تست تمرکز.(خلبانان بياييد تو)
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 130 بار
- تماس:
تست تمرکز.(خلبانان بياييد تو)
خودتون ببینید .
فقط رکردهای واقعیتونو بزارید اینجا.
[External Link Removed for Guests]
فقط رکردهای واقعیتونو بزارید اینجا.
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
دوستاني که علاقه به اينگونه رکورد زدنها دارند، براي اعلام رکورد خودشون بهتره عکس اون رو قرار بدهند تا عدد، عدد که هر کسي ميتونه بنويسه و .... 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
یکی از اشکالات این تست این هست که مسیر حرکت مربع ها از پیش برنامه ریزی شده هست. وبه اصطلاح رندوم نیست، من فکر میکنم همینقضیه باعث میشه که به ادعای اولیه در خصوص تست روی خلبان ها و از این حرفا مشکوک بشیم.
بر مبنی اینکه این تست قابل بررسی هم باشه از دیدگاه روانشناسانه، به همون دلیل که خدمتتون گفتم یعنی Random نبودن حرکت گویها و تعریف مسیر از پیش تعیین شده، فقط در اجرا دفعه اول قابل بررسی و نتیجه گیری هست. چون کاربر در اجراهای بعدی تجربه کسب میکنه و به مرور مسیر لازم رو پیدا میکنه، و چیزی نیست که در لحظه تمیم به انتخاب محل قرار گیری مربع قرمز داشته باشه تا تمرکز خودش رو بسنجه.
پس فقط زمان به دست اومده در اولین اجرای تست میتونه قابل بررسی و استناد باشه. نه اینکه به شکل بازی بهش نگاه بشه و در دفعات متعدد اجرا بشه و رکورد گیری متعدد انجام بشه.
بر مبنی اینکه این تست قابل بررسی هم باشه از دیدگاه روانشناسانه، به همون دلیل که خدمتتون گفتم یعنی Random نبودن حرکت گویها و تعریف مسیر از پیش تعیین شده، فقط در اجرا دفعه اول قابل بررسی و نتیجه گیری هست. چون کاربر در اجراهای بعدی تجربه کسب میکنه و به مرور مسیر لازم رو پیدا میکنه، و چیزی نیست که در لحظه تمیم به انتخاب محل قرار گیری مربع قرمز داشته باشه تا تمرکز خودش رو بسنجه.
پس فقط زمان به دست اومده در اولین اجرای تست میتونه قابل بررسی و استناد باشه. نه اینکه به شکل بازی بهش نگاه بشه و در دفعات متعدد اجرا بشه و رکورد گیری متعدد انجام بشه.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral