مشکل

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

مشکل

پست توسط ghadami2005 »

سلام دوستان.اول از اقا فرهاد عزیز بابت برنامه عالی که معرفی کردن تشکر میکنم.من بعد از اینکه برنامه رو گرفتم(xoftspy) در جا اپدیتش کردم.بعد یه بار اسکن کردم چنتا ریجستری الوده با یه فایل که الوده به worm شده بود پیدا کرد.بعد از این سریعا ویندوزمو عوض کردم.ولی دیروز که سیستمو اسکن کردم.دوباره 25تا ریجستری الوده به keylogger و یه فایل الوده به key logger پیدا کرد .راستش نمیدونم چیکار کنم.بیشتر از پورتtcp445میخواد وارد بشه.بعدشم اینکه ip کم تغییر میکنه و بیشتر با ip 192.168.0.9 میاد . :?
[External Link Removed for Guests]

اگه میشه یه راه حل اساسی به ما بگین.ممنون
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ghadami2005 جان
تمام برنامه‌هايي که به نوعي Spy هستن دير يا زود توسط آنتي ويروسها و سيستمهاي امنيتي کشف مي‌شوند، پس اين موضوع چندان عجيب نيست :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator

پست توسط ghadami2005 »

سلام اقا مهدي.فقط اگه ميشه بگين keylogger چه نوع ويروسي هست.و براي چي استفاده ميشه. :-(
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Old Moderator
Old Moderator

پست توسط ghadami2005 »

ببخشيد که پست اضافه ميزنم من منظورم از پست اول ادامه داشتن مشکل امنيتي من هستhttp://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=20608
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ghadami2005 جان
Keyloger ها همونطور که از نام اون پيدا هست، تمام کليدهايي که زده مي‌شه ثبت شده و به روشهاي مختلف براي جايي ارسال ميشه، مثلا در انواع پيشرفته تر اونها حتي بعضا از محيط کار عکسبرداري مي‌کنند و يا حرکات ماورس و ... رو هم ثبت مي‌کنند

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
اخراج شده
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط ms »

Mahdi1944, جان

یه لینک از این برنامه می دهید به ما :L:L
امروز که محتاج توام جاي تو خاليست
فردا که مي آيي به سراغم نفسي نيست
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ms از چه برنامه‌اي؟ :?
KeyLoger؟ در اين صورت اگر به قوانين دقيت کنيد قزار دادن اينگونه لينکها در انجمن مجاز نيست
با جستجوي اين عبارت در گوگل به راحتي مي‌تونيد برنامه‌هايي در اين زمينه پيدا کنيد، اگر پيدا نکرديد در PM درخواست کنيد تا ارسال کنم

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”