اگه حوصله داري بيا تو....
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 131 بار
- تماس:
منظور من از کمک خواستن اينکه ؟
چه جوري با ايشون رابطه بر قرار کنم ؟
چه طوري بحثو شروع کنم ؟
چه کار کنم که از من خوشش بياد ؟
حلال اين نا رو بهتون مي گم شايد بهتون کمک کنه
ايشون با من آشناست
يه نفر هست که مي تونه حرفهاي منو به او برسونه
ايشون 2سال از من بزرگتره
اگه کسي ميتونه وتجربه داره به من بگه که توي pm باهم راحتر حرف بزنيم ؟
هر چي سريعتر بهتر ؟

چه جوري با ايشون رابطه بر قرار کنم ؟
چه طوري بحثو شروع کنم ؟
چه کار کنم که از من خوشش بياد ؟
حلال اين نا رو بهتون مي گم شايد بهتون کمک کنه
ايشون با من آشناست
يه نفر هست که مي تونه حرفهاي منو به او برسونه
ايشون 2سال از من بزرگتره
اگه کسي ميتونه وتجربه داره به من بگه که توي pm باهم راحتر حرف بزنيم ؟
هر چي سريعتر بهتر ؟

- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
DJ.HAMED, 2 سال بزرگ تره جديدن مثل اين که مد شده جديدا
صادقانه برو جلو و مودبانه و بدون چرب زباني که اکثر دخترا اين يک قلم رو زود تو هوا ميگيرن بخواه که باهاش صحبت کني که خودش ميفهمه و .......اگر ديدين نمي تونين حرف بزنه خودتون يه جورايي بهش بگين که "ميدونين چي مي خوام بگم و ..." خودتونو خلاص کنين
اين کسي که بيغام بسغام ميکنه بايد حتما بهش گفته باشه که شما ازش خوشتون مياد نه؟؟؟؟؟
صادقانه برو جلو و مودبانه و بدون چرب زباني که اکثر دخترا اين يک قلم رو زود تو هوا ميگيرن بخواه که باهاش صحبت کني که خودش ميفهمه و .......اگر ديدين نمي تونين حرف بزنه خودتون يه جورايي بهش بگين که "ميدونين چي مي خوام بگم و ..." خودتونو خلاص کنين
اين کسي که بيغام بسغام ميکنه بايد حتما بهش گفته باشه که شما ازش خوشتون مياد نه؟؟؟؟؟
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
من تا حالا نه دنبالش بودم به اون صورتی مپکه میبینین ولی من تو دنیا فقط یک ر ودوست دارم آمارسپشو کاملا دارم
به صورت فجیحی دوسش دارو ولی اون زیاذ مثل من داره به خدا وقتی میذیدم بغض گلو مو میگیره که میبینم به چه جیزهایی دوسته به خدا میگفتم که ......
ولی من بارها از طریق مختلفی بهش نزدیمپ ک شدم ولی همیشه یه سر خر کنارم بوده هر طریقی که بگین رفتار کردم کلاس گذاشتم .....
ولی بعضی موقها از جلوی خونشون رد میشم یه حال دیکه میشوم میخوام یه جوری اصلاحش کنم ولی چه جوری وقتی من نمی تونم باحاش حرف بزنم تحویلم بگیره ولی میدونم میخواد
شاید شما بگین که شما این احمق کیه و کلی بخندین ولی شما اکه مثل من تو این وضعیت باشید دیگه نمی خندین
ولی یه نصیحت اگه کسی رودوست دارین قبل ازاینکه مثل من شین رفتارشو تو خیابون زیر نظر داشته باشین تا گرفتار نشین
من از همه چیز افتادم دلم به درس نمیرفت الان هم هیچ چیز از کنکورم معلوم نیست ان شا ال... سه شنبه فقط امیدم آزاد هست
نصف عمر من پای این شخص ریخته
بعضی موقع ها میخوام به اسمش قسمش بدم کهذست از این کاراش برداره ولی
اینم داستان عشق ما بود ولی هنوز هم به فکرشم همه جور تیپی رو دیدم ولی اون...
خوب ما این بودیم دیگه ولی خودمونیم دختر ها تو لباس فرم مدزسه یه پیز دیگن
بای بای

به صورت فجیحی دوسش دارو ولی اون زیاذ مثل من داره به خدا وقتی میذیدم بغض گلو مو میگیره که میبینم به چه جیزهایی دوسته به خدا میگفتم که ......
ولی من بارها از طریق مختلفی بهش نزدیمپ ک شدم ولی همیشه یه سر خر کنارم بوده هر طریقی که بگین رفتار کردم کلاس گذاشتم .....
ولی بعضی موقها از جلوی خونشون رد میشم یه حال دیکه میشوم میخوام یه جوری اصلاحش کنم ولی چه جوری وقتی من نمی تونم باحاش حرف بزنم تحویلم بگیره ولی میدونم میخواد
شاید شما بگین که شما این احمق کیه و کلی بخندین ولی شما اکه مثل من تو این وضعیت باشید دیگه نمی خندین
ولی یه نصیحت اگه کسی رودوست دارین قبل ازاینکه مثل من شین رفتارشو تو خیابون زیر نظر داشته باشین تا گرفتار نشین
من از همه چیز افتادم دلم به درس نمیرفت الان هم هیچ چیز از کنکورم معلوم نیست ان شا ال... سه شنبه فقط امیدم آزاد هست
نصف عمر من پای این شخص ریخته
بعضی موقع ها میخوام به اسمش قسمش بدم کهذست از این کاراش برداره ولی
اینم داستان عشق ما بود ولی هنوز هم به فکرشم همه جور تیپی رو دیدم ولی اون...
خوب ما این بودیم دیگه ولی خودمونیم دختر ها تو لباس فرم مدزسه یه پیز دیگن
بای بای

قند ترش

- محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 186 بار
سلام
آخه Leila خانم بعضي وقتا نمي شه آدم اگه يکي رو دوست داشته باشه واسه تمام کار هاي بدش توجيه مي ياره . هر کار بدي طرف مقابل بکنه آدم عاشق نمي بينه.
g, کاري که مي خواي بکني خيلي سخته و بدون بايد فقط خودت تصميم بگيري . همه آدم ها مثل هم نيستند براي همين هم نبايد از کسي راهنمايي بگيري.
شايد اين يک فرصت باشد و شايد يک تهديد اگر تو خودت تصميم نگيري و به حرف شخص ديگري عمل کني . احتمال پشيماني است.
آخه Leila خانم بعضي وقتا نمي شه آدم اگه يکي رو دوست داشته باشه واسه تمام کار هاي بدش توجيه مي ياره . هر کار بدي طرف مقابل بکنه آدم عاشق نمي بينه.
g, کاري که مي خواي بکني خيلي سخته و بدون بايد فقط خودت تصميم بگيري . همه آدم ها مثل هم نيستند براي همين هم نبايد از کسي راهنمايي بگيري.
شايد اين يک فرصت باشد و شايد يک تهديد اگر تو خودت تصميم نگيري و به حرف شخص ديگري عمل کني . احتمال پشيماني است.
Don't play games with the ones who love you