چرا این آواتار و امضاء را انتخاب کردید؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
توضیح در مورد اواتار:
این اواتار من اگر سنگ از آسمان ببارد و کل اعراب جهان دست به دست هم بدهند تا عوضش کنند عوض نخواهد شد
در یه صورت پاک خواهد شد که بنده از این انجمن اخراج شوم
آواتار من نشاندهنده ارادت خاصی است که اینجانب به آقای موسیقی ایران دارم.
ابی دوستت دارم
امضاء من : لینک سایتهایی است که می تونید به انجا مراجعه کنید و کلی حال کنید
البته اگه اهل حال باشید 
این اواتار من اگر سنگ از آسمان ببارد و کل اعراب جهان دست به دست هم بدهند تا عوضش کنند عوض نخواهد شد
در یه صورت پاک خواهد شد که بنده از این انجمن اخراج شوم
آواتار من نشاندهنده ارادت خاصی است که اینجانب به آقای موسیقی ایران دارم.
ابی دوستت دارم
امضاء من : لینک سایتهایی است که می تونید به انجا مراجعه کنید و کلی حال کنید
البته اگه اهل حال باشید 
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
آواتارم به خاطر علاقه شدیدی که به این شخصیته کارتونی دارم آخه خیلی خله و این منو یاد خودم می ندازه ( منظورم از خولی بی کله بودنه ) البته یکی دیگه از دلایلش هم کامپیوتر خفنی بود که در آزمایشگاهش داشت به نظر یه چیزی بالاتر از ابر رایانه بود .
امضام هم ........... بلا خره باید یه چیزی می نوشتم

امضام هم ........... بلا خره باید یه چیزی می نوشتم

زندگی جز عبادت خدا هیچ نیست .
عشق به همدیگر نگاه کردن نیست ء عشق باهم به یک نقطه نگاه کردن است.
عشق به همدیگر نگاه کردن نیست ء عشق باهم به یک نقطه نگاه کردن است.

- تماس:
DjBoMBoX نوشته شده:به نظر من بهترین آواتار برای یک شخص عکس خودش می تونه باشه که منم عکس خودم قرار دادم.امضامم آدرس وبلاگم هستش.
دوست عزیز
من با شما موافقم ولی همه رو نباید مثل خودتان ببینید.آدم بی ادب زیاده.من خودم عکسمو گذاشتم.روزی نبود که چه تو یاهو مسنجر و چه در همین سایت پی ام های رکیک دریافت نکنم

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
داریوش عزیز هم که دیگه نیاز به معرفی من نداره ایشون با داشتن افکاری مثل آزادی انسان وآزاد خلق شدن اون وراه اندازی بنیاد آینه(که برنامه ی اون از تلویزیون امید ایران پخش میشه) باعث شده که من آواتارم رو تا مدتی که در این سایت دوست داشتنی در خدمت دوستان هستم عوض نکنم
. درخصوص امضا هم بستگی به شرایط روحی من داره یعنی این که اون امضایی رو که دوستان میخوانند به نحوی بیانگر شرایط روحی مخلص شما هست

. درخصوص امضا هم بستگی به شرایط روحی من داره یعنی این که اون امضایی رو که دوستان میخوانند به نحوی بیانگر شرایط روحی مخلص شما هست

- تماس:
Sardar نوشته شده:KARIM, جانتوضیح در مورد اواتار:
این اواتار من اگر سنگ از آسمان ببارد و کل اعراب جهان دست به دست هم بدهند تا عوضش کنند عوض نخواهد شد در یه صورت پاک خواهد شد که بنده از این انجمن اخراج شوم
نه نيازي به بارش سنگ و نه به اعراب خودت عوضش مي کني![]()
این تو بمیری از اون تو بمیریها نیست

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
KARIM نوشته شده:DjBoMBoX نوشته شده:به نظر من بهترین آواتار برای یک شخص عکس خودش می تونه باشه که منم عکس خودم قرار دادم.امضامم آدرس وبلاگم هستش.
دوست عزیز
من با شما موافقم ولی همه رو نباید مثل خودتان ببینید.آدم بی ادب زیاده.من خودم عکسمو گذاشتم.روزی نبود که چه تو یاهو مسنجر و چه در همین سایت پی ام های رکیک دریافت نکنم
حالا شما این دفعه بزار هرکی چیزی گفت به خودم بگو تا گازش بکنم
تو کارتو بکن.به بقیه چیکار داری.هرچی می خوان بگن.حالا بگو ببینم چی میگفتن؟

- تماس:
DjBoMBoX نوشته شده:KARIM نوشته شده:DjBoMBoX نوشته شده:به نظر من بهترین آواتار برای یک شخص عکس خودش می تونه باشه که منم عکس خودم قرار دادم.امضامم آدرس وبلاگم هستش.
دوست عزیز
حالا شما این دفعه بزار هرکی چیزی گفت به خودم بگو تا گازش بکنم![]()
تو کارتو بکن.به بقیه چیکار داری.هرچی می خوان بگن.حالا بگو ببینم چی میگفتن؟
عزیز تو پی ام برات میگم