اسپری آب نمک

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3440 بار
سپاس‌های دریافتی: 5879 بار

اسپری آب نمک

پست توسط shafagh »

امروز چیزی در مورد خاصیت اب نمک بخاطرم رسید که قبل از ارسال ان به انجمن های علمی، در سایت های مختلف تحقیقی یعمل اوردم. گویا یکی از مهندسین اخیرا ماسکی با پوشش دو نوع نمک کلرید سدیم (نمک طعام) و کلرید کلسیم ساخته که ادعا شده در ماسک های معمولی بعد از گیر افتادن ویروس ان را ازبین می برد و لذا لمس ماسک یا دور انداختن ان خطری برای فرد استفاده کننده یا عابران نخواهد داشت. همچنین در یکی از سایت ها بصورت بسیار مختصر خواندم که نوشته بود چینی ها از نمک استفاده می کنند اما توضیح بیشتری نبود.

در سایت دیگری خواندم که نمک می تواند بعض باکتری ها را از بین ببرد اما نه همه انواع را. بهرحال و جدا از ان مقولات من در زندگی عادی خودمان و حتی مسائل عینی مشاهده کرده ام که باکتری ها و قارچ ها در محیط های نمکی یا حتی نمکزارها فعالیتی ندارند که یا اساسا از بین می روند یا غیر فعال می شوند. حتی ما می بینم که در صنایع غذایی برای ماندگاری و فاسد نشدن خوراکی ها در کوتاه مدت نمک ان ها را اضافه می کنند که لاجرم کمی شور هستند (مثل بعض پنیرها یا پفک نمکی ها). حتی در قدیم که یخچال و مبردهایی مثل فریز نبود بعضی ها گوشت یا ماهی و یا میگو را نمک سود می کردند که البته بعض دیگر بجای نمک از دود دادن چیزهایی مثل ماهی استفاده می کردند که هنوز امثال ان به اسم ماهی دودی در تهران یافت می شود. 

حالا من فکر کردم که شاید اسپری کردن مایع غلیظ نمک در بعض محل ها اثرات مثبتی داشته باشد اما درباره چنین تاثیری چیزی غیر از انکه میدانم محلول نمک با اب در غلظت بالا اثر ضد قارچی و میکروبی دارد چیز بیشتری نمی دانم.

لطفا توجه فرمایید!

این توصیه را بنده فقط بعنوان یک  احتمال مطرح کردم و اثبات علمی درباره ان ندارم  ولی با موضوع خاصیت فساد زدایی نمک تا حدی مطابقت دارد و از ان جهت که شاید مواد ضد عفونی کننده در همه جا به وفور یافت نشود و فعلا داروی خاصی هم برای کرونا وجود ندارد و از جهتی اسپری اب نمک بی ضرر است فکر کردم شاید که قشر نمک روی بعض اشیاء بتواند ویروسی را روی ان قشر می نشیند غیر فعال کرده و یا بعد از مدتی از بین ببرد و البته اگر دوستان مطلع هم توضیحی بگویند که چنین فرضی صحت دارد یا ندارد می توان ان را تایید یا رد نمود.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”