فرم در خواست به تاخير اندختن امتحان(آخر خنده!!)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

كيارش, خوب شما هم يكم تو سايه حرف ميزني ديگه :-)

بچه ام رو آزاد میزارم تا دوران دبیرستان هر آتشی میخواد بسوزونه بسوزونه. ولی بعد از دبیرستان نظامی وار باهاش برخورد میکنم

البته اگه تونستي جلوش واستي :grin:
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

همانطور که پدر ما جلوی ما ایستاد ما هم قد علم خواهیم کرد :grin: :grin: :grin: :::P
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

K@RIM1504, زياد مطمئن نباش چون دوره زمونه تغيير ميكنه و هميشه شرايط يكسان نيست :-)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

شما ها هر کاري که خواستيد با معلم هاي بدبخت کرديد ولي من هميشه با معلم هايم رفيقم :grin: هميشه هم حرف معلم رو تاييد مي کردم و مي کنم ولي تو ايران باعث شد که نصف کلاس بر عليه من بسيج بشوند :grin: براي خشکانيدن ريشه من :::P ولي از اونجايي که با مدير و ناظم مدرسه هم رفيق بودم مبصر کلاس هم بودم در نتيجه ديکتاتوري 100 درصد بر عليه شون انجام مي دادم :::P يادم است که سوم راهنمايي بودم که نمي دانم اشتباهي بود چي بود که يکي از دوستانم رو به ناظم به عنوان مخلل امنيت کلاس معرفي کردم وقتي که برگشت منو تهديد کرد که انتقام سنگيني مي گيره :? خدا به من رحم کرد که هفته بعد شهرسکونتمان را عوض کرديم. :grin:
اينجا هم با معلم ها سخت رفيق هستم و به خوش اخلاقي و ادب معروفم :grin: هر وقت هم مشکلي پيش مي ياد خودم رو مي زنم به لابلدي زبان و نفهمي :grin: تا نفسشون گرفته شه :grin: مخصوصا سر جلسه امتحان خيلي جواب ميده :::P
هیهات منا الذلة
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

Sardar, پس ريختن خونت حلاله :grin:
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Ahmad6644, جان

ما نظامیها هیچ وقت اجازه نمیدیم کسی برامون پرو بازی در بیاره.همنچنین کلشو میزنم به سقف تا بفهمه یه من ماست چقدر کره میده :-o
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Ahmad6644 »

پس يادم باشه باهات در نيفتم :grin:
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Ahmad6644, جان

ما در برابر دوستان پشه ای بیش نیستیم :) :) :)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

Sardar نوشته شده:شما ها هر کاري که خواستيد با معلم هاي بدبخت کرديد ولي من هميشه با معلم هايم رفيقم :grin: هميشه هم حرف معلم رو تاييد مي کردم و مي کنم ولي تو ايران باعث شد که نصف کلاس بر عليه من بسيج بشوند :grin: براي خشکانيدن ريشه من :::P ولي از اونجايي که با مدير و ناظم مدرسه هم رفيق بودم مبصر کلاس هم بودم در نتيجه ديکتاتوري 100 درصد بر عليه شون انجام مي دادم :::P يادم است که سوم راهنمايي بودم که نمي دانم اشتباهي بود چي بود که يکي از دوستانم رو به ناظم به عنوان مخلل امنيت کلاس معرفي کردم وقتي که برگشت منو تهديد کرد که انتقام سنگيني مي گيره :? خدا به من رحم کرد که هفته بعد شهرسکونتمان را عوض کرديم. :grin:
اينجا هم با معلم ها سخت رفيق هستم و به خوش اخلاقي و ادب معروفم :grin: هر وقت هم مشکلي پيش مي ياد خودم رو مي زنم به لابلدي زبان و نفهمي :grin: تا نفسشون گرفته شه :grin: مخصوصا سر جلسه امتحان خيلي جواب ميده :::P

چرا نکشتنت ؟؟ :grin: :grin:
با این حرفایی که شما زدی شما خیلی وقت خونت حلال شده :-(
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

اي بابا يک اعتراف نامه کوچک بود که خودم الان دلم واسشون مي سوزه که چقدر حالشون رو مي گرفتم :grin: به خدا پشيمونم (الان مي گيد توبه گرگ مرگه :eek: )
یک بخش دیگر از اعتراف نامه دوران راهنمایی:
معلم ها به من اعتماد می کردند و برگه های امتحانی را جهت اصلاح در اختیار من قرار می دادند(حتی برگه خودم را) به خودم 20 می دادم به بقیه هم 0.25 هم اضافه نمی کردم هم که هیچ از بعضی ها عیب الکی هم می گرفتم :sad: :lol: :grin:
هیهات منا الذلة
Captain
Captain
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop »

Sardar نوشته شده:اي بابا يک اعتراف نامه کوچک بود که خودم الان دلم واسشون مي سوزه که چقدر حالشون رو مي گرفتم :grin: به خدا پشيمونم (الان مي گيد توبه گرگ مرگه :eek: )
یک بخش دیگر از اعتراف نامه دوران راهنمایی:
معلم ها به من اعتماد می کردند و برگه های امتحانی را جهت اصلاح در اختیار من قرار می دادند(حتی برگه خودم را) به خودم 20 می دادم به بقیه هم 0.25 هم اضافه نمی کردم هم که هیچ از بعضی ها عیب الکی هم می گرفتم :sad: :lol: :grin:

اين تازه كوچيكشه؟؟؟؟؟؟ 8)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط saeed123 »

حالا اينا به کنار ما اين فرم رو مينوشتيم اگه جواب نميداد ديگه ياور تقلب استاد بود
من تو کلاسمون به پدر تقلب ايران معروف هستم تا حالا هيچ معلم يا مديري نتونسته تو اين سالهاي آخر مچم رو بگيره تقلب کردنم رو حساب کتابه مو لا درزش نميره اگه خواستين يادتون بدم اول مبلغ 1.000.000 ريال وجه نقد به شماره حساب 123456789 بانک بيکاران شعبه تقلب واريز نماييد بعد شماره فيش رو برام ميل کنيد در صورت تمايل به شما ياد ميدم :L:L
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”