با اینکه به نظر دوستان احترام می ذارم ولی باید اذعان کنم که کمی راهنمایی ها خالی از اعتبار هستند . یا حداقل به روز نیستند .
اگر دوستان صحبتهای چندروز پیش وزیر علوم را گوش کرده بودند به حتم یقین دانشگاه آزاد را یک گزینه بسیار مناسب معرفی می کردند .
البته تمامی واحدها نه ولی واحدهای اصلی شهرهای بزرگ بدون شک رقیب سرسخت دانشگاههای معتبر دولتی هستند .
و اصلا به خاطر همین رقابت - ارتقاء کیفی معلومات کشور بیشتر به چشم می آد .
دوستان خوب و عزیز من اگر کمی بیشتر در کوران کارهای اجرایی و هدف گذاری بودند - می دونستند که میزان اشتغال و رضایت مندی از فارغ التحصیلان آزاد خیلی بیشتر از دولتی هست . یک نکته را هم اشاره کنم :
برخلاف تصور اشتباه جامعه - دانشگاه آزاد محل تحصیل افراد پولدار نیست - بلکه این قشر فقط 10 درصد دانشجویان را تشکیل می دهند .
اکثریت دانشجویان آزاد - از قشر متوسط جامعه هستند ! ( اگر همه مرفه بودند - مثل بقیه - کلاسهای میلیونی می رفتند و به راحتی در دولتی قبول می شدند . )
من خودم لیسانسم را در آزاد گرفتم . ولی فوق لیسانسمو در بهترین و معتبرترین دانشگاه دولتی گرفتم . دروغ نمی گم ! ولی در سر کلاسهای فوق من و چندتن از دوستانم که با هم قبول شده بودیم - خیلی اکتیوتر از سایر قبول شدگان بودیم . ( معدل فارغ التحصیلی ما هم همین نکته را اذعان می کرد . )
اینو برای این گفتم که به شما یادآور بشم که بدون شک واحدهای معتبر دانشگاه آزاد - هیچ کسری معلوماتی با واحدهای معتبر دولتی ندارند .
از لحاظ مدرک هم نگران نباشید . خودم در خارج از کشور اقدام کردم و اون موقع هم تصور اشتباه داشتم - ولی با تعجب زیاد مدرک دانشگاه آزاد را در لیست معتبرترین دانشگاهها دیدم .
این مطالبو گفتم - چون اعتقاد دارم که اگر راهنمایی نکنیم بهتر از اینه که غلط و به اشتباه راهنمایی کنیم

قصد جسارت به سایر عزیزان را هم نداشتم . و معتقدم که خواستن توانستن هست .
شما در هر دانشگاهی که وارد بشید - باید اصول حرفه ای درس خواندن و واحد گرفتن را یاد بگیرید . من خودم تا سال آخر دوره لیسانس این مطلب را اهمیت نمی دادم . ولی اشراف به این مسئله خیلی به شما کمک خواهد کرد ! ضمنا اکثریت دانشگاههای ایران دارای مدرک معتبرند . شما باید که میزان توان خودتون را مد نظر بگیرید و متناسب با اون تصمیم بگیرید .
بهر حال انشاءالله که در رشته دلخواهتان قبول شوید و دوران دانشجویی موفقی را هم سپری کنید .