با عرض سلام
خواستم بدانم حداکثر فاصله ای که یک پمپ آتش نشانی می تواند آب را اسپری کند چقدر است؟
دانستن این مسئله را برای یک طراحی لازم دارم لطفا جواب مستند و مستدل و کاتالوگی باشد
هرچه سایت ها را برای جواب سوال سرچ کردم در باره نوع پمپ و دِبی پمپ و بوسترهای پمپ صحبت شده بود و چیزی در مورد فاصله اسپری آب ندیدم
بنده برای طراحی ویژه ای به مشخصات پمپی با حجم اسپری زیاد آب در ثانیه و تا فواصل دور نیازمندم .
خصوصاً میخواهم بدونم قوی ترین پمپ ژنراتوری یا دیزلی آب را تا چه فاصله ای اسپری می کنند.
حداکثر فاصله اسپری اب پمپ های اتش نشانی چقدر است؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
Re: حداکثر فاصله اسپری اب پمپ های اتش نشانی چقدر است؟
سلام بر دوست مخترع خودمshafagh نوشته شده: پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹, ۴:۴۷ ب.ظ عرض سلام
خواستم بدانم حداکثر فاصله ای که یک پمپ اتش نشانی می تواند اب را اسپری کند چقدر است؟
دانستن این مسدله را برای یک طراحی لازم دارم لطفا جواب مستند و مستدل و کاتالوگی باشد
هرچه سایت ها را برای جواب سوال سرچ کردم در باره نوع پمپ و دبی پمپ و بوسترهای پمپ صحبت شده بود و چیزی در مورد فاصله اسپری اب ندیدم
بنده برای طراحی ویژه ای به مشخصات پمپی با حجم اسپری زیاد اب در ثانیه و تا فواصل دور نیازمندم خاصتا می خواهم بدانم قوی ترین پمپ ژنراتوری یا دیزلی اب را تا چه فاصله ای اسپری می کنند.
از بچه های آتش نشانی مخصوص پالایشگاه و پتروشیمی سوال کردم
میگن بصورت افقی تا ۲۵ متر
مورب همون ۴۵ درجه یکم کمتر
حالا نکته اصلی اینه که اگه بیایم قطر آب خروجی رو کمتر کنیم این
فواصل بیشتر میشه و برعکس
یه نکته ریز هم بود،مقدار آب موجود تو مخزن ماشین رابطه مستقیم داره با کمیت پاشش،امیدوارم کمکت کنه این مطالب
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
- سپاسهای ارسالی: 3434 بار
- سپاسهای دریافتی: 5873 بار
حسین آقا سلام علیک
واقعا شرمنده ام که باعث زحمت شما شدم
من فکر میکرم اسپری اب ماشین های اتش نشانی نیشتر باشد حتی روی صد متر فکر میکردم در ان حال که 25 متر فاصله کمی است و تازه انکه با ازدیاد زاویه کمتر هم می شود. البته در مورد حجم خروجی اب در ثانیه که هرچه کمتر باشد فاصله افزابش می یابد اطلاع داشتم اما من برای این طراحی که می خواهم انجام دهم نیاز به داشتن اطلاع از وجود پمپی دارم که بتواند حداقل با خروجی نارل 4 اینچ اب را تا فاصله 100 الی 150 متر اسپری کند یعنی من به ان فشار و انرژی اب نیاز دارم. احتمالا نصب چنین پمپی در ماشین های اتش نشانی امکان پذیر نیست اما ممکن است در صنایع دیگر وجود داشته باشد.
