زود قضاوت نکنید....!! اول بخونید بعد...
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
زود قضاوت نکنید....!! اول بخونید بعد...
-- اگر شما زن حامله اى را بشنا سيد كه در حال حاضر هشت تا بچه ى كور و كچل دارد ، آيا موافق هستيد كه اين خانم حامله سقط جنين بكند تا يك نفر ديگر به كور و كچل هاى اين دنياى لعنتى اضافه نشود ؟
اين را هم بگويم كه : از هشت تا كور و كچل هاى اين عليامخدره ى محترمه ! ، سه تا شان كر و لال ، دو تا شان نا بينا ، يكى شان عقب افتاده ى ذهنى است و خود عليا مخدره هم به بيمارى سيفليس مزمن مبتلاست ! به نظر شما آيا اين خانم حامله ، بايد سقط جنين كند ؟؟
بجاى اينكه به اين پرسش ، تر و فرز ، پاسخ بدهيد ، اجازه بفرماييد سئوال دوم را مطرح كنم .
2-- فرض بفرماييد حالا موقع انتخابات است و شما بايد از ميان سه كانديداى رياست جمهورى ، يكى را انتخاب كنيد . شما كداميك از اين سه كانديدا را انتخاب خواهيد كرد ؟
الف -- كانديداى اولى ، با سياستمداران و سياست بازان حقه باز و بد كاره و لجاره و مفتخور و بد نام ، بده بستان دارد و اهل فال بينى و پيشگويى و استخاره و اين نوع مزخرفات است . روزى هشت تا ده ليوان مارتينى مى خورد ، سيگار برگ دود مى كند و دو تا فاسق لگورى هم دارد .
ب --- كانديداى دومى ، تا لنگ ظهر مى خوابد . ترياك مى كشد . و هر شامگاه نيم بطر ويسكى را روانه ى خندق بلا مى كند .
ج --- كانديداى سوم ، يك قهرمان جنگ است ، گوشت نمى خورد ، سيگار نمى كشد ، گاهگدارى يك ليوان آبجو مى نوشد ، و اهل زن بازى و حقه بازى هاى ديگر هم نيست .
شما كداميك از اين سه نفر را روانه ى كاخ رياست جمهورى خواهيد كرد ؟؟
لطفا نخست تصميم تان را بگيريد ، بعدا به پاسخ اين پرسش ها توجه فرماييد .
........
و اما پاسخ پرسش ها :
1 -- كانديداى اولى فرانكلين روزولت است .
2 -- كانديداى دومى وينستون چرچيل است .
و كانديداى سومى ، آدولف هيتلر !!
و اما پاسخ به پرسش نخست :
اگر شما به سئوال مربوط به آن عليا مخدره حامله پاسخ مثبت داده ايد ، از تولد بتهوون جلوگيرى كرده ايد !!
اين را هم بگويم كه : از هشت تا كور و كچل هاى اين عليامخدره ى محترمه ! ، سه تا شان كر و لال ، دو تا شان نا بينا ، يكى شان عقب افتاده ى ذهنى است و خود عليا مخدره هم به بيمارى سيفليس مزمن مبتلاست ! به نظر شما آيا اين خانم حامله ، بايد سقط جنين كند ؟؟
بجاى اينكه به اين پرسش ، تر و فرز ، پاسخ بدهيد ، اجازه بفرماييد سئوال دوم را مطرح كنم .
2-- فرض بفرماييد حالا موقع انتخابات است و شما بايد از ميان سه كانديداى رياست جمهورى ، يكى را انتخاب كنيد . شما كداميك از اين سه كانديدا را انتخاب خواهيد كرد ؟
الف -- كانديداى اولى ، با سياستمداران و سياست بازان حقه باز و بد كاره و لجاره و مفتخور و بد نام ، بده بستان دارد و اهل فال بينى و پيشگويى و استخاره و اين نوع مزخرفات است . روزى هشت تا ده ليوان مارتينى مى خورد ، سيگار برگ دود مى كند و دو تا فاسق لگورى هم دارد .
ب --- كانديداى دومى ، تا لنگ ظهر مى خوابد . ترياك مى كشد . و هر شامگاه نيم بطر ويسكى را روانه ى خندق بلا مى كند .
ج --- كانديداى سوم ، يك قهرمان جنگ است ، گوشت نمى خورد ، سيگار نمى كشد ، گاهگدارى يك ليوان آبجو مى نوشد ، و اهل زن بازى و حقه بازى هاى ديگر هم نيست .
شما كداميك از اين سه نفر را روانه ى كاخ رياست جمهورى خواهيد كرد ؟؟
لطفا نخست تصميم تان را بگيريد ، بعدا به پاسخ اين پرسش ها توجه فرماييد .
........
و اما پاسخ پرسش ها :
1 -- كانديداى اولى فرانكلين روزولت است .
2 -- كانديداى دومى وينستون چرچيل است .
و كانديداى سومى ، آدولف هيتلر !!
و اما پاسخ به پرسش نخست :
اگر شما به سئوال مربوط به آن عليا مخدره حامله پاسخ مثبت داده ايد ، از تولد بتهوون جلوگيرى كرده ايد !!

