اولا اين موضوع تکراري نيستش ، دوما خودتون مي کيد که به نتيجه نرسيديد ، سوما با وجود ادمهاي بد بيني مثل شما بايد هم به نتيجه نرسه ، بقيش ، ما سعي خواهيم کرد که به نتيجه برسونيمش
Mahdi1944, عزیز
به نظر من این بحث به نوعی ادامه دار خواهد شد بنابراین پیشنهاد می دهم که در صورتی که باز صلاح می دانید این تاپیک را حذف یا حداقل قفل نمایید ....(البته من صرفا نظر خودم را گفتم و احتمال اشتباه من در این نظر وجود دارد )
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش [External Link Removed for Guests] مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی [External Link Removed for Guests]
بچه ها من نمي دونم شما چرا اينقدر ناراحت اين تاپيک هستيد ، ولي من بهتر مي دونم که شما ج.ابهايتون رو بنويسيد ، در ضمن من فکر مي کنم که جوابهاي اون موقع با الان بايد فرق داشته باشه
سنها رفته بالا ، و ......
نظر من در مورد اين مسئله اين است كه امروز بعد ازظهر داشتم مي رفتم اداره براي اضافه كاري در اداره ديدم كه ماشين پليس به يك پرايد گير داد و آنها را نگه داشت بعد كاشف به عمل آمده كه سرنشينان آن پرايد يك دوست دختر و پسر بودند كه آنها را بردند به منكرات حالا چي مي گي باز هم مي خواهيد با هم دوست شويد چه فايده وقتي دم به دم گير ميافتيد البته اين را بگم كه نظر من مثبت است ولي محيط و اجتماع اين را نمي گويند .
جنسيت من فكر كنيد كه دختر باشه