خوب مسلماً علم بهتر است .
ضمن آنکه غیر از اقلیتی که قبل از تولد شماره حساب سوئیسشون هم آماده است و ...
بقیه تا علم نداشته باشند قاعدتاً ثروتی هم نخواهند داشت.
موافقید..؟؟؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

و متعاقبا پله های ترقی ( البته ببخشید آسانسور ترقی ! ) را راحت طی می کنید و صاحب قدرت هم می شید . حالا سنتون چنده ؟ حتی به 26 سال هم نرسیدید !!! ولی همه چیز یک فرد 60 ساله تلاشگر و با انگیزه و با سواد را هم دارید و حساب کنید با این شانس توپ چه کارها که نمیشه کرد !؟!

) پول پرداخت کنید و بیایید بالا تا دانشگاه و کلی پول پرداخت کنید برای
naghme نوشته شده:جناب Reza-2006
تشکر از اظهارتون.... اما در مورد انتقادتون اگه امکانش هست بيشتر توضيح دهيد![]()
و
در مورد داستان شانس بايد عرض کنم که من شخصاً اين مورد را تا حدي قبول دارم اما تا حدي و مي شه گفت تقريباً راهي متزلزل است براي رسيدن به اهدافمون ....![]()
ولي هدف. انتخاب يک را قطعي براي افتادن تو مسير مي باشد.
![]()
![]()
و شروع می کنند به تملق ( بدون اینکه مطمئن باشند که چیزی بهشون می ماسه ! ) ولی به اون مهندس باسواد می گند که کی هستی و برای چی اومده و ... این مورد رو در چندتا بازدید کاری خودم دیدم و واقعا برای اون مهندس ناراحت شدم که مجبوره پشت یک فرد بسیار پایین تر از خودش چه از لحاظ سواد و چه از لحاظ شخصیت و شعور اجتماعی را بره .
موفق و موید باشید . 

ثروت در حد و سعی مقایسه با علم نیست و خیلی هم پایینتر از اینه که بخواد با علم مقایسه بشه ! اما واقعیت امروز دلیل بر برتری بی چونو چرای ثروت داره . فکر کنم که با نظر من موافق باشید . علم در ذاتش برتره ولی در عمل نه !!!
خدا کنه روزی برسه که این ترتیب برعکس بشه و در جامعه و به صورت واقعی - علم ارزشمند تر شناخته بشه نه فقط در حکم یک فلسفه بی اثر وشعاری.