ثروت بيل گيتس

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

ثروت بيل گيتس

پست توسط Kingman_62 »

ثروت بيل گيتس
تصویر 
ـ بيل گيتس در هر ثانيه 250 دلار آمريكا درآمد دارد، يعني 20 ميليون دلار در روز و 8/7 ميليارد دلار در سال
ـ اگر 1000 دلار از دست وي بر زمين بيافتد به خودش اين دردسر را نمي‌دهد كه برش دارد، چون در 4 ثانيه‌اي كه برداشتنش طول مي‌کشد، اين پول عايدش شده!
ـ آمريكا در حدود 62/5 هزار ميليارد دلار بدهي دارد و بيل گيتس به تنهايي مي‌تواند ظرف 10 سال تمام بدهي آمريكا را بازپرداخت كند
۴ـ او مي‌تواند نفري 15 دلار به همه‌ي جمعيت جهان بدهد و باز هم 5 ميليون دلار در جيبش باقي خواهد ماند
ـ اگر مايكل جردن يعني گرانترين ورزشكار آمريكايي هيچ غذا و آبي نخورد و همه‌ي 30 ميليون دلار درآمد سالانه‌اش را پس‌انداز كند، 227 سال طول خواهد كشيد تا به ثروتمندي بيل گيتس شود
ـ اگر بيل گيتس را به صورت يك كشور تصور كنيم، سي و هفتمين كشور ثروتمند جهان مي‌شود! يا به تنهايي درآمدي برابر سيزدهمين كمپاني عظيم آمريكايي خواهد داشت، حتي بيشتر از آي‌بي‌ام!
ـ اگر همه‌ي ثروت بيل گيتس را تبديل به يك دلاري كنيم، مي‌شود جاده‌اي از ماه تا زمين با آن كشيد كه 14 بار رفته و برگشته! ولي ساخت اين جاده، 1400 سال طول خواهد كشيد و 713 بوئينگ 747 بايد براي جابجايي اين پول‌ها پرواز كنند.
ـ بيل گيتس امسال 40 ساله مي‌شود. اگر فرض را بر اين بگيريم كه هنوز 35 سال ديگر هم زنده خواهد بود، مي‌تواند روزي 78/6 ميليون دلار خرج كند قبل از اين كه به بهشت برود
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

بيل گيتس امسال 40 ساله مي‌شود. اگر فرض را بر اين بگيريم كه هنوز 35 سال ديگر هم زنده خواهد بود، مي‌تواند روزي 78/6 ميليون دلار خرج كند قبل از اين كه به بهشت برود

کي تضمين کرده اين اقا ميره بهشت؟ :-o
البته احتمالا مي تونه بهشت رو تو همين دنيا بسازه :grin:
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

Re: ثروت بيل گيتس

پست توسط DANG3R »

Kingman_62 نوشته شده: ثروت بيل گيتس
تصویر 

ـ آمريكا در حدود 62/5 هزار ميليارد دلار بدهي دارد و بيل گيتس به تنهايي مي‌تواند ظرف 10 سال تمام بدهي آمريكا را بازپرداخت كند

سلام فکر کنم منظور شما 62.5 میلیارد دلار است نه62.5هزار میلیارد دلار :-( :-(
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

اين صهيونيست اگر به بهشت برود پس بايد پيامبران و امامان به کجا بروند؟ :::P :-? جاي اين نامرد در جهنم است. :(
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

Saeid12345, معیار شما برای نامرد تشخیص دادن گیتس چیست؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط behnaz »

saeid12345 جان
اقای بیل گیتس نتیجه زحمات ، تلاش و استفاده از نیروی فکر و اندیشش رو در هر ثانیه برداشت میکنه نه چیز دیگه. بهشت و جهنم رفتن آدمها رو هم من و شما تعیین نمیکنیم. من برای آقای بیل گیتس ارزوی سلامتی 100 ساله رو دارم چون نحوه دیدگاه و اندیشیدن به آیندش برای من قابل تحسینه.
دوست عزیز توصیه میکنم کمی در مورد دیدگاها و زندگی ایشون اطلاعات کسب کنید. :-)
دوست شما بهناز :D
وقتي به اوج ميرسي از نظر مردمي که پرواز رو نميفهمند کوچک به نظر ميرسي. اميدوارم هميشه در اوج باشيد.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

دوستان وقتي از مسائل پشت پرده خبر نداريد لطفا چيزي نگوييد. :D رفتار و اعمال ظاهري افراد هم ملاک خوب بودن نيست. :-)
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

behnaz

بیل گیتس کسی است که باعث بوجود آمدن بازار تک قطبی در صنایع نرم افزاری شده است. جالب هست که من چند وقت پیش شنیده بودم که نسخه جدید ویندوز برای بعضی از کشورها مثل کشورمان با محدودیت روبرو شده است.
من لینکوس را بیشتر ترجیح می دهم.
شرکت میکروسافت این قدر حریص هست که چشم دیدن رقیب برای خودش را ندارد و بارها رقیبان دیگر را با موضوعات بیخودی به دادگاه کشانده است.
همین مایکروسافت لعنتی بود که سیستم DOS را منقرض کرد. یادش بخیر چه خاطراتی از سیستم عامل DOS داشتم. همین شرکت طوری بازار را در دستش گرفته است که کلیه شرکت های سخت افزاری مجبور هستند خود را با شرایط استانداردی که آنها تعیین می کنند وفق دهد ( توابع directX در ویندوز).
تازه ویندوز هم آش دهن سوزی نیست به خصوص که پر از حفره امنیتی است. مرورگر اکسپلورر هم واقعا" یک آشغال به تمام معناست. من الان 5 سال هست که دیگر از اینترنت اکسپلورر استفاده نمی کنم.
فکر می کنم تمام تبلیغات مایکروسافت برای اینترنت اکسپلورر ، فقط بوق توخالی است.
الان کشورهای آسیای شرقی مثل چین و کره جنوبی و ژاپن در حال سیستم عاملی مخصوص خودشان هستند. در کشورمان هم گویا پروژه ای مشابه در حال تکمیل است.

Farhad3614: پست شما ویرایش شد. لطفا از کنایه و ... در مورد افراد استفاده نفرمایید.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

نوش جانش .
گواراي وجودش.
منم از طرفدارهاي اساسي بيل گيتس هستم.
به نظر من يكي از موفق ترين و بهترين مديراي دنياي. :smile:
ولي راجع به بهشتي يا جهنمي بودنش نميتونم اظهار نظر كنم.

هفت اصل بيل گيتس

«بيل گيتس»، رئيس «مايکروسافت»، در يک سخنراني در يکي از دبيرستان‌هاي آمريکا، خطاب به دانش‌آموزان گفت: «در دبيرستان خيلي چيزها را به دانش‌آموزان نمي‌آموزند». او هفت اصل مهم را که دانش‌آموزان در دبيرستان فرا نمي‌گيرند، بيان كرد.

به گزارش ايسنا، اصول بيل گيتس به اين شرح است:
اصل اول: در زندگي، همه چيز عادلانه نيست، بهتر است با اين حقيقت کنار بياييد.
اصل دوم: دنيا براي عزت نفس شما اهميتي قايل نيست. در اين دنيا از شما انتظار مي‌رود که قبل از آن‌که نسبت به خودتان احساس خوبي داشته باشيد، کار مثبتي انجام دهيد.

اصل سوم: پس از فارغ‌التحصيل شدن از دبيرستان و استخدام، کسي به شما رقم فوق‌العاده زيادي پرداخت نخواهد کرد. به همين ترتيب قبل از آن‌که بتوانيد به مقام معاون ارشد، با خودرو مجهز و تلفن همراه برسيد، بايد براي مقام و مزايايش زحمت بکشيد.

اصل چهارم: اگر فکر مي‌کنيد، آموزگارتان سختگير است، سخت در اشتباه هستيد. پس از استخدام شدن متوجه خواهيد شد که رئيس شما خيلي سختگيرتر از آموزگارتان است، چون امنيت شغلي آموزگارتان را ندارد.

اصل پنجم: آشپزي در رستوران‌ها با غرور و شأن شما تضاد ندارد. پدر بزرگ‌هاي ما براي اين کار اصطلاح ديگري داشتند، از نظر آنها اين کار «يک فرصت» بود.

اصل ششم: اگر در کارتان موفق نيستيد، والدين خود را ملامت نکنيد، از ناليدن دست بکشيد و از اشتباهات خود درس بگيريد.

اصل هفتم: قبل از آنکه شما متولد بشويد، والدين شما هم جوانان پرشوري بودند و به قدري که اکنون به نظر شما مي‌رسد، ملال‌آور نبودند.
تصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط asd »

با اجازه.طرف الان داره برا خودش حال میکنه بعد ما داریم اینجا بحث میکنیم که میره جهنم یا نمیره .جریان مثل حمله اشرف افغان به ایران هست که شاه سلطان حسین روی این که ریختن کشمش توی پلو حرام هست یا حلال با اطرافیان بحث میکرد.به نظر شما بهتر نیست دوستان کمی بیشتر وقت خود رادر موضوع هایی مثل دلایل عقب ماندگی ایران از زندگی در بخش علم وفناوری که توسط سردار ایجاد شده صرف کنند.مخلص همه دوستان نیز هستیم :-) .
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Saeid12345 »

zector,
با حرفهاي شما موافق هستم. :D

دوستان ما در مورد جهنمي بودن بيل گيتس صهيونيست صحبت نميکنيم بلکه بحث بر سر اين موضوع هست که اين يارو يکي از مهره هاي اصلي لابي آيپک در آمريکا هست و صهيونيسم جهاني بواسطه همين شرکت مايکروسافت بسياري کارها انجام ميدهد و يکي از قويترين مهره هاي آن ميباشد. :-)
من کاري به اينکه بيل گيتس آدم موفقي بوده يا نه نداريم چه بسا که خودم از روش اقتصاديش خوشم مياد ولي اين فقط استفاده از تجربه ديگران هست نه حمايت و تاييد اون شخص يا گروه. :shock:
جالب هست بدانيد که در سال 2001 و قبل از حمله آمريکا به عراق و درست در زماني که هنوز مساله حمله چندان مطرح نبود چند شرکت بزرگ آمريکايي از جمله مايکروسافت و هاليبرتون و لاکهيد و بوئينگ و ... همگي در يک نشست مخفيانه با سران پنتاگون و کاخ سفيد موضوع حمله به عراق و سود حاصله از اين جنگ براي هر کدام از اين شرکتها را بررسي کردند که در نهايت به طرح حمله راي مثبت دادند. :-?
حالا شما فکر ميکنيد بيل گيتس آدم خوبيه؟ کسي که دستور حمله را به عراق اگر هم نداده باشد ولي يکي از عوامل اصلي آن بود. :P
اين يارو تاکنون 30 ميليارد دلار از ثروت خود را صرف به اصطلاح کمکهاي بشر دوستانه کرده است ولي آيا ميدانيد واقعيت امر چيست؟ :-( واقعيت اين هست که اين شرکت چندين برابر اين مبلغ را بواسطه همين کمکهاي ضد بشري سود کرده است و باعث افزايش حوضه نفوذ خود در کشورهاي بدبخت و گدا گشنه شده است! :shock: هيچ ميدانستيد که موسسه به اصطلاح خيريه بيل گيتس جزو لابي آيپک هست؟ و تمام کمکهاي آن در راستاي تخريب اسلام و مسلمانان ميباشد؟! :-(

ختم کلام اينکه هيچ کس نمياد 30 ميليارد دلار پول بي زبان را صرف کمک به ديگران کند مگر هدفي داشته باشد؟ :shock:

اي مردم چشم و گوش خود را باز کنيد. :eek:

يک روزي يک جوجه کوچولو بود که در سرماي زمستون تو جنگل گم شده بود و از سردي جيک جيک ميکرد. يک گاوي داشت رد ميشد اومد دمشو بلند کرد و (ببخشيد :grin: ) و جوجه هزار تا لعنت و فحش به گاو داد و بدبخت را از کارش پشيمان کرد. بعدا يک گربه اومد و جوجه را از تو مدفوعات گاو بيرون کشيد و حسابي تر و تميز کرد و بعدا هم خوردش و يک ليوان هآب هم روش! :::P
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

سلام.
پیشرفت حق هر انسانی است وانسانی که به دونبال پیشرفت نباشه به نظر بنده انسان ضعیفی است حالا در هر شرایط و موضوعی هیچ فرقی نداره .

آقای بیل گیتس هم با پشت کار و دانش خودش به اینجا رسیده و این کار او به نظر بنده بسیار تحسین بر انگیزه اگه بازار را دستش گرفته دیگران چرا نمیتونن به ایشون برسن و بازار را از دست ایشون بگیرند ؟ :-) . ممکنه برای مثال IE ماکروسافت و یا نرم افزار دیگری مشکلاتی داشته باشه ولی من صحبت شما را قبول ندارم ولی در جای خودش هم محترم است و عقیده شماست. من هم مثل شما از IE زیاد استفاده نمیکنم ولی ..... :-)
به نظر من بهشت و جهنم رفتن به هیچ وجه به صهیونیست و یا مسلمان و یا ... بودن نیست :D
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”