خليج عربي !!!!!!!!!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

خليج عربي !!!!!!!!!!!

پست توسط osilatoria »

رشوه یک میلیارد دلاری امارات به موزه لوور برای حذف عبارت خلیج فارس

موزه لوور پاریس در آخرین شماره راهنمای خود کلمه فارس را از عبارت خلیج فارس حذف کرده و به جای آن واژه خلیج عربی به کار برده است !

این اقدام اعتراض وزارت خارجه ایران را به دنبال داشت. به گزارش رادیو فرانسه این اقدام موزه لوور در حالی صورت می گیرد که مسئولان این موزه از مدت ها پیش طرح گشایش یک شعبه از لوور را در امارات متحده عربی در دست داشت .
بر اساس این گزارش روزنامه گاردین نوشت پاریس برای گشایش شعبه ای از قدیمی ترین موزه جهان در ابوظبی قرار است مبلغی نزذیک به 1 میلیارد دلار از امارات دریافت کند. خبرگزاری فرانسه هم خبر داد امیر کویت در سفر اخیر خود به فرانسه 5/7 میلیون دلار به این موزه اهدا کرد.

نقل از روزنامه خراسان
 تصویر 
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط MeaN5990 »

نمي دونم اين عربا کي ميخوان آدم بشن؟؟؟ :-?
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: there!!!
تماس:

پست توسط 0310 »

دهه.اينام ديگه شورش رو در اوردن.اخه با اين کاراشون چي رو مي خوان ثابت کنن.
تا بوده خليج فارس بوده و خواهد بود.حالا هي اينا خودشون رو بکشن!!!!
امروز همان فردايي ست که ديروز نگرانش بوديم!!!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

حالا هدفشان چيست؟ :-(
تاريخ رو که نمي توان عوض کرد :?
هیهات منا الذلة
Captain
Captain

پست توسط osilatoria »

Sardar جان هدفشون خيلي واضحه !
يک کم دقت کنيد مي فهميد.
همونطور که مي دونين الان امارات در حال ساختن جزاير مصنوعي در خليج فارس هست. حالا که خليج فارس مال ماست ما حق اعتراض داريم(ولي نميدونم چرا نمي کنيم :-( )اما اگه اسمش بشه خليج عربي باز هم فکر مي کنيد ايران بتونه اعتراض کنه؟ اونا جزايرشون رو مي سازن و پول کلاني که از توريست گيرشون مياد رو به جيب مي زنن .
 تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

osilatoria,
بهتره بي خيال اين راه بشي :-o
چون خود ايران در حال گسترش جزيره خارک به منظور ايجاد بزرگترين پايگاه نفتي جهان است و حتي متوجه شدم که تا پايان سال و يا سال آينده رکورد خشک کردن آب دريا را که قبلا دست ژاپن بود به ايران مي رسد.
ميزان تصاحب دريا نيز مشخص است که به خاطر ندارم چه مقدار بود ولي فاصله آن را نسبت به ساحل تعيين مي کردند و بقيه آن نيز آبهاي آزاد ناميده مي شود.
الان هم ايران و هم امارات از اين طريق مساحت آبي خودشان را گسترش مي دهند.
هیهات منا الذلة
Captain
Captain

پست توسط osilatoria »

Sardar نوشته شده:osilatoria,
بهتره بي خيال اين راه بشي :-o
چون خود ايران در حال گسترش جزيره خارک به منظور ايجاد بزرگترين پايگاه نفتي جهان است و حتي متوجه شدم که تا پايان سال و يا سال آينده رکورد خشک کردن آب دريا را که قبلا دست ژاپن بود به ايران مي رسد.
ميزان تصاحب دريا نيز مشخص است که به خاطر ندارم چه مقدار بود ولي فاصله آن را نسبت به ساحل تعيين مي کردند و بقيه آن نيز آبهاي آزاد ناميده مي شود.
الان هم ايران و هم امارات از اين طريق مساحت آبي خودشان را گسترش مي دهند.

حرفی که ایران میزنه اینه که ایجاد این جزایر مصنوعی به محیط زیستی-آبی خلیج فارس صدمه میزنه پس باید جزیره سازی شون متوقف بشه.
بعدش هم اگه تو مساحت آبی خودشون بود و ضرری نداشت دیگه اعتراض مقامات ایرانی دلیلی نداشت .
 تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

نگيد که بحث را سياسي کردي ها؟! :shock:

لعنت بر اون ملعون که هر چي ميکشيم از دست اون هست ولي همين ملعون يک تفکري داشت که من ازش خيلي خوشم مياد و اگر قرار باشد يه روزي از تعريف کنم فقط در همين مورد است!
اين مورد مربوط ميشود به ايستادگي در برابر اين عربها که کاري هم به نفع بردن انگليس و آمريکا ندارم!
کافي بود اين قطر 30 سال پيش کارهاي اهانت آميز روز افتتاحيه بازيهاي آسيايي را انجام دهد آن وقت ميديد که يه من ماست چقدر کره دارد؟ :-?
در عرض يک روز کل قطر رو ميگرفتيم و بقيه اعراب هم از ترس به جزاير هاوائي فرار ميکردند! :::P

حالا اون فردي که ملعون بود و تقريبا هيچ خدمتي به ايران نکرد اما همين خدمت بزرگش درباره سرکوب اعراب به از هزاران خدمت ... به امارات و قطر و عربستان و ... است که ما بهشون کمک کنيم و اونها هم ما رو با سنگ بزنن! :x

به خدا که مسلمان بودن در عرب بودن نيست و قرار هم نيست که هر کي مسلمان شد عرب شود! حتي پيامبر و امامان و ... هم از قوم عرب نبودند و خاندانشون به حضرت نوح ميرسيد.
تنها افتخار اين اعراب دعوت کردن مهمان و سپس بهش حمله کردن است! :-? دقيقا مثل مردم کوفه که اول امام حسين را دعوت کردند بعد 30 هزار نفر به ابن زياد نيرو دادند تا برن و امام را شهيد کنن! :-? در اين بين امام تنها 72 يار داشت که من فکر ميکنم اجداد آنها عرب نبوده است که اين با ايمان و غيور بودند و حتي اگر عرب هم بودند خوب هميشه يه استثنائاتي هست که در مورد اعراب يک به هزار است! :shock:

گويا مسئولان ...
يک چند سطري جمله آتشين در بخش نظر خواهي بازتاب درباره پست بازيهاي آسيايي نوشته بودم که انگار از ترسشون نظر منو منعکس نکردن! :-(
بيچاره ها حق هم دارن چون تا حالا چند بار بن شدن و مخالف هم زياد دارن و از اون مخالفهايي که فکر ميکنن ما با اعراب برادريم! :L:L
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Sardar »

osilatoria,
خب اگر ايران اعتراض کند امارات هم اعتراض خواهد کرد :?
سود اقتصادي خارک خيلي بيشتر از اين حرف هاست. :-o
الان امارات در محدوده آبي خودش جزيره مي سازد ولي همين کار باعث افزايش محدوده آبي خودش مي شود. کار غير قانوني به نظرم انجام نمي شود چون اگر غير قانوني بود تا حالا بايد جلو هر ايران و هم امارات را مي گرفتند. :-(
Saeid12345,
کافيه يک موج از خشم خداوند بوجود بيايد و تمام آن بنادر و سواحل فساد به خاک و خون تبديل شود.(نمونه اش سواحل اندونزي در وضعيت تسونامي)
هیهات منا الذلة
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

سلام
دوستان زياد عجله نكنيد

من فكر ميكنم ابران فعلا به خاطر پرونده حساس هسته اي خودش زياد به اين موضوع ها نميپردازه

يخ مدت صبر كنيد بعد اينكه پرونده ايران حل شد و پيروز شد خودتون ميبينيد چه آشي برا اين عربهاي .... ميپزه

دوستان من بالاخره مسئولان ايراني هم اينا رو ميبينند

پس مطمئن باشيد به موقعش حساب اينا رسيده ميشه
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

من فكر ميكنم ابران فعلا به خاطر پرونده حساس هسته اي خودش زياد به اين موضوع ها نميپردازه

يخ مدت صبر كنيد بعد اينكه پرونده ايران حل شد و پيروز شد خودتون ميبينيد چه آشي برا اين عربهاي .... ميپزه

دوستان من بالاخره مسئولان ايراني هم اينا رو ميبينند

اينم حرفيه ... امارات و کويت و قطر و ... چه از نظر مساحت و چه جمعيت و چه نيروي نظامي خيلي ضعيف تر از ما هستند و در حدي نيستند که بتونن براي ما شاخ و شونه بکشند :-( ... خودشون هم اينو خوب مي دونند . بنابراين اگر يک درصد هم احتمال بدهند اين کارهاشون ممکنه سبب شروع جنگ يا درگيري شود مثل بچه آدم فقط نفتشون رو مي فروشند و به فکر خشک کردن خليج فارس و اين جور مسايل نمي افتند ...
عرب ها الان کاملا اطمينان دارند که ما سرگرم مسايل هسته اي هستيم بنابراين به خيال خودشان دارن از آب گل آلود ماهي مي گيرن :eek:
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ms »

با هر نگاه
بر آسمان اين خاک هزار بوسه ميزنم
نفسم را از رود سپيد و آسمان خزر و خليج هميشگي فارس ميگيرم
من نگاهم از تنب بزرگ و کوچک و ابوموسي نور ميگيرد
من عشقم را در کوه گواتر در سرخس و خرمشهر به زبان مادري فرياد خواهم زد
فرياد خواهم زد

تفنگم در دست سرودم بر لب
همه ي ايران را ميبوسم
من خورشيد هزار پاره ي عشق را بر خاک وطن مي آويزم
من خورشيد هزار پاره ي عشق را بر خاک وطن مي آويزم

اي وارثان پاکي من آخرين نگاهم
بر آسمان آبي اين خاک و خليج هميشگي فارس خواهد بود.
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”