بهترين راه عمل با استفاده از علم؛ منطق و عقل است

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ياداور مي شوم در مورد خليج عربي حتي سوريه اي ها هم از اين اسم رويايي استفاده مي كنند
يه دفعه نزديك بود دعوام شه با اينا
امارات از جمله کشورهایی است که در ترویج نام جعلی خلیج عربی به جای نام تاریخی "خلیج فارس" اصرار ویژه ای دارند .

كيارش نوشته شده:بهترين كار سكوت است
هر كسي رو كه گول بزنن وجدان خود رو نمي تونن گول بزنن
Ahmad6644 نوشته شده:اقايون و خانومها ، ديگه از بحث خارج نشدين بلكه پرت شدين![]()
لطف كنيد برگرديد سر موضوع اصلي ، ما بايد يك اقدام جدي انجام بديم نه اينكه تو تخيلاتمون سير كنيم

احمد جان من فکر میکنم اونی که باید یه اقدامه جدی انجام بده فقط دولت هستش.
ملت ما نهایت کاری که میتونه انجام بده تظاهرات هستش.....که من فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه.....البته شاید شما موافق نباشی.
((((((((((من معتقدم که دولت باید یه اقدامه خیلی خیلی قاطع انجام بده .....نه اینکه فقط این حرفها رو محکوم کنن))))))))
البته اگه اصلا تو این دنیا باشن و فقط دنباله هولوکاست نباشن.
3. از يک در ما به يونيسکو شکايت مي کنيم و از در ديگري يک کيسه پول توفه از طرف اعراب مي رسد.
) اعتراض خودمون رو به گوش دولت يا از اون بالاتر ، سازمان ملل برسونيم ، هر چند كه در سازمان ملل اهميت نمي دن اما اينو مي فهمن كه اگه امارات يا آمريكا يا هر ..... ( نتونستم يه كلمه به درد بخور و بدور از ناسزا پيدا كنم
) ديگه اي بخواد حتي يك وجب از خاك كشورمون رو بگيره بايد از روي جنازمون رد شه .توان تبليغاتي ايران ضعيف است.
توان و قدرت نظامي ما در خور توجه جهاني نيست.
( يكي من درس مي خونم يكي ديگه هم خودم
)آمريکا و اسراييل از اين موضوع استقبال مي کنند و پشت سر اعراب هستند
این از عوارض توجه آمریکا به عربستان و رفت و آمد و دوستی این دو کشور است!!!