انتخاب 98 (1) : تکثر لیست اصولگرایان ؛ فرصت یا تهدید

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3643
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4784 بار
سپاس‌های دریافتی: 7071 بار

انتخاب 98 (1) : تکثر لیست اصولگرایان ؛ فرصت یا تهدید

پست توسط bamn »

با سلام خدمت کلیه دوستان گرامی .

یک هفته تا انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی باقی مانده و بازار تبلیغات و لیست دادن ها و ائتلاف کردن ها و نکردن ها! حسابی داغ شده است .

اول از همه بگویم اگر قصد جدی برای رای ندادن دارید به خواندن این مطلب ادامه ندهید! این مطلب برای کسانی است که قصد رای دادن دارند یا مردد هستند! بعداً اینجا پر نشود از پیام های " من که رای نمی دهم " ، " اینها همه اش الکی است " ، " هیچکدام کاری برای مردم نمی کنند " و ...!
دوم ، با اینکه شخصاً متمایل به یک گرایش خاص سیاسی هستم ، اما هیچگاه 100% لیستی رای نمی دهم! با اینکه در اصفهان فقط می توانیم به 5 نفر رای بدهیم و کارمان نسبت به تهرانی ها خیلی راحت تر است ، اما باز هم ترجیح می دهم که راجب همه نامزدها تا حد امکان تحقیق و مطالعه کنم و بنابراین همیشه رایم اینطور بوده که مثلاً 3 نفر از لیست جریان مورد علاقه ام رای داده ام و دو نفر از لیست های دیگر! به شما هم توصیه می کنم همین کار را بکنید و صرفاً متکی به لیستی که جریان مورد علاقه تان می گوید نباشید .
سوم ، با وجود ادعای رد صلاحیت گسترده نامزدهای اصلاح طلب از سوی شورای نگهبان ، باز هم آنقدر نامزد اصلاح طلب باقی مانده که بتوانند در کلان شهرها (بخصوص تهران) لیست کامل و قوی بدهند و حتی مثل دوره قبل مجبور نیستند برای جلب آرای محافظه کاران ، دو-سه نفر از آنها را هم در لیست خود وارد نمایند . اما اصلاح طلبان هنوز لیست نداده اند ، و مطمئن باشید این شگرد قدیمی آنهاست! اصلاح طلبان خوب صبر می کنند تا لیست های اصولگرا مطرح و در برابر هم قد علم کنند و حتی برخی پرده دری ها رخ دهد تا مردم را از این رقابت درون جریانی زده کند و بعد در فاصله دو-سه روز مانده به انتخابات یک لیست واحد می دهند و با پیام فلانی هم طرفدارانشان را به رای دادن به آن لیست تشویق می کنند . و نکته بسیار مهم اینجاست که اصلاً نباید روی نارضایتی عمومی مردم از عملکرد اصلاح طلبان و دولت فعلی برای رای ندادن یا رای دادن به جناح مقابل حساب کرد چون منطق این مردم در برابر مورد سئوال قرار گرفتن درباره رایی که در انتخابات پیشین داده اند این است که " اگر به فلانی رای داده بودیم خیلی هم بدتر از این می شد!!!"

اما برویم سر اصل مطلب .

نکته نگران کننده که باعث نگارش این مطلب از سوی بنده شده تفرقه ایی است که بین جریان های مختلف اصولگرا افتاده و نتوانسته اند بر سر یک لیست واحد به توافق برسند .

از ماه ها قبل صحبت بر این بود که همچون انتخابات گذشته (که البته نتیجه نداد و به شکست انجامید) بزرگان جریان های اصولگرایی جمع شوند و یک لیست واحد با حضور تمامی طیف های این جریان برای انتخابات اعلام کنند . با وجود انتقادات برخی طیف ها نسبت به این مدل ، باز مقدمات ارائه لیست واحد فراهم شد و بعد از گمانه زنی های اولیه درباره نامزدهایی که احتمالاً از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت می شوند ، پیش از اعلام اسامی نهایی تایید صلاحیت شدگان ، لیست اولیه و چند برابر تعداد از نامزدهای مورد نظر برای لیست واحد منتشر شد و اختلافات از همین جا جدی گردید چون جبهه پایداری به عنوان یک جریان قدرتمند درون اصولگرایان مخالف وجود نام افرادی بود که به ظن خودشان اسماً اصولگرا هستند یا از حامیان تصویب برجام بوده اند! بنابراین جبهه پایداری هم لیستی جداگانه از نامزدهای اولیه خود ارائه نمود . با این حال مذاکره بین بزرگان ائتلاف و پایداری ادامه یافت و حتی شایع شد پایداری همه شروط ائتلاف را قبول کرده با این شرط که قالیباف در لیست نباشد و حتی خود قالیباف هم گفته حاضر است به عنوان نامزد مستقل و خارج از لیست در رقابت باشد اما ریش سفیدان ائتلاف که می دانند نام قالیباف وزنه سنگینی برای جلب آرا مردم می باشد ترجیح دادند با قالباف بمانند و با پایداری کنار نیامده اند! از آن طرف خود قالیباف هم از ترکیب اولیه لیست نهایی ائتلاف راضی نبود و با اعلام برائت از آن لیستی جداگانه تحت عنوان " یاران قالیباف " را منتشر کرد! اما حالا و ساعتی پیش با انتشار لیست نهایی ائتلاف ، مشخص شده که سران ائتلاف برای نگاه داشتن قالیباف در اتحاد خود به بسیاری از شروط وی تن داده اند به نحوی که 15 نفر از 30 نفر لیست ائتلاف از همان فهرست یاران قالیباف هستند در حالی که فقط 4 نفر نامزدهای فهرست ائتلاف با فهرست جبهه پایداری مشترک است .