در مورد لنج های اتش نشانی در دریا چطور؟ انطور که من در ویدئوهای مربوطه دیده ام قوس اسپری اب زیاد است و شاید بتوانم تخمینا بگویم به صد متر هم برسد ولی بازهم من بدنبال پمپ هایی قویتر هستم که نمی دانم وجود دارند؟
واقعا شرمنده ام که باعث زحمت شما شدم
من فکر میکرم اسپری اب ماشین های اتش نشانی نیشتر باشد حتی روی صد متر فکر میکردم در ان حال که 25 متر فاصله کمی است و تازه انکه با ازدیاد زاویه کمتر هم می شود. البته در مورد حجم خروجی اب در ثانیه که هرچه کمتر باشد فاصله افزابش می یابد اطلاع داشتم اما من برای این طراحی که می خواهم انجام دهم نیاز به داشتن اطلاع از وجود پمپی دارم که بتواند حداقل با خروجی نارل 4 اینچ اب را تا فاصله 100 الی 150 متر اسپری کند یعنی من به ان فشار و انرژی اب نیاز دارم. احتمالا نصب چنین پمپی در ماشین های اتش نشانی امکان پذیر نیست اما ممکن است در صنایع دیگر وجود داشته باشد.
در مورد لنج های اتش نشانی در دریا چطور؟ انطور که من در ویدئوهای مربوطه دیده ام قوس اسپری اب زیاد است و شاید بتوانم تخمینا بگویم به صد متر هم برسد ولی بازهم من بدنبال پمپ هایی قویتر هستم که نمی دانم وجود دارند؟
- محل اقامت: زمین پهناور خدا ( أرضُ الله الواسعة)
- سپاسهای ارسالی: 4725 بار
- سپاسهای دریافتی: 8755 بار
سلام
برای این یکی نوشته تا ۲۰۰ متر برد داره و ۸۱۰۰۰ لیتر در دقیقه دِبی داره !
[External Link Removed for Guests]
برای این یکی نوشته تا ۲۰۰ متر برد داره و ۸۱۰۰۰ لیتر در دقیقه دِبی داره !
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای خودرو
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
صرفهجویی دهها میلیونیِ هزینههای زندگی
برنامههای کاربردی اندروید و اطلاعات مهمِ تنظیمات اندروید
جسارتاً آموزشتوبه به زبان ساده
توصیههای بسیار مهم امنیتی
توصیههای بسیار مهم سلامتی
سرویس و تعمیر آبگرمکن و پکیج
سیستم آبرسانی ساختمان (پمپ،مخزن،روشهاینصب،عیبیابی،تعمیر،هشدارها،توصیهها)
دوستِ عزیز،چه باور کنی چه باور نکنی چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد
همه ما آسمونی هستیم و شمارش معکوس برای بازگشتمون از همون روزِ اولِ خلقتمون شروع شده
و حسابرسیِ بسیار دقیقی هم در انتظارمون هست.
یه آسمونیِ فعال باش که امتحانِ دنیا تکرار شدنی نیست که نیست
اگه باور نمیکنی، برو همۀ ثروت و قدرت و هوش و دانش و نفوذت رو به کار بگیر
تا مانعِ پرواز بشی.
باز هم قبول نداری ؟!
این شما و این هم دنیا
- سپاسهای ارسالی: 3434 بار
- سپاسهای دریافتی: 5873 بار
ممنونم
همین پمپ خوب است فقط باقی می ماند تامین اب 81000 لیتر در دقیقه یا بعبارتی 1300 لیتر در ثاتیه. فکر کنم با کم کردن قطر افشانه به یک چهارم حجم اب مصرفی هم 4 برابر کمتر شود البته با همان مسافت 200 متر. خوب حالا لااقل می دانم امکان وجود چنین پمپی وجود دارد و وسیله ای را که در نظر دارم می شود طراحی نمود
از شما دوست گرامی متشکرم
همین پمپ خوب است فقط باقی می ماند تامین اب 81000 لیتر در دقیقه یا بعبارتی 1300 لیتر در ثاتیه. فکر کنم با کم کردن قطر افشانه به یک چهارم حجم اب مصرفی هم 4 برابر کمتر شود البته با همان مسافت 200 متر. خوب حالا لااقل می دانم امکان وجود چنین پمپی وجود دارد و وسیله ای را که در نظر دارم می شود طراحی نمود
از شما دوست گرامی متشکرم