سلام دوستان.اول از اقا فرهاد عزیز بابت برنامه عالی که معرفی کردن تشکر میکنم.من بعد از اینکه برنامه رو گرفتم(xoftspy) در جا اپدیتش کردم.بعد یه بار اسکن کردم چنتا ریجستری الوده با یه فایل که الوده به worm شده بود پیدا کرد.بعد از این سریعا ویندوزمو عوض کردم.ولی دیروز که سیستمو اسکن کردم.دوباره 25تا ریجستری الوده به keylogger و یه فایل الوده به key logger پیدا کرد .راستش نمیدونم چیکار کنم.بیشتر از پورتtcp445میخواد وارد بشه.بعدشم اینکه ip کم تغییر میکنه و بیشتر با ip 192.168.0.9 میاد . [External Link Removed for Guests]
اگه میشه یه راه حل اساسی به ما بگین.ممنون
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
ghadami2005 جان
Keyloger ها همونطور که از نام اون پيدا هست، تمام کليدهايي که زده ميشه ثبت شده و به روشهاي مختلف براي جايي ارسال ميشه، مثلا در انواع پيشرفته تر اونها حتي بعضا از محيط کار عکسبرداري ميکنند و يا حرکات ماورس و ... رو هم ثبت ميکنند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
ms از چه برنامهاي؟ KeyLoger؟ در اين صورت اگر به قوانين دقيت کنيد قزار دادن اينگونه لينکها در انجمن مجاز نيست
با جستجوي اين عبارت در گوگل به راحتي ميتونيد برنامههايي در اين زمينه پيدا کنيد، اگر پيدا نکرديد در PM درخواست کنيد تا ارسال کنم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد