اسرار گرانقیمت ترین سیگار دنیا

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

اسرار گرانقیمت ترین سیگار دنیا

پست توسط sohrab_poet »

ارزشمندترین سیگار دنیا در بسته های چهل تایی به بازار عرضه میشود و قیمت هر نخ سیگار آن 440 دلار میباشد. در اینجا این سئوال برای همگان پیش میاید که آیا توتون این سیگار از طلا است و یا برای سلامتی بی ضرر است؟

هیچکس جواب این سئوال را نمیداند زیرا تا به حال کمتر کسی از این نوع سیگار استفاده کرده است. نام این سیگار که در کوبا تهیه می شود کوهیبا (Cohiba) میباشد و بقدری گرانقیمت است که مصرف کنندگان آن اندک شمار اند.

براساس گفته مدیر کارخانه نورما فرناندز (Norma Fernandez) تنباکوی این سیگارها قبل از اینکه بوسیله دست پیچیده شود توسط گروهی از متخصصین آزمایش میشود.

جالب اینکه این سیگارها بوسیله دست تهیه میشوند و خانم نورما خود به تنهایی تعداد بسیار محدود آنها را با دست می پیچد و این عمل خود را کاری از روی عشق نام گذاری کرده است.

خانم نورما اظهار میدارد که وی حدود سی سال است که به این کار اشتغال دارد و خود از سیگارهای تند کوبایی مصرف میکند و او از میان افراد خبره برای انجام اینکار انتخاب شده است.

این خانم افتخار آنرا دارد که برای تصمیم گیری نهائی در راستای انتخاب بهترین نوع تنباکو در سالگرد چهلمین سال تولید تنباکوی این نوع سیگار برگزیده شده است. این سیگار بر اساس نام رئیس یک قبیله بومی تاینو (Taino) در کوبا نام گذاری شده و هر بسته آن 18860 دلار قیمت دارد.

تنباکوی این سیگار با یک ترکیب استثنایی از بهترین برگهای تنباکو تهیه شده است و حال باید پرسید که چه کسانی توانائی مصرف این سیگار گرانقیمت را دارند
[External Link Removed for Guests]
تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

خيلي جالب بود مرسي :razz:
اگه از اين سيگار عکس داري بزار
 تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

من یک عکس ازش پیدا کردم .
تو سایت قرار می دم ولی به شرطی که هوس نکنی بری سیگاری بشی.
تصویر
تصویر
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

نه بابا :::P من اهل دود نيستم تازه اگر هم هوسم کنه پولشو ندارم :-)
 تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”