ايران رتبه يكم است؟(لطفاشركت كنيد)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-اهواز
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط shahram_sampad »

torabi89 نوشته شده:
sir.mohammad نوشته شده:مقام اول در نقض حقوق بشر ... ( سنگسار )
مقام اول در سانسور اخبار
مقام اول در تخريب چهره کشورها و شخصيت هاي مخالف منافع خود
مقام اول در مبارزه با مطبوعات
مقام اول در زنداني کردن دانشجويان
مقام اول در وابستگي نفتي
مقام اول در رشد روزافزون اعتياد

و هزاران مقام ارزشمند ديگر که همه جاي افتخار داره

دوست عزیز هیچ کدوم از اینا که گفتید ایران رتبه اول رو نداره !!
لطف کنید گرایشات و افکار سیاسی خودتون رو تو یه تاپیک دیگه مطرح کنید.

شما اگه میگید نداره منبع معرفی کنید...با اطلاعات غیر رسمی که همه میدونن میدونن که ایران رتبه اول رو در تمامی اون موارد داره اما اعلام نمیشه
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

شما اگه منبعی داری که هست بگو اما چند تا جواب کوچولو!
مقام اول در نقض حقوق بشر ... ( سنگسار )

دوست من اگه از وضعیت 14 هزار زندانی سیاسی بدون محاکمه که در زندان های مصر زندانی هستند و از ترور هایی که روسیه برای ساکت کردن مخافین انجام میده و اگز از رفتار عربهای حاشیه خلیچ فارس با قومیت های غیر عرب مطلع باشی میبینی که یک مورد سنگسار در سال ایران رو به رتبه اول ارتقا نمیده!
مقام اول در سانسور اخبار

دوست من همون کشور مصر که گفتم چند وقت پیش یک وبلاگ نویس رو که برضد نظام مطلب نوشته بود زندانی کرد و در سانسور اینترنتی کم از ایران نداسته باشه ممکنه بیشتر هم باشه . همچنین عربستان سعودی یا کویت و.... راستی یادم نبود میدونستی تو کره شمالی مردم عادی به اینترنت دسترسی ندارن (حکومت نمیخواد)
مقام اول در مبارزه با مطبوعات

در کشور های حاشیه خلیج فارس شما اگه مردی و جرات داری از یک وزیر انتقاد کن تا ببینی چطوری........... همون کره شمالی یا همون مصر یا سوریه و.....
مقام اول در زنداني کردن دانشجويان

بازهم یه رجوع کوچولو به مصر بکنید(چون شما از بعضی مسایل اطلاع ندارید دلیل بر وجود نداشتن اونا نیست)
مقام اول در وابستگي نفتي

::mo ::mo عربستانی ها و کویتی ها فقط مونده چلو نفت بخورن ! ما حدا اقل کشاورزی داریم !
مقام اول در رشد روزافزون اعتياد

اگر یه روزی امار دقیقی از رشد اعتیاد در خود افغانستان یا پاکستان یا کشور های همسایه افغانستان(اسمشون یادم نیست تو یه مستند تو کانال الجزیره دیدم) و یا مصر و اردن و.....ارائه بشه اون وقت میشه قضاوت کرد.

در اخر من نمیکنم بدی نداریم من میکنم این تاپیک جای اینگونه انتقادات نیست این دوست عزیزمون چون از نظام خوشش نمیاد میاد اینجا و یکسری مسائل رو که همونطور که گفتم هیچکدومش درست نبود(منظورم اینه که ما مقام اول نبودیم) مطرح میکنه و به خیال ضربه زدن به نظام چهره کشور رو تخریب میکنه! من منکر اون موارد ذکر شده نیستم ولی ما تو دنیا اول نیستییییییم!
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-اهواز
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط shahram_sampad »

شما که با نظام حال ميکنيد بگيد پس اين همه مشکلات چرا بايد در نظام اسلامي وجود داشته باشه ...نظامي که ...
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

دوستان، تا حد ممکن سعي کردم تاپيک آزاد باشه و دوستان بحث کنند، لطفا رعايت کنيد که بحث به بيراهه کشيده نشه ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

برام مهم نيست عواقبش چي باشه اما من فقط ميخوام از خودم دفاع کنم
شما که با نظام حال ميکنيد بگيد پس اين همه مشکلات چرا بايد در نظام اسلامي وجود داشته باشه ...نظامي که ...

shahram_sampad, جان کجاي حرف من گفت من با نظام حال ميکنم ؟ چرا بجاي اينکه حرف درست رو قبول کنيد فوري شروع به اتهام زدن و اين جور کارا مي کنيد ؟

دوست من شما درياره ايران چي فکر کردي ؟ ما يه کشور 70 مليوني درحال توسعه هستيم و کشوري هستيم که يک جنگ وحشتناک 8 ساله داشت که کمر کشور رو خورد کرد بعد از اون 30 سال تحريم داشتيم ! در همين حال بزرگترين توليد کننده مواد مخدر درجهان با ما هزار و خورده اي کيلومتر مرز داره بنظر شما چنين کشوري بدون مشکلات ميشه ؟ من نگفتن معتاد نداريم گفتم تو دنيا اول نيستم من نگفتم مشکل نداريم اما تو دنيا اول نيستيم من حرف رو با دليل زدم اون وقت شما پابرهنه ميپري وسط ميگي طرفدار نظامي ؟ دوست عزيز من اگه چيز خوبي تو نظام ببينم ميگم اگه چيز بدي هم ببينم داد ميزنم تا اصلاح بشه و اگر دورغي هم بشنوم ساکت نميشينم ! :-?
برادر من مشکل از من نيست که حرفم رو با دليل ميزنم مشکل از شما هستش که هر چيزي که ميشه فوري ميکنيدش چماق و براي بدبيراه گفتن به نظام استفاده ميکنيد هرکسي حق داره از نظام انتقاد کنه و هرچي ميخواد بگه اما هرچي سرجاش ما اينجا تو اين تاپيک داريم درباره يک سري حقايق حرف ميزنيم ايشون ميگه اوله من با دليل ميگم نيست نه اينکه فوري بزنيم تو خاکي و...........................................

در آخر Mahdi1944, جان خواهش ميکنم بزاريد اين جواب من يه چند دقيقه بمونه تا دوستان بخونن بعدش هرکاري صلاح دونستيد باهاش بکنيد.(ايشون به من حرفي رو صريحا و مستقيما به من زدن و من رو متهم کردن و اگر قرار هاست پستي پاک بشه عادلانه تر اينه که همراه با پست من پست ايشون هم پاک بشه )
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

torabi89, جان ...

نميخواستم وارد اين بحث ... بشم

ولي بايد بگم که اگر دولت اکنون ايران زمين در موارد ذکر شده اول نباشه لا اقل در رده هاي بعدي مثل 1.25 يا 1.5 و حداکثر 1.75 قرار داره !!!...

شايان ذکر است که در آشفته نمودن فضاي منطقه نيز نقش کليدي رو بازي ميکنه

و يک نکته ي ارزشمند که دوستان با هم کمي مهربانتر باشيم <<<

و سعي کنيم بدون بي احترامي و کوبيدن دوستانمان نظرات و مستندات خود را بيان کنيم

پيروز باشيد

:razz:
شاد زی مهر افزون ...
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

رتبه ایران در تعمیر بالگرد یک رقمی است

[External Link Removed for Guests]
ایران در بین 45 کشور بهرهبردار تن ماهیان در غرب اقیانوس هند رتبه اول و در کل اقیانوس هند
رتبه سوم در سنگنوردی در آسیا
رتبه دوم در سرمایه گذاری خارجی در بخش نفت و گاز
در مجموع سرمایه گذاری خارجی 2/10 میلیارد دلاری در بخش های مختلف اقتصاد ایران از کل 80 طرح سرمایه گذاری خارجی در کشور، کشورهای آسیایی با 40 طرح، پیشتاز سرمایه گذاری خارجی در کشور بودند و 7 میلیارد و 666 میلیون دلار و 235 هزار دلار در ایران سرمایه گذاری کردند.
رتبه دوم سرمایه گذاری خارجی در ایران با اجرای 4 طرح به کنسرسیومی چند تابعیتی تعلق گرفت. پس از این کشورها، اروپایی ها، کشورهای قاره آمریکا در رتبه های سوم و چهارم قرار گرفتند و کشورهای افریقایی مکان چهارم را به خود اختصاص دادند.
رتبه 99 ایران در بین 177 کشور جهان در شاخص های توسعه انسانی سازمان ملل
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط Saeed_6262 »

Mahdi1944 نوشته شده:دوستان، تا حد ممکن سعي کردم تاپيک آزاد باشه و دوستان بحث کنند، لطفا رعايت کنيد که بحث به بيراهه کشيده نشه ...

سپاس :)

مقام اول حضور در اتاق‌هاي چت در خاورميانه از آن ماست! :smile:
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”