كمك درباره اين پيغام در rapidshare

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

كمك درباره اين پيغام در rapidshare

پست توسط mohsen2000 »

من وقتي ميخوام از rapidshare فايلي رو دانلود كنم اين پيغام ظاهر ميشه كسي ميدونه اين پيغام چيه و بايد چكار كنم
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

اين پيغام ميگه شما در حال حاضر داريد داونلود ميکنيد اين مشکل تو رپيدرشر زياد پيش مياد
اينجور وقتا اغلب با بستن پنجره اينترنت اکسپلورر و باز کردن يک پنجره جديد مشکل حل ميشه

ادرس صفحه رو کپي کنيد
پنجره اينترنت اکپلورر رو ببنديد
يک پنجره اينترنت اکسپلورر جديد باز کنيد و ادرس رو وارد کنید (ادرس رو Paste كنيد) و....
اگر هم نشد شايد با Restart كردن درست بشه !
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

این پیغام بیشتر برای افرادی ظاهر میشه که IP ولید ندارن و به طور همزمان از یک Ip استفاده میکنند که این مشکل در راپیدشیر خودش رو بروز میده پیشنهاد میکنم یا یک اکانت بخرید یا در ساعات خلوت از راپید استفاده کنید

موفق باشید
 تصویر

تصویر

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

اين سوال رو اينجا مطرح ميکنم براي اينکه نميخواستم بخاطر يک سوال ساده تاپيک باز کنم
من الان تو کشور کويت زندگي مينکم . وقتي ميخواستم با ويزا کارت دوستم يه اکانت از رپيدشر بگيرم ويزا کارتشو قبول نکرد و تو ليست کشور ها که نگاه کردم فقط امارات بود کويت نبود !!! چطوري ميشه ي اکانت رپيدشر تهيه کرد ؟؟
کساني که تو ايران هستن چطوري ميگيرن ؟!

اه ميشه دوستاني که اطلاع دارن يه مختصر توضيح در اين باره بدن ! :D
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

torabi89 جان
اونها با واسطه تهيه ميکنند، شما پول رو به حساب بانکي اونها واريز ميکنند و فرد مقابل از اکانت رو با استفاده از کارت اعتباري خودش پرداخت ميکنه و مشخصات اکانت رو براي شما ارسال ميکنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

torabi89 نوشته شده:اين سوال رو اينجا مطرح ميکنم براي اينکه نميخواستم بخاطر يک سوال ساده تاپيک باز کنم
من الان تو کشور کويت زندگي مينکم . وقتي ميخواستم با ويزا کارت دوستم يه اکانت از رپيدشر بگيرم ويزا کارتشو قبول نکرد و تو ليست کشور ها که نگاه کردم فقط امارات بود کويت نبود !!! چطوري ميشه ي اکانت رپيدشر تهيه کرد ؟؟
کساني که تو ايران هستن چطوري ميگيرن ؟!

اه ميشه دوستاني که اطلاع دارن يه مختصر توضيح در اين باره بدن ! :D

تو ایران اکانت هایی که بفروش میفرشه معمولا از دو طریق حساب Egold یا Point گیری تهیه میشه و روش دیگری مرسوم نیست
 تصویر

تصویر

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”