علم بهتر است يا ثروت ( حتماً نظرات خود را اظهار کنيد )

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

علم بهتر است يا ثروت ( حتماً نظرات خود را اظهار کنيد )

پست توسط naghme »

سلام

خوب مسلماً علم بهتر است .
ضمن آنکه غیر از اقلیتی که قبل از تولد شماره حساب سوئیسشون هم آماده است و ...
بقیه تا علم نداشته باشند قاعدتاً ثروتی هم نخواهند داشت. :-(

موافقید..؟؟؟
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود
اگه علم داشته باشيم به ثروت هم مي تونيم ميرسيم
و اگه ثروت داشته باشيم به علم هم مي تونيم ميرسيم
:m:a :m:a :m:a
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Reza-2006 »

به نظر من این موضوع انشاء مطرح شده از اولش هم ناقص بوده . :-o
مقایسه برتری علم یا ثروت یا قدرت باهم بدون در نظر گرفتن فاکتور قدرتمند دیگری - کاملا غلط هست . :-o
به نظر من گزینه چهارمی به نام شانس هست که از همه فاکتورهای قبلی قوی تر و اثر گذارتر هست . :-o

داستان شانس زیر را بخونید :
اگر شانس قوی داشته باشید - گزینه های کنکور را بدون ناراحتی و در عرض نیم ساعت می زنید و راحت می رید دانشگاه .
بعدش هم با کسانی که پدرشون در اومده و شب و روز خواب نداشتند تا کنکور قبول بشند توی یک کلاس می شینید .
با شانس بالا و در انتخاب واحد - استادان آسونگیر را راحت درو می کنید که خودش 50 درصد قبولی هست !
در امتحانات هم شانس می آرید و صندلیتون می افته پیش شاگرد اول کلاس که اتفاقا با معرفت هم هست و بدون مشکل هم تقلب می کنید و هیچ کس هم از شعاع یک کیلومتری شما رد نمی شه که تقلب را ببینه . :grin:
بعدش هم فارق التحصیل می شید و خیلی راحت و با شانس بالای خودتان وارد کار می شید و حقوق فردی که 10 سال سابقه داره می گیرید . در حالی که شاگرد اول کلاس هنوز دنبال کاره و از اینجا به اونجا در حال درخواست دادن و فرم پرکردنه و آخرش هم کاری گیرش می اد 10 برابر سختتر از کار شما و البته با یک پنجم دستمزد شما !!!
با شانس بالا پول بدست می آرید . الکی الکی صاحب پارتی می شید و قربون صدقتون هم می رن . :? و متعاقبا پله های ترقی ( البته ببخشید آسانسور ترقی ! ) را راحت طی می کنید و صاحب قدرت هم می شید . حالا سنتون چنده ؟ حتی به 26 سال هم نرسیدید !!! ولی همه چیز یک فرد 60 ساله تلاشگر و با انگیزه و با سواد را هم دارید و حساب کنید با این شانس توپ چه کارها که نمیشه کرد !؟!

به نظر من هیچکدوم از این موارد ( علم - قدرت - ثروت ) را نداشته باشید ولی شانس داشته باشید - به همه چیز که بخواهید می رسید .
اینها رو هم من و هم شما دوستان - بارها و بارها دیدیم و می بینیم و خواهیم دید . این رسم روزگاره و کاریش نمی شه کرد .
بعضی ها هر چی میدوند و تلاش می کنند به در بسته می خورند و بعضی ها هم بدون هیچ زحمتی به هر چی می خوان می رسند . :-x
:? :-x
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

جناب Reza-2006
تشکر از اظهارتون.... اما در مورد انتقادتون اگه امکانش هست بيشتر توضيح دهيد :-o
و
در مورد داستان شانس بايد عرض کنم که من شخصاً اين مورد را تا حدي قبول دارم اما تا حدي و مي شه گفت تقريباً راهي متزلزل است براي رسيدن به اهدافمون .... :?
ولي هدف. انتخاب يک را قطعي براي افتادن تو مسير مي باشد.

:D :D :D
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

به تجربه اموخت مرا که ارزش مرد
به علم باشد و. ارزش علم به مال......
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همه جاي ايران زمين
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط KingArash »

متاسفانه الان طوری شده که اگه ثروت نداشته باشی دیگه علمی هم در کار نیست! :?
شما از روز اول علم اندوزی یعنی پیش دبستانی باید برای مدارس انتفاعی ( غیر تو اول این کلمه اضافه
بود و حذف شد !!!! :grin: ) پول پرداخت کنید و بیایید بالا تا دانشگاه و کلی پول پرداخت کنید برای
دانشگاه آزاد و یا دانشگاه انتفاعی نوع N+1 !!!!! ( توضیح اینکه اخذ یک مدرک دکترا در یک رشته مهندسی
و یا علوم پایه -البته فقط مدرک دکترا - حدود 30 میلیون هزینه دارد 8) ) پس تا اینجا ثروت بهتر است در
مرحله بعد هم طبق گفته دوستمون شانس وارد میدان میشه! البته قبلاً هم باشه بهتره!! ولی فقط
شانس تنها هم کافی نیست و پارامترهای پیچیده دیگه ای هم مورد نیاز هستند که نفش کاتالیزوری رو
بازی کنند .......
زنده باد ايران و ايراني تا ابد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Reza-2006 »

naghme نوشته شده:جناب Reza-2006
تشکر از اظهارتون.... اما در مورد انتقادتون اگه امکانش هست بيشتر توضيح دهيد :-o
و
در مورد داستان شانس بايد عرض کنم که من شخصاً اين مورد را تا حدي قبول دارم اما تا حدي و مي شه گفت تقريباً راهي متزلزل است براي رسيدن به اهدافمون .... :?
ولي هدف. انتخاب يک را قطعي براي افتادن تو مسير مي باشد.

