برايم دعا كنيد
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Dahkoo جان
من چند روزي نبودم، به هر حال خوشحالم که عمل با موفقيت صورت گرفته، اميدوارم هر چه زودتر سلامتي خودتون رو به طور کامل به دست بياريد
من چند روزي نبودم، به هر حال خوشحالم که عمل با موفقيت صورت گرفته، اميدوارم هر چه زودتر سلامتي خودتون رو به طور کامل به دست بياريد

آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
Dahkoo, با سلام
ببخشيد من دير رسيدم منم خوشحالم که شما رو سلامت وسالم مي بينم .
به اميد بهبودي کامل شما دوست عزيز
ببخشيد من دير رسيدم منم خوشحالم که شما رو سلامت وسالم مي بينم .
به اميد بهبودي کامل شما دوست عزيز

[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life

- سپاسهای ارسالی: 62 بار
- سپاسهای دریافتی: 114 بار
- تماس:

ولي نمي دونم الان در چه حالي هستي
، ولي امروز مي رم امام رضا برات دعا مي کنم
تا هر چه زودتر خودت با دوپاي خودت بياي پا بوس امام