اما این تا اینجای قصه بود و مطمئن باشید این قصه تا جمعه آینده سر دراز خواهد داشت! هنوز مشخص نیست بعد از انتشار لیست نهایی ائتلاف بزرگ نیروهای انقلاب ، آیا قالیباف لیست موسوم به یاران قالیباف را کنار خواهد گذاشت یا با هر دو لیست ادامه خواهد داد؟ ضمن اینکه شایعاتی وجود دارد که با توجه به حضور کمرنگ نامزدهای جامعه روحانیت مبارز در لیست ائتلاف بزرگ ، ممکن است نامزدهای این گروه با جبهه پایداری ائتلاف کنند و لیست مشترک جدیدی ارائه نمایند! از آن طرف هم صحبت ها و شایعاتی هست درباره لیست های کمتر مهم مثل لیست حامیان احمدی نژاد ، یا لیست عدالتخواهان و ... که بسیار بعید است بتوانند با دو لیست اصلی اصولگرایان رقابت نمایند ، اما سئوال بزرگ این است که آیا تقسیم آرا اصولگرایان بین دو لیست قوی باعث شکست آنها از لیست احتمالی اصلاح طلبان نخواهد شد؟!

در ادامه توجه شما را به دو لیست اصلی اصولگرایان و توضیحات هر دو جریان درباره ارائه این لیست ها جلب می نمایم :
***
بیانیه و لیست نهایی جبهه پایداری که بعداز ظهر دیروز (پنجشنبه) منتشر گردید :
 
اطلاعيه انتخاباتي جبهه پايداري انقلاب اسلامي در خصوص معرفي نامزدهاي اصلح
براي انتخابات يازدهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در حوزه انتخابيه تهران، ري، شميرانات، اسلامشهر و پرديس
 
بسم الله الرحمن الرحيم
 
به اطلاع ملت شريف ايران مي‌رساند جبهه پايداري انقلاب اسلامي، براي انتخابات مجلس يازدهم از ابتدا در جهت رسيدن به وحدت با ديگر گروه‌هاي مؤمن و انقلابي بر اساس مدل پيشنهادي چهار مرحله‌اي، مجدانه همت گمارد. مهم‌ترين تفاوت اين مدل، نفي سهميه‌بندي احزاب و همچنين انتخاب نامزدها صرفاً بر مبناي شاخص‌هاي ايماني و انقلابي و معيارهاي تخصصي بود.
 
در اين مسير، حفظ مودت در جبهه انقلاب و رسيدن به اشتراك حداكثري در فهرست‌ها تا سرمنزل رسيدن به وحدت كامل در فهرست‌هاي واحد مورد تأكيد بود. در برخي استان‌ها و شهرستان‌ها بحمدالله به كانديداها و ليست‌هاي متحد رسيديم و در برخي به اشتراك بالايي دست‌يافتيم.
 
وحدت مدنظر ما نه حول شخص و اشخاص و بلكه حول شاخص‌هاي اصولي از قبيل تدين و تعهد، تخصص و كارآمدي، اطاعت عملي از ولايت مطلقه فقيه، حريت و عدالت‌طلبي، مردمي بودن، روحيه انقلابي و جهادي، فساد ستيزي و فسادناپذيري، داشتن مواضع صريح در فتنه‌ها، داشتن مرز روشن با حلقه‌هاي انحرافي، فرصت‌طلب و دنياخواه نبودن، مخالفت با معاهدات بين‌المللي استعماري، تعهد به راهبرد مقاومت فعال در منطقه، اهل شفافيت و مبارزه با ويژه خواري، شجاعت در مقابله با باندهاي قدرت و ثروت و...  بود.
 
متأسفانه اين تلاش‌ها در برخي نقاط كشور ازجمله شهر تهران به علت عدم تفاهم در نفي سهم‌خواهي‌ها با شوراي ائتلاف، به نتيجه نرسيد و پس از مخالفت دوستان با مدل كارآمد مذكور براي رسيدن به فهرست واحد، جبهه پايداري درصدد به حداكثر رساندن افراد مشترك در دو فهرست 30 نفره برآمد و پيشنهاد 29+1 (يعني 29 نفر مشترك و يك نفر غيرمشترك) را به شوراي ائتلاف داد كه مورد موافقت دوستان ائتلاف قرار نگرفت. سپس با تنازل، پيشنهادهاي 25+5 و  20+10 را ارائه كرد كه متأسفانه به دلايلي كه اكنون لزومي ندارد بيان شود، بازهم مورد مخالفت شوراي ائتلاف قرار گرفت.البته در اين مدت پيشنهادهايي بر مبناي سهميه‌بندي از ناحيه دوستان ائتلاف به ما داده شد ليكن اين پيشنهادها با اولويت قرار دادن شاخص‌ها و مباني و اصول پايداري تطابق نداشت.
 
