خداحافظي

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

خداحافظي

پست توسط Admiral »

سلام به دوستان خوب اينترنتي خودم كه تو مدت يك سال و اندي كه در اين سايت عضو بودم مطالب بسيار زيادي يادگرفتم و سعي مي كنم هر كسي كه بدنبال مطلب جذاب و دوستداشتني هستش رو به اين سابت هدايت كنم ؛ بلاخره بعد از مدت سه ماه نوبت براي انتقال من از شركت به كارخانه باعث شده تا ديگه نتونم از اين امكانات بطور دائمي استفاده كنم و با خجالت شرمندگي كه دارم و نتونستم عضو فعال اين سايت باشم با همه دوستان خوبم خداحافظي كنم ... بهر حال خيلي سايت خوب و جذابيه و اينو مديون مدير فعال و زحمتكش و دوستان ديگر حاضر در اين سايت مي دونم و اميدوارم در تمامي عرصه هاي زندگي خارج از اينترنت ؛ همراه با موفقيت و پيروزي باشه نه تنها براي ايشون بلكه براي تمامي كساني كه زحمت فراواني براي اين اب و خاك و ميهن اسلامي مي كشند .

دوستدار هميشگي شما Admiral

تصویر
my GF kill me if I speak with U
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

Admiral,

شما کاربر فعالي بوديد مخصوصا در بخش کنسول هاي بازي اميدوارم برگزديد مثل قديم و شاهد فعاليت شما باشيم :) :-) :grin:
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

ایشا الله یک روزی بشه که دیگه شاهد این جور تاپیک ها نباشیم و خداحافظی کردن بهترین دوستامونو نبینیم :lol:
عزیز جان امیدوارم هر جا که هستی شاد و موفق و سلامت باشه. به امید روزی که دوباره با حضورت محول ما را گرم کنی. :)
دست حق نگه دارت.یا علی :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

پست توسط Atlantis »

سلام

Admiral, عزیز

از یه چیزی همیشه داغون میشم....به شدت ....اونم اینه که یه نفر برای همیشه با دوستاش خداحافظی کنه....ای کاش که این تاپیکو نمیزدی و هر وقت که میتونستی بهمون سر میزدی.

میدونم که اگه بتونی در اولین فرصت بازم میاین اینجا .

پس باهاتون وداع نمیکنم....فقط میگم در پناه حق باشین....ما همیشه منتظریم . :razz:
[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

پست توسط Fariborz »

Admiral عزيز خدا به همراهت . تو يکی از کاربران وفادار اين انجمن بودی و با پستهای محبت آميزت , خيلی ها رو به نوشتن تشويق کردی . اميدوارم در هر کاری که انجام ميدی موفق باشی . ولی سعی کن هر از گاهی به ما سربزنی . تو يکی از اعضاء دوست داشتنی اين انجمن بودی و هستی . دوستدار تو فريبرز :razz: :razz:
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط ghadami2005 »

:sad: اميدوارم که در اينده اي نزديک شاهد فعاليت دوباره شما باشيم.موفق باشيد دوست عزيز :)

از طرف خودم وساير دوستان تقديم به شما: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

Admiral, جان خدا به همرات ، اميدوارم هرکجا هستي خوب و خوش و موفق و مويد باشي :razz: :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Admiral »

دوستان خوب وپر محبتم سلام امروز وقتي حكم انتقالي رو گرفتم و رفتم براي خداحافظي از همكارام بقدري بغز گلومو گرفته بود و واقعا نه براي رفتن به كارخانه ؛ فقط و فقط براي لحظاتي كه به سرعت برق و باد مي گذشت و اون خنده ها و صحبتها رو مجبورم به خاطرات خوبم اضافه كنم ؛ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: سعي من بر اينه كه برگردم ولي نمي دونم كي حرفهاي دلگرم كننده شما منو حتمابه اين سايت بر مي گردونه مطمئنم دوست تون دارم .... :)
my GF kill me if I speak with U
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”