كنكوري ها !!!! ميخوايم در مورد كنكور 86 بحث كنيم

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

پس با این حال چیزی که از همه عقلانی تر به نظر میرسه اینه که به هر فرد دفترچه و پاسخنامه ی خاص اختصاص داده شده و به همون نحوه هم توزیع شده . یا اینکه پاسخنامه فرد به عنوان مثال با 3 کلید تصحیح میشه و اونی که بالاترین نمره رو کسب کرده براش منظور میشه .
 تصویر 
Captain
Captain
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop »

2-سوال هاي نظر سنجي آخر هر درس جز،سوالات همان درس بود( مثلا سوال 25 كه آخرين سوال ادبيات بود نظر سنجي بود)
3- چرا يك ساعت زود تر از سال هاي قبل شروع شد؟! (همين كار تمام برنامه براي تقسيم زمان من رو خراب كرد و من وقت كم آوردم)
:lol: :sad: :shock:

خيلي جالبه ....

منم در رابطه با اين سوالات نظر سنجي يه چيزايي شنيدم ولي من موندم اين سوالات نظر سنجي براي چي بوده و آيا تو گزينش تاثير داره؟؟؟؟؟؟

با همه اين برنامه ها جواب هاي كنكور هم ديدني خواهد بود؟؟؟؟

براي همتون آرزوي موفقيت دارم .ايشالله كه امسال همتون از اين پل صراط رد بشيد .
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط red_love23 »

دوستان من رشته ام ریاضی هست و س از نظر من سوال های عربی و فیزیک سخت بود .
و در مورد کلید سوال ها اگه دقت کرده باشین هر مراقبی سوال های یکسانی به شماره های داوطلبی مربوط به خودش داشته و این که چه مراقبی چه نوع از سوال ها را داشته باشد از قبل توسط سازمان سنجش برنامه ریزی شده بوده و بر اساس شماره داوطلبی کلید ها را مشخص می کنند .
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط Saeed_6262 »

دوستان نمي خوام بحثتون رو منحرف كنم ،ولي ديگه تموم شده ،به روز هاي روشن فكر كنيد
اينم چند تا عكس واسه برادرها و خواهر هاي كوچكترم

[External Link Removed for Guests]

ان شالله همه قبول بشيد و بعدش دارارا را را
Captain
Captain

پست توسط osilatoria »

f_love_s نوشته شده:
2-سوال هاي نظر سنجي آخر هر درس جز،سوالات همان درس بود( مثلا سوال 25 كه آخرين سوال ادبيات بود نظر سنجي بود)
3- چرا يك ساعت زود تر از سال هاي قبل شروع شد؟! (همين كار تمام برنامه براي تقسيم زمان من رو خراب كرد و من وقت كم آوردم)
:lol: :sad: :shock:

خيلي جالبه ....

منم در رابطه با اين سوالات نظر سنجي يه چيزايي شنيدم ولي من موندم اين سوالات نظر سنجي براي چي بوده و آيا تو گزينش تاثير داره؟؟؟؟؟؟

با همه اين برنامه ها جواب هاي كنكور هم ديدني خواهد بود؟؟؟؟

براي همتون آرزوي موفقيت دارم .ايشالله كه امسال همتون از اين پل صراط رد بشيد .

من مساحبه ای رو از رئیس سازمان سنجش گوش دادم در تلویزیون که می گفت این سوالها برای آمارگیری سازمان بوده جواب ندادن تاثیری نداره اما جواب دادن نمره مثبت داره
 تصویر 
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط grimi »

1- سوال هايي كه فرق داشت جواب درست طوي همه ي دفدرچه ها يك گزينه بوده( مثلا جواب سوال ؟؟ كه فرق داشت گزينه 2 مي شد)
2- براي سوال هاي نظر سنجي كساي كه جواب دادن نمره مثبت در نظر مي گيرند كسايي كه جواب ندادن تاثير نداره(نمره منفي هم نداره :::P )
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

پست توسط jupiter_2xl »

من روي رياضي 500000 تومان سرمايه گذاشتم ميرفتم براي 80% برنامه ما طوري بود که 2 ماه آخر رو 31 پروژه رو 3 بار انجام داديم چيزي حدود 1200 تست رو 3 بار حل کرديم معلم ما آقاي آرش کمالي ميگفت من روي اين پروژها قصم ميخورم اما شانس ما سازمان سنجش زد به سرش و تيپ سوالا رو تغيير داد :-( اما جاي شکرش باقي هست بالاخره 9% کجا 54% کجا :::P
منم «كـورش»، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه توانمند، شاه بابل، شاه سومر و اَكَّـد، شاه چهار گوشه‌ي جهان(بخشي از فرمان كورش بزرگ)
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط Saeed_6262 »

jupiter_2xl نوشته شده:معلم ما آقاي آرش کمالي ميگفت من روي اين پروژها قصم ميخورم .... :::P

از قسم (قصم :grin: )خوردن معلمتون بايد مي فهميدي ،كه موضوع بو داره

بچه ها كنكور تموم شد،ولش كنيد ، من رو ياد خاطرات تلخ گذشته ميندازه :lol: :lol:
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

پست توسط jupiter_2xl »

:-)آفرين 100آفرين 1300آفرين
منم «كـورش»، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه توانمند، شاه بابل، شاه سومر و اَكَّـد، شاه چهار گوشه‌ي جهان(بخشي از فرمان كورش بزرگ)
Captain
Captain

پست توسط osilatoria »

Saeed_6262 نوشته شده:
jupiter_2xl نوشته شده:معلم ما آقاي آرش کمالي ميگفت من روي اين پروژها قصم ميخورم .... :::P

از قسم (قصم :grin: )خوردن معلمتون بايد مي فهميدي ،كه موضوع بو داره

بچه ها كنكور تموم شد،ولش كنيد ، من رو ياد خاطرات تلخ گذشته ميندازه :lol: :lol:

من که هروقت یاد کنکور می کنم خوشحال میشم , خیلی سال خوبی بود
 تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

سلام
من امرور کنکور کارشناسي ناپيوسته رشته کامپيوتر داشتم (من پيوسته هستم)
وااااااااااااااي عجب سوالاي خفني بود به مولا ،‌ مثلا برنامه نويسي از پاسکال و C و ++C و ويژوال بيسيک بود که هر سال فقط از پاسکال و C بود نامرداااااااااااااا ترکوندمون :-? :-?
تازه از اينا که بگذريم سوالات برنامه نويسي را با يه فونت اجوق و جق :? نوشته بود که خيلي بد خط و تو هم بود که نميشد خوندش ، نميدونم اين فونت را کي کشف کرده بود من که تا حالا نديده بودمش :?
در کل من از خرخونا هم که پرسيدم ناراضي بودند و به نظر ميرسيد سوالات از کتوب کارشناسي طرح شده بوده :-o
یک چیز جالب اینکه وقتی دفترچه تخصصی را گذاشتن کنار صندلی یکی از بچه ها دفترچه عمومی را گذاشت زمین و تخصصی را برداشت(هنوز وقت عمومی 10 دقیقه منده بود) و یا علی :grin: 8) مثل اینکه نمی دونست همه باید همزمان بردارندو شروع کنند ، از مقطع کارشناسی بعیده هااااااااا ....... :eek:
خدا به خير گردونه :AA:
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

سلام
nt, من هم امروز امتحان داشتم و رشته کامپيوتر نيز هستم. کاملا قبول دارم سوالاي برنامه نويسيش افتضاح بود. بعضي سوال ها رو اگه مي خواستي فقط بخوني 4 دقيقه طول مي کشيد. 8 خط برنامه داده بودن بعد تازه 4 تا گزينه طولاني هم بود. فونت اختراعيشون هم خيلي بد بود. سوال هاي رياضي و ساختمان داده اش هم افتضاح بود. چيز جالبش اين بود که توي 20 تا سوال ادبيات نزديک به 50 بيت شعر (چه سوال و چه گزينه ها) نوشته بوند.
مطمئينم طراحان سوالات اصلا به وقت بچه ها فکر نکرده بودند.
Don't play games with the ones who love you
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”