شوراي ائتلاف در تهران برخلاف توصيه‌ها و قواعد عقلي و نقلي متأسفانه با اصرار عجيب بر تباين فهرست‌ها (منع حضور نامزدها در بيش از يك فهرست) عملاً مانع موفقيت جمعي نيروهاي انقلاب در حداكثري كردن اشتراكات دو فهرست گرديد. در اين شرايط جبهه پايداري سعي نمود با معرفي افراد شايسته و با لحاظ حفظ اشتراكات ممكن و با لحاظ شاخص‌هاي اصولي، زمينه انتخاب بهتر را براي مردم عزيز و شريف تهران فراهم نمايد.
 
بدين‌وسيله از همه مردم شريف و گروه‌ها و تشكل‌هاي همسو و انقلابي دعوت مي‌كنيم كه با حضور حداكثري پاي صندوق‌هاي رأي و بذل حمايت از فهرست جبهه پايداري انقلاب اسلامي زمينه قوت رأي انقلاب و تشكيل يك "مجلس فريادرس، قوي و انقلابي" را فراهم آورند.
 
1- مرتضي آقاتهراني (كد نامزد 1686) - متخصص سياستگذاري فرهنگي و استاد حوزه و دانشگاه
2- سيدمحمود نبويان (كد نامزد 8559) - متخصص حوزه سياست خارجي و معاهدات بين‌المللي و استاد حوزه و دانشگاه
3- محمد سليماني (كد نامزد 5524) - متخصص ارتباطات و فناوري اطلاعات و استاد تمام دانشگاه علم و صنعت ايران
4- وحيد يامين‌پور (كد نامزد 8946) - متخصص حوزه فرهنگ و رسانه و استاد دانشگاه
5- رضا تقي پور انوري (كد نامزد 2594) - متخصص ارتباطات و فناوري اطلاعات و مدرس دانشگاه
6- غلامحسين رضواني (كد نامزد 4916) - متخصص برنامه‌ريزي و سياستگذاري راهبردي و استاد دانشگاه اميركبير
7- الياس نادران (كد نامزد 8516) - اقتصاددان و استاد دانشگاه تهران
8- سيد نظام‌الدين موسوي (كد نامزد 8417) - متخصص حوزه رسانه، مطبوعات و فضاي مجازي و فعال سابق دانشجويي
9- سيدمحمدجواد ابطحي (كد نامزد 1172) - حقوق‌دان و مدرس دانشگاه
10- رسول جليلي (كد نامزد 2852) - متخصص ارتباطات و فناوري اطلاعات و استاد دانشگاه صنعتي شريف
11- علي خضريان (كد نامزد 4485) - متخصص رسانه و مسائل سياسي و فعال سابق دانشجويي
12- سيد مهدي زري‌باف (كد نامزد 5164) - اقتصاددان و استاد دانشگاه
13- روح اله ايزدخواه (كد نامزد 1916) - اقتصاددان و مدرس دانشگاه
14- بيژن نوباوه‌وطن (كد نامزد 8677) - متخصص رسانه و مسائل فرهنگي
15- علي جعفري (كد نامزد 2726) – حقوق‌دان و متخصص سياست خارجي و فعال سابق دانشجويي
16- فاطمه آليا (كد نامزد 1887) - متخصص حوزه سياسي و مسائل فرهنگي و مدرس دانشگاه
17- زهره سادات لاجوردي (كد نامزد 1212) - متخصص حوزه زنان و مسائل فرهنگي و مدرس دانشگاه
18- آسيه كلاته (كد نامزد 7179) - متخصص حوزه برق و انرژي و استاد دانشگاه
19- بتول نامجو (كد نامزد 8551) - متخصص حوزه بهداشت و درمان
20- زهرا ابوالحسني (كد نامزد 1178) - متخصص و پژوهشگر سياستگذاري علم و فناوري و عضو هيات علمي
21- محمدصادق شهبازي‌راد (كد نامزد 5752) - حقوق‌دان و فعال اجتماعي
22- ابوالفضل عفت‌نژاد (كد نامزد 6546) - متخصص مديريت، برنامه‌ريزي و سياستگذاري عمومي و مدرس دانشگاه
23- مهدي صرامي (كد نامزد 5962) - متخصص حوزه رسانه، مطبوعات و فضاي مجازي و فعال فرهنگي
24- محمدحسين طاهري آكردي (كد نامزد 6171) - متخصص حوزه رسانه و فضاي مجازي و فعال فرهنگي
25- محمدرضا باقرزاده اول (كد نامزد 1964) – متخصص فقه و حقوق و علوم سياسي و استاد حوزه و دانشگاه
26- فيروز اصلاني (كد نامزد 1587) - حقوق‌دان، متخصص علوم سياسي و استاد دانشگاه تهران
27- سعيد كرمي (كد نامزد 7274) - حقوق‌دان و استاد دانشگاه
28- احمد سلطاني شيخ علائي (كد نامزد 5421) – متخصص حوزه تاريخ و سياستگذاري فرهنگ و رسانه و مدرس دانشگاه
29- مجتبي ابراهيمي (كد نامزد 1154) – متخصص مديريت راهبردي و سياستگذاري فرهنگي و فعال سابق دانشجويي
30- سيدمحسن دهنوي (كد نامزد 4676) - متخصص حوزه نانو و علم و فناوري و استاد دانشگاه شهيد بهشتي

