بچه ها من می خوام یه خونه توی ترکیه بخرم که بتونم اقامت هم بگیرم. بنظرتون خونه توی استانبول بخرم یا توی انکارا؟
خرید خانه در ترکیه
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
-
Re: خرید خانه در ترکیه
خب استانبول که خیلی بهتره چون پایتخت ترکیه است ولی هزینه زندگی بالا می ره. و به نظر من بهتر اینه که در مورد شرایط زندگی توی استانبول مطالعه کنین. سایت استانبول همراه تمامی شرایط رو توی سایت گفته . براتون لینک می فرسم
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 4786 بار
- سپاسهای دریافتی: 7077 بار
Re: خرید خانه در ترکیه
با سلام .
پایتخت رسمی و سیاسی ترکیه آنکارا است ، استانبول از نظر تجاری و اقتصادی پایتخت غیر رسمی ترکیه محسوب می شود .
جناب parnia9085 که خودتان می پرسید و خودتان هم جواب خودتان را می دهید! اولاً بنده به هیچ عنوان این کار (مهاجرت و خرید خانه در ترکیه) را به شما توصیه نمی کنم ، اما اگر تصمیمتان قطعی است ، مسلماً باید استانبول یا مناطق اطراف آن را انتخاب کنید چون شرایط زندگی برای ایرانی ها در این شهر چندین برابر بهتر از آنکارا است .
پایتخت رسمی و سیاسی ترکیه آنکارا است ، استانبول از نظر تجاری و اقتصادی پایتخت غیر رسمی ترکیه محسوب می شود .
جناب parnia9085 که خودتان می پرسید و خودتان هم جواب خودتان را می دهید! اولاً بنده به هیچ عنوان این کار (مهاجرت و خرید خانه در ترکیه) را به شما توصیه نمی کنم ، اما اگر تصمیمتان قطعی است ، مسلماً باید استانبول یا مناطق اطراف آن را انتخاب کنید چون شرایط زندگی برای ایرانی ها در این شهر چندین برابر بهتر از آنکارا است .
شادی روح پدرم و همه درگذشتگان
صلوات
صلوات