به تمامي دوستان ، هم وطنان و دوستداران ايران عزيز ، رسيدن به دانش توليد سوخت هستهاي در مقياس صنعتي رو تبريك ميگم .
به اميد پيشرفت روز افزون ايران عزيز در تمام زمينهها
اي وطن اي خانه ي ايران من ، اي خانهي اجداد و فرزندان من ، هر وجب از خاك تو ناموس من
پيام تبريك به تمام كاربران و هم وطنان
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
امیدوارم روزی برسه که بمب هسته ای هم تولید کنیم تا دیگه این متجاوزان فکر تهدید و حمله به ایران را کاملا فراموش کنند!!!
دانشمندان ایرانی با این کار روح اجداد و نیاکان ما را شاد کردند
درود به شرفتون فرزندان با شرف مام میهن
دانشمندان ایرانی با این کار روح اجداد و نیاکان ما را شاد کردند
درود به شرفتون فرزندان با شرف مام میهن

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
هميشه نبايد حماسه رو در گذشته جستجو کرد و به اون احترام گذاشت، به اون عشق ورزيد و احساس غرور کرد، بلکه حماسه عظيمي در حال شکل گرفتن هست که بايد از همين حالا به اون باليد، عشق ورزيد و افتخار کرد
اين پيروزي بزرگ ملت ايران که اين بار در قالب توليد سوخت در مقياس صنعتي تجلي پيدا کرد را به تمام ايرانيان تبريک عرض
سربلند باشيد
اين پيروزي بزرگ ملت ايران که اين بار در قالب توليد سوخت در مقياس صنعتي تجلي پيدا کرد را به تمام ايرانيان تبريک عرض
سربلند باشيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد