torabi89 محترم
لطفاً همیشه فقط از جانب خودتون صحبت کنید نه شخص دیگه !
در پست من اگر شما بی احترامی دیدید مطرح کنید اونوقت حق را به شما میدهم تمام روی سخن من با نویسنده این مقاله
بود حالا هر کسی میخواد باشه.
اما در مورد لفظ استخاره بکار برده شده در این متن به هر حال در زمان حال اگر فردی از واژه استخاره استفاده کنه و اون رو بکار ببره تمام یا اکثر اذهان به سوی استخاره با قران متبادر میشه نه با کتب خرافی ، پس باز هم بهتر بود اگر قرار است مقاله برای ما مطرح شود بجای استخاره از واژه دیگری استفاده می نمود یا اصلا چیزی نمیگفت و همون "فال بینی و پیشگویی" کفایت میکرد.
لفظ استخاره نباید برای افعال اونها قرار بگیره در زبان فارسی ترجمه اون عمل را استخاره میگویند درصورتیکه باید از همون الفاظ دیگر ی که متداول هست استفاده کنند.
موفق باشید
زود قضاوت نکنید....!! اول بخونید بعد...
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
Mohsen1001, جان من گفتم شما به من توهين کردي؟!؟
من فقط از شما خيلي دوستانه گله کردم که زود قضاوت نکنيد همونطور که ديديد کار رسيد به خوک کثيف و از اين حرفا من فقط بعنوان يک نفر از کاربران و يک دوست(اگه ما رو لايق بدونيد)گفتم خوب نيست شما با اين رتبه که داريد با اين بنده خدا که تازه بيستمين پستش هست اینطوری برخورد کنيد و قصد نداشتم بجاي ايشون صحبت کنم
و در مورد اين لفظ استخاره که شما ميفرماييد يه نکته جالب من يه کاست تو ايران ديدم که اسمش استخاره بود اونطور که يادم مياد اسم خوانندش عماد بود و منظور خواننده هم استخاره با قران نبود بلکه استخاره از همون نوع که دوستان گفتن بود (از این خواننده های داخلی بود)
Mohsen1001, جان به دل نگير چرا زود ناراحت ميشي
من فقط از شما خيلي دوستانه گله کردم که زود قضاوت نکنيد همونطور که ديديد کار رسيد به خوک کثيف و از اين حرفا من فقط بعنوان يک نفر از کاربران و يک دوست(اگه ما رو لايق بدونيد)گفتم خوب نيست شما با اين رتبه که داريد با اين بنده خدا که تازه بيستمين پستش هست اینطوری برخورد کنيد و قصد نداشتم بجاي ايشون صحبت کنم
و در مورد اين لفظ استخاره که شما ميفرماييد يه نکته جالب من يه کاست تو ايران ديدم که اسمش استخاره بود اونطور که يادم مياد اسم خوانندش عماد بود و منظور خواننده هم استخاره با قران نبود بلکه استخاره از همون نوع که دوستان گفتن بود (از این خواننده های داخلی بود)
Mohsen1001, جان به دل نگير چرا زود ناراحت ميشي
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
دوستان لطفا اين تاپيک زيبا رو با اينگونه مسايل حاشيه اي به انحراف نکشيد
بحث اين تاپيک درست يا غلط بودن استخاره نيست
اگر کسي به دنبال صحيح يا غلط بودن استخاره است تاپيک جديدي باز کند تا من جوابشون رو بدم
با تشکر از همه مخصوصا rasel عزيز به خاطر مطلب زيباشون
بحث اين تاپيک درست يا غلط بودن استخاره نيست
اگر کسي به دنبال صحيح يا غلط بودن استخاره است تاپيک جديدي باز کند تا من جوابشون رو بدم
با تشکر از همه مخصوصا rasel عزيز به خاطر مطلب زيباشون

[External Link Removed for Guests]
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم