ghalamman عزيز،
حالمون رو گرفتي كه... ولي زود بيا كه به خودت و مطالبت عادت كرديم... در ضمن انشاالله با تلاش دوستان خوب و زحمتكشي مثل شما، اون نقاط محروم هم از محروميت رهايي پيدا ميكنند... به اميد داشتن ايراني كاملا آباد و توسعه يافته.... موفق باشي
.................... دنياي ديگري هم هست كه ميتوان در آن آواز خواند ...................
زنده باد بهار... هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند... به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت... "
ghalamman عزيز
واقعا ناراحت هستم که کمتر به انجمن خواهيد اومد، در هر صورت هر وقت که تونستيد سري به انجمن بزنيد خوشحال خواهيم شد هر کجا هستيد، شاد، موفق، سرفراز باشيد و در پناه حق
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Mahdi1944, ashubgar, Mr.Amirhessam, Reza6662, Montana2100, Fantoom121, DJ.:.DANGEROUS, refighe eshgh, ghadami2005,Leila, Fariborz, DJ.HAMED, mach1, bmyazdani, f_love_s, Farhad3614, torabi89, ],
از تمامي دوستان بينهايت سپاسگذارم...چنانکه دوستان ديدند من بعد از پست خداحافظي 2-3 تا پست زذم...اما اين اخريش است چون دو ساعت ديگر حرکت مي کنم...
دلم نيامد خداحافظي نکرده بروم...از تمامي دوستان متشکرم که مرا شرمنده کرده اند...
يا علي مدد
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
دوست عزیز ،
امیدوارم هرجا باشید موفق باشید و همچون سایر فرهنگیان عزیز ، در خدمت به دانش آموزان و تعلیم و تعلم ، سرمشق سایرین باشید. (چی گفتم خودم هم نفهمیدم)
ghalamman, دوست عزیز سلام
از اینکه به خداحافظی شما دیر جواب می دهم عذرخواهی می کنم که به دلیل مسافرت چند روزی را نبودم اما به هر حال برای اینکه من هم در این خداحافظی شما سهمی داشته باشم متذکر می شوم همانطور که گفته شده است معلمی شغل انبیاست و قابل توجه که پیامبران معمولا در حال سفر بودند ...
در پناه حق موفق و موید باشید
مرکز انجمنهای تخصصی گنجینه دانش [External Link Removed for Guests] مرکز انجمنهای اعتقادی گنجینه الهی [External Link Removed for Guests]