سلام به دوستان خوب اينترنتي خودم كه تو مدت يك سال و اندي كه در اين سايت عضو بودم مطالب بسيار زيادي يادگرفتم و سعي مي كنم هر كسي كه بدنبال مطلب جذاب و دوستداشتني هستش رو به اين سابت هدايت كنم ؛ بلاخره بعد از مدت سه ماه نوبت براي انتقال من از شركت به كارخانه باعث شده تا ديگه نتونم از اين امكانات بطور دائمي استفاده كنم و با خجالت شرمندگي كه دارم و نتونستم عضو فعال اين سايت باشم با همه دوستان خوبم خداحافظي كنم ... بهر حال خيلي سايت خوب و جذابيه و اينو مديون مدير فعال و زحمتكش و دوستان ديگر حاضر در اين سايت مي دونم و اميدوارم در تمامي عرصه هاي زندگي خارج از اينترنت ؛ همراه با موفقيت و پيروزي باشه نه تنها براي ايشون بلكه براي تمامي كساني كه زحمت فراواني براي اين اب و خاك و ميهن اسلامي مي كشند .
ایشا الله یک روزی بشه که دیگه شاهد این جور تاپیک ها نباشیم و خداحافظی کردن بهترین دوستامونو نبینیم عزیز جان امیدوارم هر جا که هستی شاد و موفق و سلامت باشه. به امید روزی که دوباره با حضورت محول ما را گرم کنی. دست حق نگه دارت.یا علی
از یه چیزی همیشه داغون میشم....به شدت ....اونم اینه که یه نفر برای همیشه با دوستاش خداحافظی کنه....ای کاش که این تاپیکو نمیزدی و هر وقت که میتونستی بهمون سر میزدی.
میدونم که اگه بتونی در اولین فرصت بازم میاین اینجا .
پس باهاتون وداع نمیکنم....فقط میگم در پناه حق باشین....ما همیشه منتظریم .
Admiral عزيز خدا به همراهت . تو يکی از کاربران وفادار اين انجمن بودی و با پستهای محبت آميزت , خيلی ها رو به نوشتن تشويق کردی . اميدوارم در هر کاری که انجام ميدی موفق باشی . ولی سعی کن هر از گاهی به ما سربزنی . تو يکی از اعضاء دوست داشتنی اين انجمن بودی و هستی . دوستدار تو فريبرز
دوستان خوب وپر محبتم سلام امروز وقتي حكم انتقالي رو گرفتم و رفتم براي خداحافظي از همكارام بقدري بغز گلومو گرفته بود و واقعا نه براي رفتن به كارخانه ؛ فقط و فقط براي لحظاتي كه به سرعت برق و باد مي گذشت و اون خنده ها و صحبتها رو مجبورم به خاطرات خوبم اضافه كنم ؛ سعي من بر اينه كه برگردم ولي نمي دونم كي حرفهاي دلگرم كننده شما منو حتمابه اين سايت بر مي گردونه مطمئنم دوست تون دارم ....