غيبت و خداحافظي مقطعي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

غيبت و خداحافظي مقطعي

پست توسط DANG3R »

سلام
دوستان بالاخره وقت ما هم تموم شد و ما هم باید یک مدتی بریم
من برای گرفتن یک نتیجۀ بزرگ در زندگیم باید از فردا بشینم درس بخونم تا 18خرداد یا 22تیرماه.........
این نتیجه خیلی برام مهم هست.....
خیلی ناراحتم که دارم از پیشتون میرم......
دوستانی چون حامد و فرهاد عزیز و صادق جان و استاد خوبم علی خان(علی اخوان) و کریم دوست نازنینم از این موضوعی که حرف می رنم خبر دارند و اگر صلاح دونستند به بقیه هم بگویند و اگر هم دیدند نه که خودشون مختارند........
برایم دعا کنید که موفق باشم......
من که در 12 مهر ماه با معرفی دوستم حامد جان در اینجا عضو شدم تقریبا یک ماه شاید کمتر بودم و رفتم و کم کم به اینجا سر می زدم تا بالاخره حامد هم کامپیوترش دوبراه آمد و گفت سایت خیلی خوب شده من دوباره آمدم توش (این به نقل قول از حامد بود) و من یک شب که مودم ADSL سیستمم خراب بود از لپ تاپم استفاده کردم و با دایال آپ اومدم(چون اون موقع دایال آپ کامپیوتر هم مرخص بود) و با لپ تاپ یک کم فعالیت کردم و دیدم من هم می تونم خوب ارتقاء درجه بگیرم و چون پنج شنبه 21دی بود نه ISP واسه ADSL باز بود نه کسی که مودم دایال آپ داشته باشد.بالاخره یکشنبه دیگه کامپیوترم را درست کردم و آمدم با کامپیوتر خودم تو سایت و اکانت و مودم ADSL را هم ردیف کردم و چون پهنای باندISP خراب بود نتونستم با ADSL بیام و یک ماهی با دایال آپ در خدمتتون بودم تا ADSL هم درست شد و تا الان در خدمتتون بودم و این هم از برگشت دوبارۀ من.......
تو این مدت از فعالیتم راضی هستم و مدیران هم خیلی به من لطف کردند.یک عده ای از دوستان من شدند و عده ای هم از من رنحیدند و من هم خیلی سعی کردم از دلشون در بیارم و بهشون بفهمونم که من آدمی نیستم که شما فکر می کنید و سرانجام فرهاد جان ماهیت اصلی من را شناختند و فهمیدند که من چطور آدمی هستم و به خوبی مشاهده کردند که من آن نیستم که نشان می دهم خیلی ها الکی روی من قضاوت هایی کردند و حتی با خود من صحبت نکردند که ببینند من در واقع که هستم و چه ذاتی دارم که اگر می دانستند مثل فرهاد عریز و مهدی جان دیگر آنطور روی من قضاوت نمی کردند و این هم جنبۀ معذرت خواهی از همۀ دوستانی را داشت که در این مدت از من رنجیده بودند........

خـــــــیـــــــلــــــی دوستتون دارم عزیزان
دلم براتون تنگ میشه برام دعا کنید
انشاالله زود میام دوباره تابستان را با هم باشیم
تو این مدت با دوری شما نمی دونم چکار کنم
خــــــــــــــــــــداحــــــــــــــــــــافــــــــــــــــــــــــظ
آخرین ويرايش توسط 1 on DANG3R, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

DJ.:.DANGEROUS,

امیدوارم تو کنکور موفق بشی و آرزوی سربلندی برای شما و اینکه هر از گاهی به ما سر بزن .
آقا فقط قول این سازمان سنجش رو نخور کتابهای سال اول دانشگاه مرتبط بارشته تحصیلیتون رو حتما بخونین چون بسیاری از سوالات از اونها داده میشه . :-) :-) :-)

از اونجایی که چندین تاپیک مختلف با این روش ایجاد شده به مدیران پیشنهاد میکنم تاپیکی ایجاد کنند که در اون هرکس که قراره مدتی از سایت دور باشه اعلام کنه . هم جمع و جور میشه و هم اینکه از رفتن هرکس در اون تاپیک همه مطلع میشن .

موفق باشید
Captain
Captain
تماس:

پست توسط DANG3R »

Mehdi2224, من هنوز 14 سالم هست و تاریخ تولدم هم در سایت هست و آن چیزی که در پیش دارم چیزی مثل کنکور هستش!! :grin: :D :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

علی, جان

با این ضریب هوشی و استعدادی که شما دارید من مطمئنم در اون مقطع موفق خواهید شد :) :D
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

علی جون برو بخون انشاالله تيز هوشان امتحان ميدی و قبول ميشی و برميگردی

:grin: :grin: :grin:
:)
Captain
Captain
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop »

:lol: :lol: :lol: :lol:

DJ.:.DANGEROUS جان،

شما هم كه رفتي . :sad:

من هم از طرف خودم هم از طرف دوست عزيزم سعيد براي شما آرزوي موفقيت داريم و از صميم قلبمان از خداوند

مي خواهيم در حساس ترين لحظه زندگيتون ، يارو ياورتان باشد.

به اميد ديدار. :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: زير آسمون ابري
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
تماس:

پست توسط Montana2100 »

آقا قضيه چيه؟! چرا اينجوريا شده؟! همه ميخوان يه مدت برن؟! نكنه چون احتمال داره آمريكا حمله كنه دارن فرار ميكنن؟! :L:L :grin: :::P

ولي علي جان!
گذشته از شوخي اميدوارم هر جا هستي هميشه شاد و پيروز باشي... لابلاي درس خوندنت هم وقت كردي يه سري به ما بزن... خوشحال ميشيم. :-) :razz:
تصویر
.................... دنياي ديگري هم هست كه مي‌توان در آن آواز خواند ...................
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط demo »

بچه خوبی هستی اما زیاد خالی می بندی چند تا تاپیک هاتو دیدم به این هدف رسیدم

سعی کن همیشه راست بگی ... هیچزی مثل راست گفتن نیست حتی باعث ضرر باشه چون دروغ زیانش بدتر هست از اون کاری که می خوای دروغ بگی

امیدوارم موفق باشی ..
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

DJ.:.DANGEROUS, انشاالله که موفق باشید .

به خودتون هم گفتم باز هم میگم خیلی خوبه که قبول بشید و تا می تونید سعی کنید اما اگر هم نشدید فکر نکنین که هوش کمی دارین و از این حرف ها . . .

من خودم قبل اینکه قبول بشم فکر می کردم چه خبره ! اما 7 سال تو این مدارس درس خوندم و آخرش پیش بقیه آدم ها تو دانشگاه رو یه نیمکت نشستم کسایی که تو این مدارس درس نخوندن و از شهرستان های دورافتاده قبول شدن جاهایی که اسم اش رو هم نشنیدین ! ( حالا نگین دانشگاه نیمکت نداره :grin: )

یعنی در نهایت همه چیز به سعی و تلاش خودتون بستگی داره نه دبیر و استاد و مدرسه :-)
 تصویر 
Captain
Captain
تماس:

پست توسط DANG3R »

من که خدا ا شکر هم تلاش می کنم و هم پایه اش را دارم شما هم برای من دعا کنید. :)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 209 بار

پست توسط ALIAGHAKHAN »

برات دعا ميكنيم و به خدا ميسپاريمت :AA:
اما ما رو فراموش نكن :-)
:razz: :razz: :razz:
هيچ كس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه اين لياقت را داشته باشد هيچ گاه تو را به گريه نمي اندازد...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DJ.:.DANGEROUS جان
براتون آرزوس موفقيت مي‌کنم
منتظر بازگشت شما هستيم :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”