بهترین روش برای انسانهایی که کارشون مسخره کردن دیگران
مثلا به یه چیز آدم گیر میدن به طور مثال به نوع گوشی طرف موبابل یا قیافش برای مقابله با آنها چیه
یادتون باشه از حرفهای طرف مقابل میشه فهمید چه کارس
مسخره کردن
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
منظورت چیه
مثلا من امروز یکی از دوستام یکی دیگرو هی مسخره میکرد مثلا در مورد گوشیش 6600 هست مثلا میگه چه جوری روت میشه این گوشی مثل آجر میمونه روت میشه بگیری دستت
یا به قیافش خودش قیافش از رفیقم بذد تره مسخرشم میکونه از هر لحاظ بگی یه سطح پایین طره
را ه و روش مقابله با این جور آئما چه جوریه طوری که طرف کم بیاره وبشینه سر جاش
مثلا من امروز یکی از دوستام یکی دیگرو هی مسخره میکرد مثلا در مورد گوشیش 6600 هست مثلا میگه چه جوری روت میشه این گوشی مثل آجر میمونه روت میشه بگیری دستت
یا به قیافش خودش قیافش از رفیقم بذد تره مسخرشم میکونه از هر لحاظ بگی یه سطح پایین طره
را ه و روش مقابله با این جور آئما چه جوریه طوری که طرف کم بیاره وبشینه سر جاش
قند ترش

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
g جان
فکر نميکنم ارزش يک فرد اينقدر پايين باشه که نياز به توجه و حتي مقابله با اونها داشته باشه؟ من فکر ميکنم اونقدر بي ارزش هست اين موارد که نيازي حتي به اعتنا هم نيست، فکر ميکنم اين بهترين جواب باشه
فکر نميکنم ارزش يک فرد اينقدر پايين باشه که نياز به توجه و حتي مقابله با اونها داشته باشه؟ من فکر ميکنم اونقدر بي ارزش هست اين موارد که نيازي حتي به اعتنا هم نيست، فکر ميکنم اين بهترين جواب باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد