افرين به خودم ( هم زدم هم نخوردم )

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

افرين به خودم ( هم زدم هم نخوردم )

پست توسط sares »

سلام ؛ قصد من از نوشتن این تاپیک اینه که : می خوام یکی از خاطرات شیرین خودمو بکم و شما هم خودتون رو جای من بذارید و نظرتون رو بگید که ایا کار من درست بوده یا نه ؟؟؟

خوب داستان از ایتن قراره که : ما توی یک مغازه بودیم ، یکی از دوستام ، داشت بد جوری خودشو پیش یکی از دوستام بالا می برد و مارو پایین ، خلاصه ما هی شنیدیمو ، گوش کردیمو و حرف نزدیم

تا اینکه جریان کشید به ما ، ای بابا عجب ادمهای پیدا میشن ، داشت به من تهمد می زد و می گفت : تو با این کاری که کردی ( البته حق کاملا با من بود ) به ما فلان قدر ضرر مالی زدی ، منم برداشتم گفتم : به من چه می خواستی بگی که این قضیش چطوری .

خلاصه داشت سر همین موضوع مارو حقیر و خودشو رو بالا می برد ، منم برداشتم به اون و دوستمون کفتم که ، خوب به من نکفته بود ، مقصر خودشه ، اقا اونم که دیدش که داره به پایین کشیده میشه ( مثل همه اونا که کم می اورن ) پرید و دست به یقه شد ، اقا ما هم ساکت ؛ هیچی به هش نگفتبم ؛ ولی نه یک چیزی کفتم : من کفتم که من هم می تونم مثل تو عصبانی بشم ؛ اونم مثل این بدبختا که دنبال یک ادم می کردن تا بیوفتن به جونش و اونا خوب مشت و مالش بدن ، به من گفت : تورو خدا عصبانی شو می خوام ببینم چی کار می کنی ( می دونین چی ؟؟؟ خوب اون موقع اگر من عصبانی می شدم و چیزی بهش می کفتم ،خوب ، نیست که هیکلشم 3 تا 4 برابر منه ، می پرید بالامو خودشو خالی می کردو ما هم مقصر که اقا خواسته مارو با عصبانیت بزنه و من از خودم دفاع کردم ) خوب اینایو ولش کن منم خیلی ساده و روان برداشتم بهش کفتم که : من اگر عصبانی نشم ؛ عصاب تو خورد تر میشه و این خیلی جالبه، به قول استادمون از پشت خنجر می خوره درضمن منم کاری به کارش نداشتم و اینطوری هم می زنم هم نمی خورم تازه بعدشم خودش از خودش شرمنده میشه

خوب اقا داستان ما تموم شد ( امیدوارم که بار اخلاقی داشته باشه ) ولی از شما خواهش می کنم که بگین اگر به جای من بودید چی کار می کردید و کار من درست بوده یا نه ؟؟؟ :( در ضمن چون تند نوشتم غلطاشم فاکتور بکیرید :)
با تقديم بهترين ارزوها D.z
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط Thunderclap »

دوست من
بد نبود در پايان مانند همه داستانهاي رايج نتيجه اخلاقي را نيز خودتان ميگفتيد تا دوستان ديگر هم قضاوت کنند و هم در ادامه مطالب ارزنده خود را بگويند :-)
 انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید !
لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ...
  [External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”