شما اگه منبعی داری که هست بگو اما چند تا جواب کوچولو!
مقام اول در نقض حقوق بشر ... ( سنگسار )
دوست من اگه از وضعیت 14 هزار زندانی سیاسی بدون محاکمه که در زندان های مصر زندانی هستند و از ترور هایی که روسیه برای ساکت کردن مخافین انجام میده و اگز از رفتار عربهای حاشیه خلیچ فارس با قومیت های غیر عرب مطلع باشی میبینی که یک مورد سنگسار در سال ایران رو به رتبه اول ارتقا نمیده!
مقام اول در سانسور اخبار
دوست من همون کشور مصر که گفتم چند وقت پیش یک وبلاگ نویس رو که برضد نظام مطلب نوشته بود زندانی کرد و در سانسور اینترنتی کم از ایران نداسته باشه ممکنه بیشتر هم باشه . همچنین عربستان سعودی یا کویت و.... راستی یادم نبود میدونستی تو کره شمالی مردم عادی به اینترنت دسترسی ندارن (حکومت نمیخواد)
مقام اول در مبارزه با مطبوعات
در کشور های حاشیه خلیج فارس شما اگه مردی و جرات داری از یک وزیر انتقاد کن تا ببینی چطوری........... همون کره شمالی یا همون مصر یا سوریه و.....
مقام اول در زنداني کردن دانشجويان
بازهم یه رجوع کوچولو به مصر بکنید(چون شما از بعضی مسایل اطلاع ندارید دلیل بر وجود نداشتن اونا نیست)
مقام اول در وابستگي نفتي
::mo ::mo عربستانی ها و کویتی ها فقط مونده چلو نفت بخورن ! ما حدا اقل کشاورزی داریم !
مقام اول در رشد روزافزون اعتياد
اگر یه روزی امار دقیقی از رشد اعتیاد در خود افغانستان یا پاکستان یا کشور های همسایه افغانستان(اسمشون یادم نیست تو یه مستند تو کانال الجزیره دیدم) و یا مصر و اردن و.....ارائه بشه اون وقت میشه قضاوت کرد.
در اخر من نمیکنم بدی نداریم من میکنم این تاپیک جای اینگونه انتقادات نیست این دوست عزیزمون چون از نظام خوشش نمیاد میاد اینجا و یکسری مسائل رو که همونطور که گفتم هیچکدومش درست نبود(منظورم اینه که ما مقام اول نبودیم) مطرح میکنه و به خیال ضربه زدن به نظام چهره کشور رو تخریب میکنه! من منکر اون موارد ذکر شده نیستم ولی ما تو دنیا اول نیستییییییم!
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)