یک عضو کوکلوکس کلان در کنفرانس هولوکاست در تهران

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

قفل شده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

یک عضو کوکلوکس کلان در کنفرانس هولوکاست در تهران

پست توسط Achilles »

به گزارش خبرگزاری فرانسه، کنفرانسی با موضوع هولوکاست صبح امروز با حضور منوچهر متکی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در تهران آغاز شد. برگزاری این نشست با اعتراض شدید جامعه بین المللی روبرو شده است.

در این کنفرانس که از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی و به دستور احمدی نژاد برنامه ریزی شده است، شماری از نژادپرستان شناخته شده اروپايی و آمریکايی حضور دارند.

جمهوری اسلامی گفته است در این کنفرانس بیش از شصت "پژوهشگر و دانشگاهی" از سی کشور جهان شرکت خواهند کرد.

خبرگزاری فرانسه نوشت از جمله دعوت شدگان این کنفرانس روبر فوریسون، یک استاد دانشگاه فرانسوی است که در گذشته بارها از سوی دستگاه قضايی فرانسه به دلیل انکار هولوکاست محکوم شده است.

همچنین یک تبعه آلمانی - استرالیايی فردريک توبن که چندین ماه در آلمان به همین دلیل زندانی شده بود، از دیگر شرکت کنندگان در کنفرانس وزارت خارجه جمهوری اسلامی است.

یک عضو گروه نژادپرست آمریکايی کوکلوکس کلان نیز در این نشست دو روزه حضور دارد.

دیوید دوک از اعضای سرشناس کوکلوکس کلان قرار است در این نشست به نوشته های خود تحت عنوان "تحقیق در باره هولوکاست" بپردازد.

برگزاری کنفرانس هولوکاست در تهران با موجی از محکومیت و اعتراض جهانی روبرو شده است.

شمار زیادی از کشورهای جهان از جمله آلمان، فرانسه، ایتالیا، آمریکا و برزیل با محکوم کردن این اقدام جمهوری اسلامی، آن را تکاندهنده و شرم آور خواندند.

برگزاری این کنفرانس در تهران بازتاب گسترده ای نیز در رسانه های خبری و مطبوعات بین المللی داشته است.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

حالا نوبت اوناست بسوزن :-o پس بذارين خوب بسوزن :-o
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

روزنامه گاردین چاپ انگلستان در شماره امروز خود نوشت همه منکران‌ هولوکاست‌ در تهران‌ جمع شده‌ اند. از جمله‌ رهبر سابق‌ فرقه‌ کوکلوس‌ کلان‌ آمريکا در اين‌ کنفرانس‌ حضور دارد.

عکس زیر دیوید دوک، رهبر سابق فرقه نژادپرستان کوکلوکس کلان آمریکا را در کنفرانسی با موضوع هولوکاست در تهران هنگام سخنرانی احمدی نژاد نشان می دهد. عکس از آسوشیتدپرس
[External Link Removed for Guests]

اين‌ روزنامه‌ نوشت تمام مظاهر منکر هولوکاست‌ در کنفرانس تهران حضور دارند. تصاويری‌ از ديويد ايروينگ‌ انگليسی‌ و ارنست‌ زوندل‌ آلمانی‌ که‌ نئونازی‌ است‌ و هم‌ اکنون‌ دوران‌ محکوميت‌ خود را در زندان‌ سپری‌ می کند نیز در اين‌ کنفرانس‌ ديده‌ می‌ شود‌.

گاردین نوشت کتابهای‌ مخالف‌ هولوکاست‌ نيز که‌ ايروينگ‌ انگلیسی نوشته‌ در اين‌ کنفرانس‌ در معرض‌ ديد عموم‌ قرار داده‌ شده‌ است. يک‌ فيلم‌ ويديويی هم‌ که‌ گفته‌ می‌ شود اتاقهای‌ گاز اردوگاههای‌ آلمان‌ نازی‌ را نشان‌ می‌ دهد در اين‌ کنفرانس‌ پخش‌ شد که‌ صحت‌ اين‌ فيلم‌ و تصاوير مربوط به آن از سوی شرکت کنندگان زیر سئوال رفت.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

من اصلا با اين مسله مشکل دارم که مگر مسلمانان چچن چهگناهي کردند که ايران حمايتي از آنها نمي کند وبا اينکه آنها جزيي ز خاک ايران بودند
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

کفير نوشته شده:من اصلا با اين مسله مشکل دارم که مگر مسلمانان چچن چهگناهي کردند که ايران حمايتي از آنها نمي کند وبا اينکه آنها جزيي ز خاک ايران بودند

به همون دلیل که از القاعده و طالبان حمایت نکرد! برای اینکه اینا وحشی هستن نه مسلمون دوباره برگشت زدن به 1500 سال پیش زندگی عربا همون زندگی با وحشیگری و حماقت که پیامبر خدا سعی کرد اون رو کامل از بین ببره ولی اینا دوباره شروع به این کارا کردن (البته این بار به اسم اسلام! ) البته بنظر من راهشون بزودی جدا میشه و همون وهابی و سلفی اسم و رسم میگیرن تا مسلمان

کسی که سر اسیر (حتی غیر نظامی) رو میبره و مسلش میکنه مسلمون نیست ؛ وحشی و عقب مونده هست

پیامبر خدا گفتن که اسیران رو اذیت نکنیم ولی اینا میکشنشون و بعد هم مسله مسلشون میکنن که بازهم بینا بر روایات این کار (مسله کردن) نباید بکنن و برحذر شدن :-o

من امیدوارم حضرت مهدی (عج) هر چه زودتر بیان و شر سفیانی و یارانشون از سر ما کم کنن
[External Link Removed for Guests]
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”