سلام به همه کنکوري ها.من اين تاپيک رو نديده بودم.........حدود 5 روز پيش يه اقايي که در شبکه3 در مورد انتخاب شته صحبت ميکردند.....مطلب جالبي رو گفتند........که من يکم با توضيح اضافه ميگم خدمت کنکوري ها.....
همونطور که همه قبل و بعد کنکور شنيدند امسال از هر 4 تفر 3 نفر وارد دانشگاه ميشند!!!!! خوب اگر بخواهيم اين مطلب رو توصيف کنم بايد بگم همونطور که اون فرد تو تي وي گفت از اين 3 نفر 1 نفرش براي ازاد هست خوب اگر اون 1 نفر رو کنار بزاريم در ادامه2 نفر مي مونه........بقيه دانشگاه ها هم که شامل غير انتفاعي و پيام نور و شبانه و روزانه دولتي ميشه جزء اين سهميه2 نفري هستند.......با توجه به صحبت ها و امار برنامه گزينه جوان 50 درصد پذيرش دانشگاه ها در دانشگاه هايي که گفتم(غير انتفاعي و پيام نور و شبانه و روزانه دولتي ) براي پيام نور هست......خوب با اين حساب 1 نفر ديگه از اون 3 نفر کم ميشه و براي دانشگاه هاي ديگه يعني شبانه و روزانه دولتي و غير انتفاعي فقط1 نفر باقي ميمونه!!
که اگر پذيرش همه اين دانشگاه رو مساوي در نظر بگيريم(دقيقا نميدونم چقدر هست)...............
امسال از هر 4 نفر فقط 1 سوَمه يک نفر وارد دانشگاه هاي دولتي روزانه ميشه يعني اگر بخام بهتر بگم از هر 4 نفر يک نفر از نوک انگشتان تا زانو مي تونه بره دانشگاه!!!(الیته من هم میدونم دانشگاه ازاد دانشگاه خوبیه و بقیه دانشگاه ها هم همینطور ولی خوب رایگان نیستند و....)
اميدوارم منظور رو رسونده باشم...

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )