دوستان حتما مطالعه کنند

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: نزد خدايگان افسار گسيخته
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

دوستان حتما مطالعه کنند

پست توسط arash_slayer »

آيا قاليباف شهردار خواهد ماند؟

نهم ارديبهشت روز آغاز كار شوراي شهر سوم و از نظر برخي، تعيين شهردار پايتخت توسط شوراي شهر تهران است. در اين‌باره يكي از سرويس‌هاي «دوربرگردان» ‌نظر اعضاي شورا را در مورد شهردار ماندن قاليباف جويا شد كه پاسخ‌ها عينا در پي مي‌آيد:

مرتضي طلايي: در اين مورد، مثل همه موارد، هرچي سردار قاليباف بِگد همونه‌س... مام مثل هميشه پا مي‌چِسبونيم، آ مي‌گيم «چشم قربان»!

مهدي چمران: بسم‌الله‌الرحمن‌الرحيم، در خاطرم هست يك بار در خدمت اخوي شهيد در يكي از جاده‌هاي لبنان مي‌رفتيم كه يك كودك مظلومي را ديديم. نگه داشتيم، هواي بهاري بود و نسيم خنكي مي‌وزيد ... .

رسول خادم: ئي كه آقاي قاليباف شهردار بمانه يا نه، بستگي دره به ئي كه توي كانديداها، مشهدي ديگه‌اي باشه يا نه... اگه نبود، حتما قاليباف شهرداره.

حسن بيادي: والله بنده اين روزها در شرايط سخت تصميم‌گيري هستم به طوري كه طي همين چند روز، 24 بار تصميم جدي گرفتم كه 12، 12 به نفع خودم بودم... باز هم دوستان مشغول رايزني هستند، من هم بس كه چرخش رأي داشتم، سرگيجه گرفته‌ام... الان هم كه چرتكه انداختم، مي‌بينم به قاليباف رأي مي‌دم... ئه نه نه، يك صفرش افتاده بود، رأي نمي‌دهم... البته، چرا... رأي مي‌دهم، نه... .

معصومه ابتكار: چون مي‌ديديم كه آقاي قاليباف اهل كاشتن هستند، تصميم داشتيم به ايشان رأي بدهيم، اما الان فهميده‌ايم ايشان مي‌خواهد ما را هم بكارد. فلذا كه عمرا! به من مي‌گويند «خواهر مري» نه برگ چغندر.

پروين احمدي‌نژاد: با مرد نامحرم حرف نمي‌زنم... يك بار ديگر هم به خانه ما زنگ بزني، مي‌گويم داوود روزگارت را سياه كند!

هادي ساعي: راستش من قاليباف ماليباف نمي‌شناسم... قرار بود من بروم شوراي شهر، هواي خانوم ابتكار و آقا نجفي و اينا رو داشته باشم... .

خسرو دانشجو: وقتي مي‌فرمايند نباس باشه، يعني نباس باشه... حالام قطع كن از رياست‌جمهوري پشت خط هستن.

عليرضا دبير: ما كه اون روز با بر و بچه‌هاي محل قرار داريم دربند... ولي قاليبافمو رو يه تيكه كاغذ نوشتم دادم آقايون كه يه وقت مديون نباشم ... ضمنا مواظب باشين ناداوري نشه، همين ناداوري نامرد تا حالا سه بار اشك منو درآورده.

عباس شيباني: ها؟... چي مي‌گي؟... بلندتر حرف بزن!... گفتي ساواكيا؟... ايشالله انقلاب پيروزه...

مسجدجامعي: همانطوري كه از قبل هم گفته بودم، سياست من همان سياست آقاي مهاجراني است ... ايشان هم كه دست اهل و عيال را گرفته، مهاجرت كرده ... ولي به هر حال خدا بزرگ است و خوشبختانه آن تسبيحي كه در دوران وزارت به وسيله استخاره با آن تصميم‌هاي مهم را اخذ مي‌كرديم، هنوز مانده و نهم ارديبهشت هم همراه من خواهد بود... .

معصومه آباد: با توجه به تخصص من كه دانش‌آموخته «مامايي» هستم، متأسفانه من اكثر روزها يكي دو تا زائو دارم و در روز رأي‌گيري هم به همين دليل نمي‌توانم حضور داشته باشم. ولي به عزيزان توصيه مي‌كنم بچه كه عمر و نفسه، يكي خوبه، دو تا بسه. آقاي قاليباف هم البته از نظر DNA مشكلي ندارند ... .

حمزه شكيب: من هنوزم كه هنوزه ميان دو دلبر و دودلم!

حبيب كاشاني: رأيمون كه قاليباف بود ... ولي هرچي باشه پرسپوليس سروره... شاعر با اين اوضاع مي‌فرماد: پرسپوليس سرور استقلاله ... با اين حساب ديگه قاليباف محاله!

نجفي: بستگي داره... كاملا بستگي داره!

منبع: بازتاب
او دوم دسامبر به دار اويخته شد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”