اگرچه من هیچ وقت سعادت دیدار امام خمینی را حضورا نداشتم اما اکثر اوقات از طریق رسانه صدا و سیما یا گاه رسانه های مکتوب دلم و وجودم از انوار سخنان ایشان منور می شد و احساس امید و پناه بر من مستولی می گشت. بنده نه بطور کل بلکه کلمه به کلمه سخنان قاطع ایشان را گوش می کردم و بنا بر انکه مطالعات مختصری در قرآن عظیم و احادیث داشتم، هیچگاه حتی یک کلمه از سخنان امام خمینی را خارج از انچه در اسلام یافته بودم مشاهده نکردم. قلم من نارسا است و نمی توانم انچه را که به سهم خود از امام خمینی در دل دارم به رشته تحریر درآورم و انچه من درک کردم بسیار حقیر تر از شان کلمات ایشان، و ان درک و اتصال قلبی است که رهروان و سربازان مخلص و از جان گذشته ان حضرت داشتند.
سخن از خودم نیست، اما احساسم را می گویم؛ امروز هم تنها شعشعه عینی امیدی که نه تنها بنده بلکه یک ملت مشاهده می کنند وجود مقدس حضرت ایت الله خامنه ای (اطال الله عمره الشریف) است که ادامه دهنده مخلص راه و نهضت امام خمینی است و هنوز چفیه بسیجی را بعد از سال ها رحلت امام بیاد ایشان و در یادآوری پیروی مطلق ایشان و محبت بی مانندی که از ان حضرت در دل دارند، از شانه بر نداشته است.
اما آه از دیده کور جهان کفر و نفاق که این واقعیت ها را نمی بیند و معنای خلیفه الله و اخلاص و رحمت و عزت نفس و هیبت الهی را در وجود ایشان درک نمی کند و مخالالفا و جحودانه و مغرضانه به قیام و فتنه علیه جمهوری اسلامی پرداخته و نور را تاریکی، و تاریکی خود را نور معرفی می کند.
بله، به سخن امام خمینی ایمان داریم که " اسراییل قویتر از حکومت شاه نیست" و واقعیت هم همین است. اگر امریکا، شیطان بزرگ دنیا کنار می کشید واین همه کمک های مالی و اطلاعاتی و تسلیحاتی پیشرفته به اسراییل نمی کرد، اسراییل حتی جرات حمله به غزه را هم در خود نمی یافت چه برسد به اینکه جرات مقابله با نیروهای اسلامی در منطقه داشته باشد که البته همین الان هم از چنین مقابله ای عاجز است و فقط گاه با کمک سیستم اطلاعاتی امریکا و جاسوسان پلید ان در سوریه و عراق حملات منفرد و خلاف قوانین مندرج جهانی به اشخاص و شخصیت ها و مراکز می کند که خبیثانه ترین انها زیر پا گذاشتن مصونیت های جهانی مراکز دیپلماتیک و حمله شیطانی به کنسولگری ایران در سوریه بود که منجر به شهادت تعدادی از شخصیت های رسمی و مصون جمهوری اسلامی شد که البته این جنایت بین المللی صد درصد با مدیریت و هماهنگی و کمک امریکا بواسطه اسراییل انجام شد.
البته ان جنایت شوک امیز نه تنها در ایران خشم انزجار و حس خونخواهی ان امرای شهید ایران را بشدت بر انگیخت و کلیه مسئولین سیاسی و نظامی کشور وعده تلافی ان جنایت و انتقام از اسراییل را در دستور کار خود قرار دادند بلکه انعکاسی برانگیزانه در جهان داشته و بسیاری از کشورها ی دنیا رسما و موکدا حمله بی دلیل و جنایتبار اسراییل به مراکز دیپلماتیکی را که از حساس ترین موضوعات بین المللی است محکوم و اسراییل را متفقا مجرم بین المللی قلمداد کرده اند.
ملت اسلامی مطمئن هستند که شبکه های نظامی و مقاومت اسلام در منطقه تلافی خواهند کرد و ضربه کاری بر پیکره متعفن صهیونیسم و هر مرکزی در اسراییل که تعیین هدف شود وارد خواهد شد و علیرغم اینکه امریکا و اسراییل گمان می کنند عواقب و انتقامی در کار نیست غضب و نقمت الهی با تمام قدرت بر انها وارد خواهد شد.
فَأَتَاهُمُ الْعَذَابُ مِنْ حَيْثُ لَا يَشْعُرُونَ
و عذاب از انجایی که فکرش را نمی کردند بر انها نازل شد
و عذاب از انجایی که فکرش را نمی کردند بر انها نازل شد