 
***
این هم فهرست نهایی ائتلاف نیروهای انقلاب و بیانیه غلامعلی حداد عادل (رئیس شورای ائتلاف) که صبح امروز (جمعه) منتشر شده است :
 بسم الله الرحمن الرحیم
 مردم شریف حوزه انتخابیه تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس
 سلام بر شما
 اینک شما و فهرست «ایران سربلند»، که از سوی "شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی" برای انتخابات مجلس یازدهم به حضورتان معرفی شده اند.
 «شورای ائتلاف» که برآمده از وحدت و همکاری دهها تشکل سیاسی و اجتماعی، صنفی و مردمی فعال کشور است، با توجه به نقش خطیر مجلس در اداره کشور، برای نیل به سربلندی ایران عزیز، تشکیل مجلسی قوی و کارآمد را ضروری می داند.
 مجلسی که بتواند شعار «نجات اقتصاد ایران» را محقق سازد. در فهرست سی نفره ایران سربلند سعی شده است تا افرادی با ایمان، با اخلاق، پاکدست و انقلابی برای نمایندگی مجلس برگزیده شوند. ویژگی مهم این فهرست، جوانگرایی است که توصیه اکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه «گام دوم» است. حضور افراد با تجربه و دارای سابقه مدیریتی موفق و نیز روحانیون و زنان در کنار جوانان نخبه و خردمند به این فهرست، توازن بخشیده است.
 خصوصیت مهم این فهرست آن است که برای نخستین بار در تهیه آن علاوه بر صاحب نظران از رأی و نظر مردم  ۳۵۲ محله از محلات تهران و مناطق اطراف آن استفاده شده است.
 امید است این سی نفر که سوابق، تحصیلات، تجربه و تخصص آنان در معرض افکار عمومی نهاده شده است؛ بتوانند با اعتماد شما افتخار نمایندگی مردم تهران، شمیرانات، لواسانات، ری و اسلامشهر و پردیس را در مجلس شورای اسلامی پیدا کنند و با تصویب قوانین دقیق و درست و نظارت لازم بر اجرای آنها، انتظارات ملت را برآورده سازند و به ویژه برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی گامهای مؤثری بردارند.
:
تصویر
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات


Junior Poster
Junior Poster
پست: 118
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳, ۷:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 296 بار
سپاس‌های دریافتی: 203 بار

Re: انتخاب 98 (1) : تکثر لیست اصولگرایان ؛ فرصت یا تهدید

پست توسط جنگال »

bamn نوشته شده: جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۸, ۱:۳۳ ب.ظ
و نکته بسیار مهم اینجاست که اصلاً نباید روی نارضایتی عمومی مردم از عملکرد اصلاح طلبان و دولت فعلی برای رای ندادن یا رای دادن به جناح مقابل حساب کرد چون منطق این مردم در برابر مورد سئوال قرار گرفتن درباره رایی که در انتخابات پیشین داده اند این است که " اگر به فلانی رای داده بودیم خیلی .....
از آن طرف هم صحبت ها و شایعاتی هست درباره لیست های کمتر مهم مثل لیست حامیان احمدی نژاد ، یا لیست عدالتخواهان و ... که بسیار بعید است بتوانند با دو لیست اصلی اصولگرایان رقابت نمایند.
برای اینکه بفهمیم دلیل شکست های پیاپی اصولگرایان در انتخابات مختلف چیه اول باید اسیب شناسی کنیم.چیزهایی که به ذهن من میرسه اینها است:
توی همین مطلب این دو نکته نقل قول شده میتونه جالب باشه:
اول اینکه این گروه مثلا اصولگرا تا کی می خواهند از مردم طلبکار باشند.چطور مردم هر وقت به نفع اونها هستند میشن شهید پرور و قهرمان اما وقتی رای بهشون نمیدن میشن جاهل و احساسی و عواقب کار خودشان را قبول نمیکنن!!این چیزی نیست مگر اتکه این تفکر در همون دوره قدیم مانده و در حال پوسیده شدن هست! مثلا میبینیم لیست احمدی نژادی ها را نسبت به لیستهای دیگر کم اهمیت جلوه میدن در حالیکه در حال حاضر تنها چهره ای که توان رقابت با جناح رقیب داره نام احمدی نژاده.اما وقتی همفکران احمدی نژاد در چهار سال دوم ریاست جمهوریش هر لایحه ای برد در مجلس اصولگرای وقت رد میشد و جز چوب لای چرخ گذاشتن کاری نکردن.لقب انحرافی را اصولگراها روی احمدی نژاد گذاشتن نه اصلاح طلب ها!!تنها رقیبی که در انتخابات 96 میتوانست پیروز بشه را شورای نگهبان اصولگرا رد صلاحیت کرد و با اتفاقات بعد دیدیم اقای روحانی چقدر راحت رای اورد.حتی اگر اختلاف عقیدتی طیفی از اصولگراها را برای مخالفتشان با او موثر بدانیم باز نحوه رفتار پر از افراط این گروه با قالیباف را چطور تفسیر باید کرد؟؟ مگر قرار بر ائتلاف نبود؟هنوز یادمون نرفته وقتی قالیباف به جهانگیری یاداور شد که یک ضربه گیر برای روحانی هست و کنار میره در حالیکه قالیباف دارای رای به مراتب بیشتر از کاندید دیگر اصولگرا بود نه از روی رضایتش که از روی اجبار وادارش کردن حتی زودتر از جهانگیری کناره گیری کنه و ابرویش را ریختن و جبهه اصولگرا و کاندیداهایش را در نگاه مردم مشتی دروغ گو جلوه دادن!! و دیدیم نتیجه چه شد!!
حرف فراوان است اما با توجه به افتضاحاتی که اصلاح طلبها و متحدین اعتدالی انها مرتکب شدن بعید نیست مجلس اینده اصولگرا باشند اما ایا در انتخاباتی پرشور و با درصد رای بالا این اتفاق خواهد افتاد یا قرار است با میزان مشارکت پایین مردم این موفقیت رخ دهد؟؟!! که در اینصورت اگر دوباره سطح مشارکت مردم به هر دلیلی در انتخابات اینده بالا رود باز این اصولگراها هستند که فاتح انتخابات هستند یا اوضاع تعقییر میکند.باید منتظر اینده ماند!!!
البته این ادعاهای من ربطی به نویسنده این پست نداره چون مثل خودم یک فرد عادی است هدف این مثلا جبهه متحد اصولگرا است که هنوز مقتضیات ایران قرن بیست و یکم را نمیدانند.از طرفی مردم را با این همه مشکلات دعوت به حضور در انتخابات میکنند بعد که مردم رای دادن ولی مشکلی حل نشد اینبار طلبکار میشن که ملت بلد نیستن رای بدن نتیجش این شده پس تقصیر خودشان هست.شما به کسانی مثل احمدی نژاد و قالیباف که جز بزرگان اصولگرایی هستند اینگونه رفتار میکنید می خواهید مشکل مردم عادی که دستشون به هیج جا نمی رسه را حل کنید؟؟؟!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3643
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4784 بار
سپاس‌های دریافتی: 7071 بار

