من ميزم خيلي خيلي مرتبه
ارزش گذاشتن نداره
همه چيز سر جاي خودشه، از ميز شلوغ پلوغ و نامرتب خوشم نمياد
عكسيم ازش ندارم.
روي ميزتون چه خبره؟؟؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
پستهاي نامربوط به موضوع تاپيك حذف شدند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
اخرين پست Mohammad 1985 اين بود
Mohammad 1985 نوشته شده:دوستان لطفا به بحث اصلي برگرديد من ديشب شوخيم گرفته بود!من خودم بهتر از شما مي دونم که دختر ها رو نبايد زد چون اونها روح لطيفي دارن از همه هم معزرت مي خوام خواستم ببينم واکنش ديگران در مورد اينکه يک نفر اينقدر وحشيانه خواهرش رو بزنه چيه!
![]()
از اينکه از موضوع تايپيک منحرف شدم منو ببخشيد.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد