان داخلی بخرم؟ یا دست دوم بردارم؟ لطفا هر اطلاعات یا سایتی رو در این زمینه میشناسین بهم معرفی کنین
من اینا رو از گوگل پیدا کردم
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
آهان راستی نظرتون در مورد خرید برند فست فود چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنین اگر چیزی میدونین
- - میز کار استیل
- - هود آشپزخانه صنعتی
- - کابینت استیل
- - یخچال ایستاده صنعتی
- - فریزر ایستاده صنعتی
- - یخچال کیک
- - تاپینگ پیتزا
- - تاپینگ ساندویچ
- - گریل زغالی
- - اجاق گاز چهار شعله
- -- اجاق گاز دوشعله
- - گریل روغنی
- - سرخ کن سیب زمینی
- - فر پیتزا ایتالیایی
- - تستر نان مک دونالدی
[External Link Removed for Guests]