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
rasel,
چه بتهوون و یا هر شخص دیگری که میخواهد باشد ، اجازه سقط جنین وجود ندارد ، هر انسانی حق دارد که زندگی کند و از ان بهره برد ، مگر یک فرد نابینا و یا کر و... حق زندگی ندارند ؟ و ایا غیر از این است که حکمت خداوند باید همیشه غالب بر داوریهای کوته بین یک انسان باشد ؟ که فکر میکند با نبود این فرزند کور زندگی برایش سهل میشود !! چه بسا بسیاری از همین افراد باشند که به مراتب از نظر قرب به درگاه حق و موفقیت در زندگی از یک شخص سالم از درجه بالاتری بخوردار باشند. کمااینکه نمونه های بسیار هم در این رابطه موجود است...
البته من نمیدانم شما این مقاله را از کجا نقل میکنید اما هر چه باشد بنظر میاید که کار زیادی روی ان انجام شده است ، مثلا همین مورد :
دقیقا در زمانیکه شما به نقطه اوج مطلب و جایی که میخواهید هر چه زودتر به نتیجه دست یابید ، میرسید این نکته ظریف را مطرح کرده که شاید به چشم هم نیاد اما در ضمیر ناخوداگاه اثر خود را میگذارد :
بعد که جواب را مشخص میکند شما میبینید جواب مورد «الف» روزولت بود ، اخه روزلولت کسی بوده که اهل استخاره باشه ؟!!!!
پس چرا استخاره بین اون موارد گنجانده شده ؟ ایا سهوی بوده ؟ یا قصدی در کار بوده ؟ یا منظور خاصی داشته و ما نمیدونیم !
موفق باشید
چه بتهوون و یا هر شخص دیگری که میخواهد باشد ، اجازه سقط جنین وجود ندارد ، هر انسانی حق دارد که زندگی کند و از ان بهره برد ، مگر یک فرد نابینا و یا کر و... حق زندگی ندارند ؟ و ایا غیر از این است که حکمت خداوند باید همیشه غالب بر داوریهای کوته بین یک انسان باشد ؟ که فکر میکند با نبود این فرزند کور زندگی برایش سهل میشود !! چه بسا بسیاری از همین افراد باشند که به مراتب از نظر قرب به درگاه حق و موفقیت در زندگی از یک شخص سالم از درجه بالاتری بخوردار باشند. کمااینکه نمونه های بسیار هم در این رابطه موجود است...
البته من نمیدانم شما این مقاله را از کجا نقل میکنید اما هر چه باشد بنظر میاید که کار زیادی روی ان انجام شده است ، مثلا همین مورد :
دقیقا در زمانیکه شما به نقطه اوج مطلب و جایی که میخواهید هر چه زودتر به نتیجه دست یابید ، میرسید این نکته ظریف را مطرح کرده که شاید به چشم هم نیاد اما در ضمیر ناخوداگاه اثر خود را میگذارد :
اهل فال بينى و پيشگويى و استخاره و اين نوع مزخرفات است...
بعد که جواب را مشخص میکند شما میبینید جواب مورد «الف» روزولت بود ، اخه روزلولت کسی بوده که اهل استخاره باشه ؟!!!!
پس چرا استخاره بین اون موارد گنجانده شده ؟ ایا سهوی بوده ؟ یا قصدی در کار بوده ؟ یا منظور خاصی داشته و ما نمیدونیم !
موفق باشید

- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
Mohsen1001, خان و farhadno, خان شايد اين بنده خدا منظورش استخاره با قرآن نبوده
اخه من يبار شنيدم که اين فال گير ها و رمال ها هم يه چيزي دارن که بهش ميگن استخاره و اصلا به قرآن ربطي نداره
اخه این چه برخوردیه با این بنده خدا دارید این بنده خدا تازه پست 20 امش هست خودتون رو بزاردی جای ایشون که ورداشته یه مطلب به این قشنگی اورده اما شما دارید باهاش اینطوری برخورد میکنید چه حالی به شما دست میده؟!؟!
يه فرصت به ابن بنده خدا بديد تا توجيه کنه بعد بريزيد سرش
در کلrasel, جان مطلب خیلی جالبی بود
اخه من يبار شنيدم که اين فال گير ها و رمال ها هم يه چيزي دارن که بهش ميگن استخاره و اصلا به قرآن ربطي نداره
اخه این چه برخوردیه با این بنده خدا دارید این بنده خدا تازه پست 20 امش هست خودتون رو بزاردی جای ایشون که ورداشته یه مطلب به این قشنگی اورده اما شما دارید باهاش اینطوری برخورد میکنید چه حالی به شما دست میده؟!؟!
يه فرصت به ابن بنده خدا بديد تا توجيه کنه بعد بريزيد سرش
در کلrasel, جان مطلب خیلی جالبی بود
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
-

- محل اقامت: testwow_com
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
- تماس:
torabi89, عزيز..
اگر شما ميگيد كه مقصر منم شايد باشم ولي اين رو هم بگم من از حرفي كه زدم ناراحت نيستم چون ايشون در مطلبشون توضيح نداده بود و اين كلمه حالت دو طرفه پيدا كرد و اگر شما مطلب بنده رو دوباره بخونيد من به ايشون گفتم كه دليليش رو بيان كنه ...
من به ايشون بي احترامي كه نكردم
فقط گفتم كه اين كلمه رو توضيح بده فقط همين ..
البته من تا حدودي حق رو به آقا مهدي ميدم و حرف هاي ايشون رو تاييد ميكنم .
چون هر انساني حق زندگي داره حتي اگر كور ، كچل و يا هرچيز ديگه اي كه rasel, گفت.
چون ما در اين دنيا حق اينو نداريم كه تصميم بگيريم ،كي زنده باشه و كي نباشه تنها كسي كه اين حق رو داره كه براي مرگ و زندگي ما انسانها تصميم بگيره خداست
اگه حرف منو تاييد نميكنيد و با حرفهاي ايشون موافقيد توضيح بديد تا من هم متوجه بشم كه شايد اشتباه ميكنم ....
اگر شما ميگيد كه مقصر منم شايد باشم ولي اين رو هم بگم من از حرفي كه زدم ناراحت نيستم چون ايشون در مطلبشون توضيح نداده بود و اين كلمه حالت دو طرفه پيدا كرد و اگر شما مطلب بنده رو دوباره بخونيد من به ايشون گفتم كه دليليش رو بيان كنه ...
من به ايشون بي احترامي كه نكردم
فقط گفتم كه اين كلمه رو توضيح بده فقط همين ..
البته من تا حدودي حق رو به آقا مهدي ميدم و حرف هاي ايشون رو تاييد ميكنم .
چون هر انساني حق زندگي داره حتي اگر كور ، كچل و يا هرچيز ديگه اي كه rasel, گفت.
چون ما در اين دنيا حق اينو نداريم كه تصميم بگيريم ،كي زنده باشه و كي نباشه تنها كسي كه اين حق رو داره كه براي مرگ و زندگي ما انسانها تصميم بگيره خداست
اگه حرف منو تاييد نميكنيد و با حرفهاي ايشون موافقيد توضيح بديد تا من هم متوجه بشم كه شايد اشتباه ميكنم ....

فقط با پرداخت 5000 تومان صاحب سايت شويد

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
rasel, درمورد اون خانومي كه حامله هست بايد بگم كه هيچ كس حق دخالت در كار خدانود رو نداره و سقط جنين به جز در مواردي گناه كبيره محسوب ميشه و هم رديف با قتل نفس هست ، در مورد استخاره هم لطف كنيد واضح تر بگيد كه منظورتون چيه ، در مورد آدلف هيتلر يه چيزي رو جا انداختين ، اينكه ، مستكبر و آدم ( آدم كه نميشه گفت ) حيوان خونآشامي بود ، اگه مجبور بودم راي بدم راي سفيد مي انداختم
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي

- محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 339 بار
هلن کلر هم کور و کر و لال بود
خدا ممکنه يه سري چيزها را از ادم بگيره ولي عوضش خيلي چيزها رو بهش ميده
شايد موفقيت هاي يه ادم کور کچل و لال بيشتر از صد تا خوشکل و خوشتيپ باشه
خدا ممکنه يه سري چيزها را از ادم بگيره ولي عوضش خيلي چيزها رو بهش ميده
شايد موفقيت هاي يه ادم کور کچل و لال بيشتر از صد تا خوشکل و خوشتيپ باشه
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
rasel,
در مورد سوال اول بايد بگويم که ما حق تصميم گيري نداريم و سقط جنين هم همان قتل عمد هست و فقط در شرايطي که اثبات شود جنين بايد سقط شود اين امر اشکال شرعي ندارد هر چند باز هم عملي مکروه است. بهتر است اون خانم فرضي از اول حواسش را جمع ميکرد و به قول معروف هر کي خربزه بخره پاي لزرش هم بايد بنشيند.
و اما درباره سوال دوم جواب من پيشواي بزرگ آدولف هيتلر است کسي که تاريخ به او وفا نکرد همچنان که به ديگر مغلوبان جنگها وفا نکرد و هميشه مردمان نادان پيروز را خوب و مغلوب را بد ميدانند! هيتلر فقط براي کشورش جنگيد و اينقدر عرضه داشت که وقتي ديد شکست خورده است خود کشي کند در حالي که اگر اين بلا سر استالين يا چرچيل يا روزولت و ... ميافتاد کفشهاي دشمن را ليس ميزدند تا به آنها ترحم شود!

در مورد سوال اول بايد بگويم که ما حق تصميم گيري نداريم و سقط جنين هم همان قتل عمد هست و فقط در شرايطي که اثبات شود جنين بايد سقط شود اين امر اشکال شرعي ندارد هر چند باز هم عملي مکروه است. بهتر است اون خانم فرضي از اول حواسش را جمع ميکرد و به قول معروف هر کي خربزه بخره پاي لزرش هم بايد بنشيند.
و اما درباره سوال دوم جواب من پيشواي بزرگ آدولف هيتلر است کسي که تاريخ به او وفا نکرد همچنان که به ديگر مغلوبان جنگها وفا نکرد و هميشه مردمان نادان پيروز را خوب و مغلوب را بد ميدانند! هيتلر فقط براي کشورش جنگيد و اينقدر عرضه داشت که وقتي ديد شکست خورده است خود کشي کند در حالي که اگر اين بلا سر استالين يا چرچيل يا روزولت و ... ميافتاد کفشهاي دشمن را ليس ميزدند تا به آنها ترحم شود!

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
در مورد سوال اول اصلا جوابي نداشتم چون انتظار داشتم با توجه به دانش فعلي وقتي فردي متوجه معلوليت فرزند اول مي شود در مورد فرزند دوم قبل از حاملگي بايد با پزشک مشورت مي کرد که به 8 تا نرسد.
(نه سقط جنين بلکه مشورت پزشکي قبل از حاملگي)
در مورد سوال دوم
به کانديداي اولي که به هيچ وجه با اون سابقه راي نمي دهم.
کانديداي دوم چون ترياک مي کشد به او هم راي نمي دهم.
کانديداي سوم هم چون آبجو مي نوشد به او هم راي نمي دهم.
(نه سقط جنين بلکه مشورت پزشکي قبل از حاملگي)
در مورد سوال دوم
به کانديداي اولي که به هيچ وجه با اون سابقه راي نمي دهم.
کانديداي دوم چون ترياک مي کشد به او هم راي نمي دهم.
کانديداي سوم هم چون آبجو مي نوشد به او هم راي نمي دهم.
هیهات منا الذلة