کدام دانشگاه برم بهتر هست

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Reza-2006 »

دوست خوب - شما هر دانشگاهی که برید - اگر واقعا به فکر درس باشید و آینده خودتون را هم بر مبنای ارتقاء از سمت درس برنامه ریزی کنید - یقینا با کمی تلاش موفق خواهید شد . شاید سخت باشه و در اوایل راه هم دلزده بشید - اما با پشتکار موفقیت دور از دسترس نیست .

با اینکه به نظر دوستان احترام می ذارم ولی باید اذعان کنم که کمی راهنمایی ها خالی از اعتبار هستند . یا حداقل به روز نیستند .
اگر دوستان صحبتهای چندروز پیش وزیر علوم را گوش کرده بودند به حتم یقین دانشگاه آزاد را یک گزینه بسیار مناسب معرفی می کردند .

البته تمامی واحدها نه ولی واحدهای اصلی شهرهای بزرگ بدون شک رقیب سرسخت دانشگاههای معتبر دولتی هستند .
و اصلا به خاطر همین رقابت - ارتقاء کیفی معلومات کشور بیشتر به چشم می آد .

دوستان خوب و عزیز من اگر کمی بیشتر در کوران کارهای اجرایی و هدف گذاری بودند - می دونستند که میزان اشتغال و رضایت مندی از فارغ التحصیلان آزاد خیلی بیشتر از دولتی هست . یک نکته را هم اشاره کنم :
برخلاف تصور اشتباه جامعه - دانشگاه آزاد محل تحصیل افراد پولدار نیست - بلکه این قشر فقط 10 درصد دانشجویان را تشکیل می دهند .
اکثریت دانشجویان آزاد - از قشر متوسط جامعه هستند ! ( اگر همه مرفه بودند - مثل بقیه - کلاسهای میلیونی می رفتند و به راحتی در دولتی قبول می شدند . )

من خودم لیسانسم را در آزاد گرفتم . ولی فوق لیسانسمو در بهترین و معتبرترین دانشگاه دولتی گرفتم . دروغ نمی گم ! ولی در سر کلاسهای فوق من و چندتن از دوستانم که با هم قبول شده بودیم - خیلی اکتیوتر از سایر قبول شدگان بودیم . ( معدل فارغ التحصیلی ما هم همین نکته را اذعان می کرد . )
اینو برای این گفتم که به شما یادآور بشم که بدون شک واحدهای معتبر دانشگاه آزاد - هیچ کسری معلوماتی با واحدهای معتبر دولتی ندارند .

از لحاظ مدرک هم نگران نباشید . خودم در خارج از کشور اقدام کردم و اون موقع هم تصور اشتباه داشتم - ولی با تعجب زیاد مدرک دانشگاه آزاد را در لیست معتبرترین دانشگاهها دیدم .
این مطالبو گفتم - چون اعتقاد دارم که اگر راهنمایی نکنیم بهتر از اینه که غلط و به اشتباه راهنمایی کنیم :-o

قصد جسارت به سایر عزیزان را هم نداشتم . و معتقدم که خواستن توانستن هست .
شما در هر دانشگاهی که وارد بشید - باید اصول حرفه ای درس خواندن و واحد گرفتن را یاد بگیرید . من خودم تا سال آخر دوره لیسانس این مطلب را اهمیت نمی دادم . ولی اشراف به این مسئله خیلی به شما کمک خواهد کرد ! ضمنا اکثریت دانشگاههای ایران دارای مدرک معتبرند . شما باید که میزان توان خودتون را مد نظر بگیرید و متناسب با اون تصمیم بگیرید .

بهر حال انشاءالله که در رشته دلخواهتان قبول شوید و دوران دانشجویی موفقی را هم سپری کنید .
[External Link Removed for Guests]
Fast Poster
Fast Poster

پست توسط g »

ببخشید این حرف رو میزنم
تا وقتی چیزی امتحان نکرئین یا ندیدین حرفش و اظهار نظر نکنین

من دارم کارشناسی دانشگاه آزاد کرمان میخونم
تنها مشکل دانشگاه آزاد پوله وگر نه هیچ کم و کسری نسبت با دانشگاه باهنر نداره استادها یکین درسها یکین ولی اینجا پدرم رو در اوردن یه 1 نمره تا حالا هیچ استادی بهم نداده
آزاد یری خیلی بهتره
قند ترش
New Member

Re: کدام دانشگاه برم بهتر هست

پست توسط Sajad_yz7993215 »

سلام اره منم این مشکل رو دارم الان برای لیسانس باید انتخاب کنم خودم میخوام یه جای دور برم که چیز های جدید ببینم اما تنهام رفیقامم میخوان برن کرمان نزدیک خودمونه ولی من میخوام یه جا برم که هم درس بخونم هم بگردم
ولی خداوکیلی اگه یه نفر پایه ام بود باهام میومد میزدم یه شهر دیگه
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”