Re: انتخاب 98 (1) : تکثر لیست اصولگرایان ؛ فرصت یا تهدید

پست توسط bamn »

با سلام مجدد و تشکر از جناب جنگال باب نظراتشان .

اولاً بنده با اینکه شخصاً بین طیف های مختلف اصولگراها حرف های پایداری ها را بیشتر قبول دارم و همچنان معتقدم بهترین دولت ادوار اخیر کشور دولت نهم بود که جبهه پایداری از بدنه آن بیرون آمده ، اما واقعاً متوجه نمی شوم مشکل اینها با آقای قالیباف چیست؟ رسانه های رقیب یک چیز می گویند ، خودشان یک چیز دیگر می گویند ، پایین دستی هایشان یک چیزی می گویند و بالا دستی هایشان یک چیز دیگر! اما فکر می کنم دلخوری اصلی آنها از همان جریان کنار کشیدن قالیباف در انتخابات 96 باشد! ما و شما و آنها خیلی خوب می دانیم که اگر قالیباف کنار نمی کشید انتخابات حتماً به دور دوم کشیده می شد و در دور دوم شانس شکست دادن روحانی بیشتر بود . برای همین حتی آنها هم که بعد از کنار کشیدن نامزدشان (آقای سعید جلیلی) رسماً از آقای رئیسی اعلام حمایت نمودند ، شدیداً از کنار کشیدن ناگهانی و بی مقدمه آقای قالیباف آن هم بعد از آخرین مناظره (که فرصت به چالش کشیدن روحانی از طرف رئیسی را گرفت) دلخور بودند .

دوماً خیلی از این آقایانی که سال 96 آمدند و اصرار کردند به ائتلاف اصولگرایان و توافق روی یک نامزد واحد ، با تعاریف اصولگرایی واقعی همخوانی نداشتند و ندارند و بیشتر لایق برچسب " محافظه کار " هستند . الان یک سری از آنها دیگر در ائتلاف جدید غایب هستند ، اما میراثشان باقی است و تا وقتی اصولگرایی با میراث و خط مشی آنها اداره می شود ، چیز زیادی تغییر نخواهد کرد . بنابراین بنده با این حرف آقای قالیباف که می گوید اصولگرایی به چهره های جدید و جوان محتاج است کاملاً موافقم .

سوماً آقای احمدی نژاد بزرگترین مشکلی که دارد این است که دستورات ولی فقیه را نمی پذیرد! دم از ولایت فقیه می زند اما بخصوص از سال 88 به بعد کدام دستور مقام معظم رهبری را با فراق بال و بدون قهر و اجبار و زیر آبی رفتن قبول کرده است؟ سال 95 چند جا گفت می خواهم برای ریاست جمهوری نامزد شوم ، آقای خامنه ایی پیام فرستاد که فعلاً به صلاح نیست شما در این انتخابات شرکت کنید . احمدی نژاد هم ظاهراً قبول کرد اما چند ماه بعد رفت برای ثبت نام . خب ، همه گفتند این آقا وقتی اینطور توصیه رهبری را نادیده گرفته ، اگر رئیس جمهور شود چکار خواهد کرد؟ یکی از شروط شورای نگهبان هم که می دانید التزام عملی به ولایت فقیه است . حالا بگذریم از حلقه مشاوران احمدی نژاد که هرچقدر آقا گفتند اینها صلاحیت ندارند ، احمدی نژاد گوشش بدهکار نبود و حالا بیشترشان یا در زندان هستند یا به ضد انقلاب خارج نشین ملحق شده اند!!!

اما نکته آخر این است که وقتی بطور کلی صحبت از رای و مشارکت مردم در انتخابات می شود ، منظور کل مردم است ، اما وقتی نسبت به نتیجه حاصل از انتخاب مردم صحبتی می شود منظور کل مردم نیستند! در اینجا مردم بر اساس رایشان به چهار دسته کلی تقسیم می شوند : دسته اول کسانی هستند که بطور سنتی به نامزدهای اصولگرا رای می دهند و معمولاً از خانواده شهدا ، بسیجی ها و هیاتی ها هستند . دسته دوم کسانی هستند که بطور سنتی به نامزدهای اصلاح طلب رای می دهند و معمولاً از گروه های موسوم به هنرمندان ، روشنفکران و بازاری ها هستند . تغییر سلیقه این دو گروه در رای دادن بسیار مشکل و گاهی غیرممکن است اما خوبی رای دادن این دو گروه این است که با شناخت رای می دهند و فقط بخاطر حرف این و آن رای نمی دهند! دسته سوم کسانی هستند که به آرا خاکستری موسوم اند . این گروه نه به اصولگرایان گرایش خاصی دارند و نه به اصلاح طلبان ، اما به دلایل و انگیزه های مختلف حاضر به رای دادند هستند و معمولاً سراغ نامزد و طیفی می روند که در جامعه و اطرافیانشان بیشتر مورد توجه قرار گرفته باشد . اما دسته چهارم که در سال های اخیر به آرا خاموش معروف شده اند . این دسته کسانی هستند که بعضاً نظام و انقلاب را هم اصلاً قبول ندارند و تا وقتی مجبور نباشند رای نمی دهند! اما این اجبار چطور شکل می گیرد؟ با ترساندن آنها از رای آوردن یک نامزد یا جناح خاص سیاسی (عموماً اصولگرایان) . تکلیف دسته اول و دوم که مشخص است . دسته چهارم هم که تکلیفشان مشخص است! هر چند سال یک بار پای صندوق می آیند برای رای نیاوردن آن لولویی که ازش می ترسند! اما وقتی یک نفر از رای مردم انتقاد می کند منظورش آن دسته سوم است! دسته سومی که به عنوان مثال ضعف ها و ناکارآمدی های دولتی را دیدند اما باز هم خیلی هایشان به همان دولت رای دادند با این منطق بی منطق که باید به فلانی برای کار کردن هشت سال فرصت داد ، چهار سال کم است!

{نکته درگوشی : هشت استاندار زمان انتخابات 96 بعدها به جرم دخالت در انتخابات بی سر و صدا محاکمه و برکنار شدند تا دلیل حرف آن آقایی که گفت رئیسی 16 ملیون رای حلال آورد مشخص شود!}
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات


Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 1774
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۸۹, ۹:۱۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3432 بار
سپاس‌های دریافتی: 5872 بار

Re: انتخاب 98 (1) : تکثر لیست اصولگرایان ؛ فرصت یا تهدید

پست توسط shafagh »

شرکت در انتخابات بویژه انتخابات ریاست جمهوری و نمایندگان مردم در مجلس صرفا یک تکلیف حکومتی و سیاسی و ملی نیست بلکه یک تکلیف الهی است و همه احاد ملت که صلاحیت تنفیذ رای جهت انتخاب فرد اصلح و اعلم به امور کشورداری و خدمت صحیح و درست به مردم را دارند، از جانب خداوند تبارک و تعالی مکلفند در این امر مهم و حیاتی برای حفظ و اعتلای حکومت جمهوری اسلامی که مقدمه حکومت کامله ی اسلام در عالم در زمان ظهور صاحب الامر حضرت مهدی ارواح العالمین لمقدمه الفداه است در این انتخابات شرکت کرده و همچنین صالح ترین و کاردان ترین فرد ممکن برای هرکدام از این امور مهم را انتخاب کنند.

مردم مسلمان ایران از هر قشر و قومیتی که هستند باید امروز کاملا اگاه باشند که دشمنان انها و میهن و دولت و مجلس خدمتگزار انها برای تضعیف و حتی براندازی جمهوری اسلامی که ایتی از حکومت الله است نه روز ارام دارند و نه شب خواب راحت. طرح و نقشه و توطئه این دشمنان با حضور همه جانبه مردم ایران در پای صندوق های رای و فعالیت پر اراده و سستی ناپذیر در انتخاب افراد شایسته و خدمتگزار جهت انجام امور حکومتی بی اثر شده و وجود و حضور و تجمع مردم در صفوف حوزه های انتخاباتی جز یاس و ناتوانی را نصیب ان دشمنان ظالم و زورگو نخواهد کرد همانطور که تا بحال جمعیت های بی نظیر ملت در شرکت با شکوه در ایام الله مختلف و همچنین همین انتخابات مهم و اساسی، چهل سال است دشمن شیطان صفت و توطئه گر را در پیشبرد نقشه و توطئه های بیشمارش عاجز و بیچاره کرده است. ملت عزیز ایران باید بدانند که الحمدلله میدانند که روزهای برگزاری انتخابات هم از ایام الله است و روز های مقابله با دشمنان خدا و مردم ایران و حتی عموم مسلمانان می باشد( سرنوشت مسلمانان دیگر به سرنوشت جمهوری اسلامی وابسته است).

اگر طرف مقابل این قدرت های ناصالح و استعمارگر جهانی فقط یک دولت و یک حکومت سیاسی بود که در همان اوان انقلاب کار ان را ساخته بودند و با ان توطئه ها و نقشه های متوالی و در هم شکننده ای که داشتند ان را ساقط کرده بودند، اما راز ماندگاری جمهوری اسلامی ان است که حکومت و دولت و مجلس اش برخاسته از اقیانوس خواست و اراده و مقاومت یک ملت است و چیز جدایی از ملت نیست و همین مسئله است که ابرقدرتی مثل امریکا را با همه ثروت و امکانات و سیستم های تبلیغات جهانی که دارد عاجز و ناتوان کرده است. نه امریکا و نه هیچ حکومت طاغوتی دیگر در جایی که یک ملت حضور دارند غلطی نمی توانند بکنند، بویژه  انها قادر به مقابله بایک ملت واحد و منسجم که علاوه بر ایمان و اراده اسلامی و میهنی تکیه بر خداوند عالمیان دارند نمی باشند. این ها نمی توانند یک ملت را از سر راه خود کنار بزنند و دلیل درماندگی انها در مقابل جمهوری اسلامی هم همین پشتوانه های عظیم مردمی از حکومتی است که متعلق به خودشان است. 
حالا یک احزابی در کشور پیدا شده اند مثل اصول گرا و اصلاح طلب. این نکته ای مهم نیست بلکه مسئله مهم ان است که مردم فارغ از این موضوعات در پی یافتن و شناختن کسانی باشند که چه از نظر امانتداری و چه زهد و صلاح و کاردانی و شایستگی، توانایی به دست گرفتن زمام امور خدمت به ملت و کشور و اسلام را داشته باشند که در اصل خدمت به مردم بخشی مهم بلکه  یکی از ارکان اصلی سیاست های اسلام است.

انتخاب مسئولین مملکتی نباید سلیقه ای و رقابتی و حزبی باشد بلکه هدف در این امر مهم بایست انتخاب بهترین و شایسته ترین فرد برای خدمت و پیشبرد امور مردم و مملکت و فراهم اوردن زمینه پیشرفت ایران بویژه در عرصه های علمی و صنتعتی و کشاورزی و بهسازی و توسعه تجارت و بازرگانی باشد که منافع ان به مردم باز می گردد. لذا علاوه بر مسئله مقدم که همانا حضور کثیر مردم در انتخابات است از جهتی و از دیدگاه فردی و جمعی انتخاب بایست بر مبنای تحقیق و شناخت و مصلحت باشد و مردم عزیز و شریف ایران افرادی را برای خدمت به خود و کشورشان انتخاب کنند که در صداقت و سیاست و اخلاص و ایمان به خدا و حس خدمت به مردم از بقیه افضل و اسبق باشد و چنین نوع انتخاب معقول و منطقی نه ربطی به قومیت و نواحی دارد و نه حزب و گروه ، بلکه چون تکلیفی الهی است باید بنحوی انجام شود که برای کشور و عموم ملت ایران پر ثمر و حامل خیر و برکات باشد و لذا بنا بر همین عبارت که " همه جای ایران سرای من است" مصلحت کلی کشور و ملت فراهم گردد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3643
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4784 بار
سپاس‌های دریافتی: 7071 بار

Re: انتخاب 98 (1) : تکثر لیست اصولگرایان ؛ فرصت یا تهدید

پست توسط bamn »

با سلام دوباره .

اصولگرایان بالاخره بعد از یک هفته بحث و گفتگو بر سر یک لیست واحد به توافق رسیدند . نکته عجیب این لیست غیبت آقای وحید یامین پور است که از معدود مشترکات دو فهرست پایداری و حامیان قالیباف بود!
:
تصویر

تصویر
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات


Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3643
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4784 بار
سپاس‌های دریافتی: 7071 بار

Re: انتخاب 98 (1) : تکثر لیست اصولگرایان ؛ فرصت یا تهدید

پست توسط bamn »

لیست ائتلاف اصولگرایان تهران و نامزدهای اصلح در برخی
حوزه ها به انتخاب کانال روشنگری

(ممکن است این لیست ها بطور کامل مورد تایید بنده نباشد اما راهی است برای
وحدت اصولگرایان و جلوگیری از تشکیل یک مجلس وکیل دوله دیگر!)

:
تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

تصویر

شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات


Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 3643
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 4784 بار
سپاس‌های دریافتی: 7071 بار

Re: انتخاب 98 (1) : تکثر لیست اصولگرایان ؛ فرصت یا تهدید

پست توسط bamn »

با سلام مجدد خدمت دوستان گرامی .

نتایج رسمی انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از پیروزی قاطع اصولگرایان حکایت دارد . با اینکه تا زمان تشکیل مجلس یازدهم و مشخص شدن فراکسیون های جناح های مختلف ، نمی توان با قاطعیت تعداد دقیق نامزدهای هر جناح را مشخص کرد اما بطور تقریبی از 290 نماینده مجلس آینده ، 200 تا 230 نفر از اصولگرایان و 20 تا 30 نفر از اصلاح طلبان خواهند بود که نشان دهنده برتری و غلبه کامل اصولگرایان در مجلس آینده است . مجلسی که از یک سو می تواند مجلسی قوی و یک دست باشد و مانع ادامه بحران سازی های دولت فعلی گردد ، و از سوی دیگر در نبود حریف ، خدای نکرده تبدیل به عرصه رقابت بین طیف های مختلف اصولگرایان (قالیبافی ها ، احمدی نژادی ها ، پایداری ها و ...) گردد و نتواند آنطور که انتظار می رود مجلسی قوی و 100% کارآمد باشد .

