سلام دوستان.من یه مشکل امنیتی پیدا کردم یکی منو هک کرده و میخواد از کامپیوترم سو استفاده کنه.البته یکی از دوستان گفتن ویندوز عوض کنم تا مشکلم حل بشه ولی نشد.راستش دو سه روز پیش دیدم ایکون فایلهای تصویری عوض شده بدون هیچ دلیلی و به شکلی در امده که خیلی عجیبه تازه اصلا نمیشه عوضش کرد
[External Link Removed for Guests]
بعلاوه فایر وال مک افی یکسره الارم میده و میگه یکی میخواسته به کامپیوترم نفوذ کنه
سیستمم خیلی کند شده با 1.5لهل ram و cpu 3.intel 478 به اندازه نصف قدرتشم کارای نداره.
از دوستای خوبم میخوام منو راهنمایی کنن چیکار کنم تا از دست این مشکل راحت شم.ممنون
مشکل امنيتي شديد لطفا کمک
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
مشکل امنيتي شديد لطفا کمک
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
ghadami2005 جان ببخشيد پست شما را نديدم
سيستم شما به احتمال قوي به Spyware آلوده شده, بهترين برنامه در ضمينه حذف اين سري ويروسها برنامه XoftSpySE429_223هستش و بعد از سکن کردن با این برنامه با آنتی ویروس ترجیحا Bitdefender سیستم را چک کنید و بعد از چک کردن کامل اقدام به تعویض ویندوز نمایید.
بعد از نصب و اجرای برنامه آن را Update کنید
موفق باشید.

سيستم شما به احتمال قوي به Spyware آلوده شده, بهترين برنامه در ضمينه حذف اين سري ويروسها برنامه XoftSpySE429_223هستش و بعد از سکن کردن با این برنامه با آنتی ویروس ترجیحا Bitdefender سیستم را چک کنید و بعد از چک کردن کامل اقدام به تعویض ویندوز نمایید.
بعد از نصب و اجرای برنامه آن را Update کنید

موفق باشید.
- محل اقامت: تبریز
- سپاسهای ارسالی: 1772 بار
- سپاسهای دریافتی: 846 بار
Re: مشکل امنيتي شديد لطفا کمک
به هر حال اثرات امضای ویروس تا ابد روی هارد دیسک میمونه
متاسفانه
اگه هارد چند تا پارتیشین داره با نصب ویندوز روی درایوی بغیر از ویندوز اصلی
میشه مشکلات ویندوز قدیمی رو براحتی حل کرد
واسه مواقع ضروری هم خوبه..داشتن چند نوع ویندوز رو سیستم
متاسفانه
اگه هارد چند تا پارتیشین داره با نصب ویندوز روی درایوی بغیر از ویندوز اصلی
میشه مشکلات ویندوز قدیمی رو براحتی حل کرد
واسه مواقع ضروری هم خوبه..داشتن چند نوع ویندوز رو سیستم
خدا یاور بنده اش هست~ تا وقتی که بنده یاور برادرش باشه
- سپاسهای ارسالی: 89 بار
- سپاسهای دریافتی: 153 بار
بدافزار با توجه به این که می گویید اثراتش روی هارد باقی مانده، اگر فایلها بکاپ و پشتیبان گرفته اید، می توانید آن هاردیسک را فرمت تراز پایین با سطح پایه ( Low Level Format) کنید. نرم افزار های مخصوص هستند. جسوجو بزنید کلمه کلید ذکر شده را.
این فرمت ساختار فرمت بندی به سطح کارخانه هارد می آورد اغلب مشکلات بدسکتور نرم افزاری و خرابی ناشی از بدافزار از بین می رود.
HDD LLF Low Level Format Tool
این فرمت ساختار فرمت بندی به سطح کارخانه هارد می آورد اغلب مشکلات بدسکتور نرم افزاری و خرابی ناشی از بدافزار از بین می رود.
HDD LLF Low Level Format Tool
با سلام و تشکر از لطف و از همه حلالیت میخواهم اگر ناخواسته موجب مزاحمتی شدم با مطالبم. نیت خیر بود و هیچ قصد بدی نبود. اوضاع روحی و احوتالات شخصی ام نامساعد است. باز در خواست مکررم تکرار میکنم از مدیریت سایت که میخواهم اکانت و تمام مطالب و کامنتهایم پاک نمایم.
- سپاسهای ارسالی: 89 بار
- سپاسهای دریافتی: 153 بار
هشدار!: با انجام Low Level Format اغلب دیگر فایل ها قابل بازیابی نیست.
با سلام و تشکر از لطف و از همه حلالیت میخواهم اگر ناخواسته موجب مزاحمتی شدم با مطالبم. نیت خیر بود و هیچ قصد بدی نبود. اوضاع روحی و احوتالات شخصی ام نامساعد است. باز در خواست مکررم تکرار میکنم از مدیریت سایت که میخواهم اکانت و تمام مطالب و کامنتهایم پاک نمایم.
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12099 بار
- تماس:
این پست برای بهمن ماه 1385 هست ! و اون سیستمی که مشکل داشته الان احتمالا مدتهاست که به خاطره ها پیوسته !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون