ثروت بيل گيتس

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط behnaz »

farhad3614 متشکرم
من با نظر شما کاملا موافقم. ديدگاه مثبت ، پشتکار و آينده نگري اقاي بيل گيتس براي من خيلي مهم . چيزي که در دنياي ما داره رو به فراموشي ميره. متاسفانه ما ياد گرفتيم هميشه نيمه خالي ليوان رو ببينيم نه پر.
موفق باشيد. :D
وقتي به اوج ميرسي از نظر مردمي که پرواز رو نميفهمند کوچک به نظر ميرسي. اميدوارم هميشه در اوج باشيد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
تماس:

پست توسط pejman »

Saeid12345,
ايا شما دليل مستندي در مورد تهمت هايي گه ميرنيد داريد ؟
Empty spaces - what are we living for?

از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن
فردا که نیامده است فریاد مکن
برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط Stinger »

ثروتش نوش جونش.
تو دنياي تكنولوژي مرد و نامردي كاملا بي معني.اون بنده خدا داره نتيجه دسترنج خودشو ميخوره.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

اگر شما دوست داريد اينطور فکر کنيد مشکلي نيست ولي همين تفکر شما باعث مستعمره شدن کشور شده بود. :-?

آقا فرهاد از شما هم انتظار نداشتم چنين حرفي بزني! :x اصلا ميتوني تعريف دقيق صهيونيست را بگي؟ :-(
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

Saeid12345 جان اگر پست بنده را دقیقتر بخوانید عرض کردم که بهشت و جهنم رفتن, به این کلمات نیست(اشاره به صحبت شما در مورد بیل گیتس) و اینها کلماتی است که انسانها را از هم جدا میکنه. من نگفتم که همه مثل هم هستند و همه به بهشت یا جهنم میروند. اشاره من هم به صهیونیست فقط یک مثال بود که فکر میکنم با دوباره خواندن پست من متوجه آن بشید. به کلمه صهیونست در پست من اکتفا نکنید برای پیش کشیدن موضوعات دیگر . من هم از ظلم و ستم خوشم نمیاد و یک انسان هستم و مشکلات و جنایتهای که در فلسطین و جهان صورت میگیره را میدانم و از اسرائل هم متنفرم و مثل شما مسلمان هستم و ایرانی (البته باز هم میگم اینها فقط کلمه هستنند) انسان باید از درون مسلمان باشه و به قرآن و دین حقیقی اسلام و مهمدی پایبند و دارای انسانیت و عاطفه دوست عزیز..
در مورد مستعمره شدن کشور هم, دوست ندارم و قوانین هم اجازه نمیده که به سمت مطالب سیاسی برویم که بهتره همینجا این بحث تمام بشه و امیدوارم شما هم منظور من را درک کنید.

با تشکر. :razz:
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Saeid12345 نوشته شده:zector,
يک روزي يک جوجه کوچولو بود که در سرماي زمستون تو جنگل گم شده بود و از سردي جيک جيک ميکرد. يک گاوي داشت رد ميشد اومد دمشو بلند کرد و (ببخشيد :grin: ) و جوجه هزار تا لعنت و فحش به گاو داد و بدبخت را از کارش پشيمان کرد. بعدا يک گربه اومد و جوجه را از تو مدفوعات گاو بيرون کشيد و حسابي تر و تميز کرد و بعدا هم خوردش و يک ليوان هآب هم روش! :::P

سعید جان :-o

این داستان به موضوع چه ربطی داشت ولی در کل من با شما و zector کاملا موافقم :)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

Saeid12345 نوشته شده:اگر شما دوست داريد اينطور فکر کنيد مشکلي نيست ولي همين تفکر شما باعث مستعمره شدن کشور شده بود. :-?

با سلام خدمت شما

اولا
اگر ممكنه دلايل خودتونو براي من بفرستيد تا سو تفاهم ها بر طرف بشه.
اگر شما دليلي براي عرضه كردن نداريد معلوم ميشه شما به اين انسان تهمت زده ايد و شما كه از اسلام حرف مي زنيد ميدونيد كه چه قدر دراسلام تهمت زدن به يك انسان مورد نكوهش واقع شده است.
و دوما اگر ميشه بفرماييد كه اين موضوع دوم كه بيان كرديد (همين تفکر شما باعث مستعمره شدن کشور شده بود)منظورتون ازش چيه؟ :x

با توجه به اينكه آقا فرهاد فرمودن بحث رو تمومش كنيم اگر ميشه دلايل خودتون رو براي من بفرستيد.
با تشكر
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

Farhad3614,
دوست من منظور شما متوجه شدم منتهي اين واژه صهيونيست با جمله شما سازگار نبود. بعضي چيزها هستند که از اول بد بوده و هستند خواهند بود. مثل همين صهيونيسم که مصداق عيني سربازان شيطان و تنها هدف آن نابودي خدا و دين و انسانها هست! البته حدود يک قرن قبل که رهبران صهيونيست گويا دو گرونيشون افتاد متوجه شدند که خداوند نابود شدني نيست و به همين دليل اين موضوع از اهداف صهيونيسم حذف شد. :-)
اينکه چه کسي به بهشت ميرود يا جهنم هم با خداوند هست ولي صهيونيست و کمونيست که دشمنان خداوند هستند هرگز به بهشت نخواهند رفت. :D

KARIM,
اين داستان يعني اينکه هر کسي که انسان را در کثافت مي اندازد نيتش شر نيست و هر کسي که انسان را از لجن بيرون ميکشد نيتش خير نيست. :-)

sohrab_poet,
دلايل را بعدا برايت ميفرستم. :-)
تهمت زدن به دشمن اصلا عيبي ندارد بلکه ثواب هم دارد. :shock:
منظورم از تفکر هم يعني اينکه دشمن اول سعي ميکند خود را خوب نشان دهد و بعد از پشت خنجر ميزند. مثل انگليس که شاه عباس و ... فکر ميکرد دوست ايران هست ولي به محض ضعيف شدن حکومت ايران را مستعمره کرد آن هم نه با بازوي نظامي بلکه با يک قرن برنامه ريزي سياسي و فرهنگي و ... :D
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
تماس:

پست توسط pejman »

Saeid12345,
شما داريد دولت و ملت رو يكي فرض ميكنيد در صورتي كه به هيچ وجه اينطور نيست
و دليل نميشه يكي كه تو يك كشور صهيونيست متولد ميشه انسان نباشه و نتونه به بهشت بره
Empty spaces - what are we living for?

از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن
فردا که نیامده است فریاد مکن
برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های دریافتی: 196 بار
تماس:

پست توسط sohrab_poet »

Saeid12345 نوشته شده:Farhad3614,

sohrab_poet,
دلايل را بعدا برايت ميفرستم. :-)
تهمت زدن به دشمن اصلا عيبي ندارد بلکه ثواب هم دارد. :shock:
منظورم از تفکر هم يعني اينکه دشمن اول سعي ميکند خود را خوب نشان دهد و بعد از پشت خنجر ميزند. مثل انگليس که شاه عباس و ... فکر ميکرد دوست ايران هست ولي به محض ضعيف شدن حکومت ايران را مستعمره کرد آن هم نه با بازوي نظامي بلکه با يک قرن برنامه ريزي سياسي و فرهنگي و ... :D

بله
از دوستان من تو اون جلسه حضور داشتن
من شنيدم كه گيتس بزرگ(پدر بزرگ بيل گيتس) تو برنامه ريزي هاي اونا شركت داشته است.
اصلا يكي از دلايل پول دار شدن اين عمو بيل ضربه زدن به ايران بوده كه با درايت دوستان خوبي مثل سعيد عزيز اين توطئه داره به طور كامل خنثي ميشه. :-D
من فكر مي كنم بعضي از ما دلمون از نرم افزارهاي مايكروسافت پره كه اون خودش جاي بحث داره.
تصویر
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

------------------------------------------
-----------------------------------------

KIngman_62:
یه شما اخطار داده شده بود که توهین نکنید در صورت تکرار پست بدون تذکر پاک میشه
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

بنظرم به اندازه کافي در مورد ايشون بحث شد و سخن به جاهايي با فاصله چندين کيلومتري از اين اقا کشيده شد.

لطفا بيشتر رعايت نماييد.
با تشکر از دوستان
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”