اما ذکر چند نکته درباره نتایج انتخابات خالی از لطف و عبرت نمی باشد ؛

آمار نهایی میزان مشارکت مردم در این انتخابات حدود 42.5% اعلام شده که کمترین میزان از زمان پیروزی انقلاب اسلامی می باشد و مقصر اصلی این وضعیت هم بدون شک عملکرد ضعیف دولت است . اگر بخاطر داشته باشید چند روز قبل آرا مردم را به چهار دسته اصولگرا ، اصلاح طلب ، خاکستری و خاموش تقسیم کرده بودم . نتیجه انتخابات روز جمعه نشان می دهد که اکثریت طیف آرا اصولگرا بار دیگر به پای صندوق های رای آمده اند . اما بخش بزرگی از دو طیف اصلاح طلب و خاکستری از مشارکت خودداری کرده اند و پای آرا خاموش هم اصلاً به میدان رقابت باز نشده است!

در پاسخ به نیامدن آرا اصلاح طلب و خاکستری به داخل صندوق ها ، اصلاح طلبان به دو دسته تقسیم شده اند ؛ یک دسته واقع بینانه آن را نتیجه عملکرد ضعیف دولت و ناامیدی مردم از جریان خودشان می دانند ، و دسته دیگر همچنان تقصیرها را گردن رد صلاحیت های شورای نگهبان می اندازند ، اما این دسته دوم پاسخ نمی دهند که اگر تقصیر رد صلاحیت های شورای نگهبان بوده پس چرا فهرست قدرتمندی که برای تهران ارائه کردند در جلب آرا عمومی ناتوان بود یا مثلاً خانم ناهید تاج الدین که به ادعای اصلاح طلبان تنها نامزد شاخص آنها در اصفهان بوده با حدود 120 هزار رای اختلاف نسبت به نفر پنجم ، رتبه ایی بهتر از نهم کسب نکرده است؟

کافی است خودتان آمار و ارقام زیر را مشاهده نمایید تا پی به نکات زیادی ببرید :

تهران :

نفر اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : محمد رضا عارف (اصلاح طلب) با 1608926 رای
نفر اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : محمد باقر قالیباف (اصولگرا) با 1265287 رای

نفر سی ام انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : عبدالرضا هاشم زائی (اصلاح طلب) با 1078817 رای
نفر سی ام انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : عزت اله اکبری (اصولگرا) با 642214 رای

نفر اول لیست اصلاح طلبان در انتخابات دهمین دوره مجلس : محمد رضا عارف با 1608926 رای (رتبه اول)
نفر اول لیست اصلاح طلبان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس : علیرضا محجوب با 95393 رای (رتبه سی و چهارم)

نفر اول لیست اصولگرایان در انتخابات دهمین دوره مجلس : غلامعلی حدادعادل با 1057639 رای (رتبه سی و یکم)
نفر اول لیست اصولگرایان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس : محمد باقر قالیباف با 1265287 رای (رتبه اول)

نفر اول جبهه پایداری در انتخابات دهمین دوره مجلس : مرتضی آقاتهرانی با 884034 رای (رتبه سی و دوم)
نفر اول جبهه پایداری در انتخابات یازدهمین دوره مجلس : مرتضی آقا تهرانی با 868025 رای (رتبه سوم)

اصفهان :

نفر اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : حمیدرضا فولادگر (اصولگرا) با 200690 رای
نفر اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : امیرحسین بانکی پور فرد (اصولگرا) با 245629 رای

نفر پنجم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : احمد سالک (اصولگرا) با 176807 رای
نفر پنجم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : حسین میرزایی (اصولگرا) با 163370 رای

نفر اول لیست اصلاح طلبان در انتخابات دهمین دوره مجلس : ناهید تاج الدین با 195066 رای (رتبه دوم)
نفر اول لیست اصلاح طلبان در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : ناهید تاج الدین با 44812 رای (رتبه نهم)

چند کلان شهر دیگر :

تبریز :
نفر اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : مسعود پزشکیان (اصلاح طلب) با 261605 رای
نفر اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : مسعود پزشکیان (اصلاح طلب) با 112231 رای

کرج :
نفر اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : عزیز اکبریان (اصولگرا) با 148218 رای
نفر اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : مهدی عسگری (اصولگرا) با 87808 رای

مشهد :
نفر اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی (اصولگرا) با 386420 رای
نفر اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : نصرالله پژمان فر (اصولگرا) با 439940 رای

اهواز :
نفر اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : جواد کاظم نسب (اصلاح طلب) با 125198 رای
نفر اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : سید کریم حسینی (اصولگرا) با 99106 رای

شیراز :
نفر اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : بهرام پارسایی (اصلاح طلب) با 197471 رای
نفر اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : علیرضا پاک فطرت (اصولگرا) با 193790 رای

قم :
نفر اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : احمد امیرآبادی فراهانی (اصولگرا) با 263885 رای
نفر اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : احمد امیرآبادی فراهانی (اصولگرا) با 218315 رای

کرمانشاه :
نفر اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : عبدالرضا مصری (اصولگرا) با 143928 رای
نفر اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : عبدالرضا مصری (اصولگرا) با 95061 رای

رشت :
نفر اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : غلامعلی جعفرزاده (اصلاح طلب) با 90921 رای
نفر اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : جبار کوچکی نژاد (اصولگرا) با 50685 رای

همدان :
نفر اول انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی : حمیدرضا حاجی بابایی (اصولگرا) با 133343 رای
نفر اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی : حمیدرضا حاجی بابایی (اصولگرا) با 95727 رای

و ...
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان

صلوات


ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”