:D :D :D

این موارد که گفتم انتقاد از شما و موضوع شما نیست . این مسئله هم برای یک روز و دو روز نیست . قدمتش به ظهور و حضور بشر روی زمین مربوط هست .
من اتفاقا از شما تشکر می کنم که این تاپیک را زدید و طرح مسئله کردید . چون واقعا جای بحث و نظر داره .

شاید بجای داستان شانس باید عنوان واقعیت شانس را انتخاب می کردم !
می شه آرمانی فکر کرد و هدف گذاری کرد . ولی لزوما نمیشه به آرمانها و اهداف رسید . :-o

می شه تلاش کرد و به هدفی رسید . همونطور که می شه تلاش کرد و به هیچ هدفی هم نرسید !!!
من برای علم بیشتر از هر موردی احترام قایلم . و به نظر من ثروت در حد و سعی مقایسه با علم نیست و خیلی هم پایینتر از اینه که بخواد با علم مقایسه بشه ! اما واقعیت امروز دلیل بر برتری بی چونو چرای ثروت داره . فکر کنم که با نظر من موافق باشید . علم در ذاتش برتره ولی در عمل نه !!!

الان یک دانشمند هم در استخدام ثروت قرار می گیره . کشورهای متمدن ( البته به ظاهر متمدن ) را نگاه کنید . نمیشه واقعیت را کتمان کرد .

در کشور خودمون هم این مسئله آشکاره . مثلا الان اگر یک فرد بی سواد ولی مایه دار با یک ماشین آخرین مدل همزمان با یک مهندس باسواد که وسیله ای هم نداره وارد یک کارگاه ساختمانی بشند . به بی سواده مهندس می گند :-? و شروع می کنند به تملق ( بدون اینکه مطمئن باشند که چیزی بهشون می ماسه ! ) ولی به اون مهندس باسواد می گند که کی هستی و برای چی اومده و ... این مورد رو در چندتا بازدید کاری خودم دیدم و واقعا برای اون مهندس ناراحت شدم که مجبوره پشت یک فرد بسیار پایین تر از خودش چه از لحاظ سواد و چه از لحاظ شخصیت و شعور اجتماعی را بره .
البته برای اون مهندس تا جایی که می شد مایه گذاشتم . ولی برتری با پول بود و بس !!! چون نمی تونستم که موقعیت زحمت کشیده خودم رو به خطر بندازم . $-)

من اگر مطلبی را گفتم - حتما دیدم و دارم می بینم و بی خود و فقط از جهت انتقاد حرفی نزدم . اینها واقعیتهای ناراحت کننده ای هست که نمیشه کتمانش کرد .
تازه خیلی مسائل هست که قابلیت گفتن نداره و خیلی تلختر و ناراحت کننده تر هست . و البته اینجا مجال بیان و ابراز اونها نیست . :sad:

من بازهم ترتیب ارزشی و البته واقعی جامعه امروز این دسته بندی را به صورت زیر می دونم :
1- شانس
2- ثروت و قدرت ( معمولا به هم تبدیل می شند ! )
3- متاسفانه علم
این چیزی هست که در جامعه به اون عمل میشه . می شه شعار داد ولی لزوما هر شعاری اجرا نمی شه :-o

خدا کنه روزی برسه که این ترتیب برعکس بشه و در جامعه و به صورت واقعی - علم ارزشمند تر شناخته بشه نه فقط در حکم یک فلسفه بی اثر وشعاری. :AA: :AA: :AA: موفق و موید باشید . :-)
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 180 بار
سپاس‌های دریافتی: 201 بار

پست توسط Hosein1395 »

سلام دوستان به قول شاعر:علم بهتره یا ثروت گوشه ی پرت نیمکت بغل بغل تعارف و... :? [align=right]ولی خوب به نظر من شرط لازم وکافی برای ثروتمند بودن،داشتن علمه ولی از یه طرف دیگه هم شرط لازم برای داشتن علم،  
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

اين موضوع قبلا مطرح شده ، و بحث کاملي هم انجام شده .

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

جناب sir.mohammad

بله سپاسگزارم از یادآوری ولی همانطور که می بینید بعضی از افراد من الجمله من نوعی در موضوع مطرح شده حضور نداشته
و اظهارات را نگفته و با آنها نیز آشنا نشده اند.

:D :D
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

ثروت در حد و سعی مقایسه با علم نیست و خیلی هم پایینتر از اینه که بخواد با علم مقایسه بشه ! اما واقعیت امروز دلیل بر برتری بی چونو چرای ثروت داره . فکر کنم که با نظر من موافق باشید . علم در ذاتش برتره ولی در عمل نه !!!

جناب Reza-2006
اينجانب نيز نظر بر آن دارم که علم در ذاتش بر بسياري موارد برتري دارد من الجمله ثروت
اما متاسفانه در جامعه ما و جامعه هاي جهاني ديگر نيز ثروت ارزشش را به سرعت همپاي علم مي رساند و به حدي که با آن مقايسه نيز مي شود.

و به اميد آنکه: :D :D

خدا کنه روزی برسه که این ترتیب برعکس بشه و در جامعه و به صورت واقعی - علم ارزشمند تر شناخته بشه نه فقط در حکم یک فلسفه بی اثر وشعاری.

مکان مسرت است که واقعايت هنوز حداقلش در اذهان باقيست .

:smile: :D :smile:
تصویر
New Member

پست توسط FOAM »

به نظر من ثروت بهتر چون بزرگترین ثروت علم .
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”