جمعی از مورخان و دانشمندان مناطق مختلف جهان با ارسال نامه های جداگانه ای از مواضع دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور درباره هولوکاست حمایت کردند.
بعد از اظهارات اخیر رئیس جمهور کشورمان در خصوص رژیم صهیونیستی و بویژه ماهیت مشکوک فرضیه "هولوکاست" در تماس ها و مکاتباتی با برخی مورخین مستقل و مشهور نقاط مختلف جهان نظر آنان را در قبال این اظهارات جویا شد.
آنچه در پی می آید بخشی از نامه های دریافتی از اندیشمندان یادشده است و با توجه به دریافت مستمر اسامی سایر محققان و تاریخ شناسان، "مهر" به مرور نظرات بعدی را نیز منتشر خواهد ساخت.
"پل فرام" مدیر "بنیاد کانادائی آزادی بیان" تاکید کرد :
"هولوکاست امروزه تبدیل به یک مذهب شده است و با کسانی که در این باره شک و تردید می کنند مانند مرتدین برخورد می شود و این از لحاظ عقلانی ومنطقی اشتباه و فریبکارانه است.

وی با اعلام حمایت از اظهارات رئیس جمهوری ایران، افزود :
"من بر این باورم که درباره تمام سؤالاتی که درباره تاریخ مطرح است باید بحث و گفتگوی آزاد صورت پذیرد".
"اسرائیل شامیر"روزنامه نگار و نویسنده داستان های مردمی در یافا اسرائیل(اراضی اشغالی 1948) یکی دیگر از کسانی است که درنامه خود مراتب احترام و قدردانی خود را از مردم و رهبران ایران اعلام کرده است.

وی که در سال 1969 از "نووسیبیرسک" سیبری روسیه به آنجا مهاجرت کرده است و نوه خاخام و پروفسور ریاضی دان از طبریه فلسطین است، در سال 1973 در گروه چترباز خدمت کرد و پس از خدمت نظامی در دانشگاه عبری بیت المقدس به مطالعه حقوق پرداخت ولی آنجا را ترک و به روزنامه نگاری مشغول شد.
شامیر در نامه چنین آورده است :
"من برای مردم و رهبری ایران احترام بسیاری قائل هستم من درسال های 1973 و 74 در ایران بودم و مردم و کشور ایران را بسیار شرافتمند می دانم و من هم سردمداران اسرائیل را "قاتلین خونخوار" می دانم و در نوشته هایم عنوان کرده ام که آنها هولوکاست را به افسانه ای تبدیل کرده اند و بر همین اساس است که با تجدید نظر طلبان در این باره مخالفند".
پروفسور "رابرت فوریسون" (Robert Faurisson) استاد سابق دانشگاه لیون در فرانسه که یکی از منتقدین سرسخت هولوکاست است
و بارها به خاطر اظهارات خود دراین باره مورد ضرب و شتم صهیونیست ها قرار گرفته نیز با ارسال نامه ای جداگانه به مهر حمایت کامل خود را از اظهارات رئیس جمهوری ایران اعلام و از دیگر همقطاران خود در سراسر جهان خواست تا حمایت خود را از احمدی نژاد اعلام کنند.

"عبدالله محمد سیندی" (Abdullah Mohammad Sindi)، استاد دانشگاه و دکترای روابط بین الملل در نیویورک هم در مطلبی که?ارسال کرده حمایت خود را از مواضع ضد صهیونیستی رئیس جمهور اعلام کرده است .

پروفسور"آرتور باتز" استادیار مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه "نورتوسترن" در اونستون ایلینویز از ایالت شیکاگو آمریکا نیز از دیگر دانشمندانی است که حمایت خود را از مواضع منطقی رئیس جمهور کشورمان درباره هولوکاست اعلام کرده است.

وی نویسنده کتاب شیادی قرن بیستم " "The Hoax of the Twentieth Century " است که اشاره به هولوکاست و باج خواهی صهیونیسم دارد.
وی در تشریح کتاب خود گفت :
" اظهارات رئیس جمهور ایران در بخشی از کتاب من نیز آمده است و من این نکات را در کتاب بررسی کرده ام بنابراین من از اظهار نظر ایشان حمایت و پشتیبانی می کنم و به وی تبریک می گویم که اولین رئیس دولتی است که آشکارا در این باره بطور شفاف ابراز نظر می کند و ابراز تاسف می کنم از اینکه وی رئیس یک کشور غربی نیست ".
دکتر "فردریک توبن" کارشناس استرالیائی، دکترای فلسفه و مدیر موسسه آدلاید در استرالیا و محقق تجدید نظر طلب نیز با ارسال نامه ای هولوکاست را دروغی اعلام کرده است که مبلغین آن سعی در به زیر سلطه در آوردن دیگران می داند.

"احمد رامی"، از مورخان نامی مراکش نیز حمایت کامل خود را از اظهارات احمدی نژاد رئیس جمهور برای به چالش کشیدن دروغ بزرگ هولوکاست اعلام کرد.
رامی نظامی سابق مراکشی و از مخالفان دولت است که در حال حاضر در استکهلم زندگی می کند.
وی همچنین رئیس رادیو اسلام سوئد است و پایگاه اینترنتی دارد که به زبان های مختلف دنیا مطلبی را ارائه می دهد.

"هورست ماهلر" وکیل آلمانی که هولوکاست را فریبکاری و هدف آن را ضربه زدن به مردم آلمان می داند هم جزو کسانی است که از مواضع ضد صهیونیستی رئیس جمهور کشورمان استقبال کرده است .
وی گفت :" آقای احمدی نژاد کمک بسیاری به ما (تجدید نظرطلبان) کرد.
هولوکاست هرگز اتفاق نیفتاده است و بزرگترین دروغ تاریخ است و انعکاس منطقی آن این خواهد بود که احمدی نژاد افراد بسیاری را به سوی تجدید نظر طلبان سوق خواهد داد آلمان ها باید برای حفظ کشور خود با داستان دروغین هولوکاست مبارزه کنند ".
وی می افزاید : " بسیاری از مورخین به زور وادار به سکوت شدند و بسیار از آنها در حال حاضر به خاطر گفتن حقیقت در زندان به سر می برند ".
"مارک وبر" محقق آمریکائی و مدیر مؤسسه بازنگری تاریخی(IHR) در کالیفرنیای آمریکا نیز حمایت کامل خود از اظهارات رئیس جمهوری ایران اعلام کرد.

هانری راک" محقق و کارشناس فرانسوی و منتقد هولوکاست نیز حمایت کامل خود را از اظهارات علمی رئیس جمهوری اسلامی ایران اعلام و خواستار تحقیق و تفحص بیشتر در باره هولوکاست شد.
"مایکل هافمن" گزارشگر سابق آوشیتدپرس و نویسنده چندین کتاب نیز که خود را به عنوان یک مورخ و جستجوگر حقایق بنیادین در تاریخ می خواند با ارائه تحلیلی بر روی پایگاه اینترنتی خود، از اظهارات صحیح احمدی نژاد حمایت کرده است.
وی اظهارات احمدی نژاد را در هنگامیکه بسیاری از تجدید نظر طلبان در آلمان، فرانسه و بلژیک در زندان هستند بسیار مقدس توصیف کرد.
وی می گوید به درستی که اتاق گاز تبدیل به یک خدای هولوکاست گرائی شده است و این حقیقتی بود که یک نفر ممکن است که در حیطه مسیحیت جرات گفتن آن را داشته باشد اما قطعاً از سوی اسرائیل و یا متحدین آن قربانی خواهد شد.
پس با چنین اظهاراتی وی را می توان فردی نامید که تنها از خدا نه از بشر می ترسد و چنین افرادی معمولاً حس شگفت انگیز آزادی دارند و دارای دل و جرات فوق آلعاده هستند. این طبع سالم است که وی چیزی را اعلام می کند که دیگران جرات گفتن آن را ندارند.
وی در انتهای پیام خود می گوید:
در اینجا همچنین طنز جالب و مناسبی نیز وجود دارد: "آنگاه که جالوت با سنگی که از سوی داوود ایرانی به سوی وی پرتاب شد از پای درآمد".
"دانا آی آلوی" از کمیته آمریکائی - لهستانی نیز در این باره گفت :
"گرچه یهودیان در جنگ جهانی مورد ظلم واقع شدند اما مسلماً درباره آنچه که برای آنان در زمان اشغال لهستان از سوی آلمان اتفاق افتاده ، اغراق شده وتبلیغات زیادی صورت گرفته است" .
وی گفت:" البته یهودیان رنج کشیده اند اما این شامل بسیاری از غیر یهودیان نیز بوده و همه از این مساله رنج بردند و یهودیان تنها گروهی نبودند که رنج بردند، رنج یهودیان تنها گوشه ای از ستم هایی بوده که به بشریت رفته است ".
"جان کامینسکی" نویسنده و منتقد سیاست های آمریکا در فلوریدا نیز با ارسال نامه ای به "مهر" ضمن حمایت از اظهارات رئیس جمهور کشورمان می نویسد:
" من صد در صد از اظهارت ایشان قدرددانی می کنم و به عنوان یک آمریکائی مسئول از رفتار کشورم در تمام دنیا بویژه علیه ایران و ونزوئلا احساس شرم می کنم و همیشه می گویم که ما درآمریکا احساس نا امنی می کنیم .
ما برای رئیس جمهوری ایران بهترین آرزوها را داریم و امیدوارم تا تمامی ما جرات کنیم تا تحت هر شرایطی حقایق را بازگو کنیم ".
"سرژ تیون" محقق علوم اجتماعی فرانسوی که وی نیز به خاطر اعتقادات ضد صهیونیستی از شغلش اخراج شده است با ارسال نامه ای حمایت خود و تمامی همکارانش را از اظهارات آقای احمدی نژاد اعلام کرد و آن را کاملاً درست ، منطقی ، عادلانه و رفتاری شجاعانه توصیف کرد.
"محمد حجازی" تحلیلگر مسائل خاورمیانه در استرالیا نیز با ارسال نامه ای حمایت کامل خود و همفکرانش را از رئیس جمهور کشورمان اعلام کرد وخواستار تشکیل کنفرانسی در تهران دراین رابطه شد که در آن تجدید نظر طلبان برتر دنیا که هولوکاست را اغراق شده می دادنند در تهران در این زمینه به گفتگو بشنینند.